reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny powodzenia na wizytach ;)Trzymam kciuki ;)
@mrsMalec Dasz link do poduchy?Super wygląda;)Dobrze,że wszystko jest ok z dzidzią i Ty jesteś spokojniejsza.
@daruuunia3 Jeszcze kilka miesięcy temu sama przez to przechodziłam ;)Lubiłam jeździć na budowę i patrzeć jak wszystko idzie do przodu ;)Tylko czekałam na hasło od męża,ze mogę zacząć się pakować ;)
My na razie nie robimy pokoju dla maleństwa tylko będzie z nami w sypialni a potem na wiosnę coś będziemy myśleć.Mamy na górze jeszcze do zrobienia 2 pokoje więc będziemy działać.Zastanawiam się nad kupnem przewijaka i muszę się rozejrzeć ;)
Ja postanowiłam dzisiaj,że powoli zacznę myć okna bo są tak brudne,że nie mogę dłużej na nie patrzeć.A na obiad będą placki ziemniaczane bo nie miałam na dzisiaj żadnego pomysłu.
O rany okna... Angella210 dobrze że mi przypomniałaś. Muszę ścignąć Męża żeby umył bo świata już przez nie nie widać. Jak zobaczy że ja umyłam to będę miała problemy, hihihi ^^ Także dzięki ;) :*

My dziś botwinka i resztki z lodówki. Mąż ma gotowaną nóżkę z ziemniaczkiem i sałatką z ogórasków kiszonych a ja pyzy ze śliwkami [emoji7] Mniooom ;)

Ostatnia edycja:
Dziewczyny powodzenia na wizytach ;)Trzymam kciuki ;)
@mrsMalec Dasz link do poduchy?Super wygląda;)Dobrze,że wszystko jest ok z dzidzią i Ty jesteś spokojniejsza.
@daruuunia3 Jeszcze kilka miesięcy temu sama przez to przechodziłam ;)Lubiłam jeździć na budowę i patrzeć jak wszystko idzie do przodu ;)Tylko czekałam na hasło od męża,ze mogę zacząć się pakować ;)
My na razie nie robimy pokoju dla maleństwa tylko będzie z nami w sypialni a potem na wiosnę coś będziemy myśleć.Mamy na górze jeszcze do zrobienia 2 pokoje więc będziemy działać.Zastanawiam się nad kupnem przewijaka i muszę się rozejrzeć ;)
Ja postanowiłam dzisiaj,że powoli zacznę myć okna bo są tak brudne,że nie mogę dłużej na nie patrzeć.A na obiad będą placki ziemniaczane bo nie miałam na dzisiaj żadnego pomysłu.
Link do: Poduszka dla kobiet w ciaży ciążowa !! PROMOCJA !!

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

@Eraja Ja rozkładam to mycie na 2 dni hehe ;)Mój mąż nie lubi myć okien a poza tym pracuje do późna ostatnio ale za to kupił mi karchera do mycia okien i dzięki niemu mycie okien idzie mi szybko i nie muszę się tak namachać rękami ;)
Boże pyzy ze śliwkami...mniam mniam.. ;);)Chyba muszę kupić śliwek jutro ;)

O rany okna... Angella210 dobrze że mi przypomniałaś. Muszę ścignąć Męża żeby umył bo świata już przez nie nie widać. Jak zobaczy że ja umyłam to będę miała problemy, hihihi ^^ Także dzięki ;) :*

My dziś botwinka i resztki z lodówki. Mąż ma gotowaną nóżkę z ziemniaczkiem i sałatką z ogórasków kiszonych a ja pyzy ze śliwkami [emoji7] Mniooom ;)

Przypomnialas mi o knedlach ze sliwkami, ktore pragne juz od kilku miesiecy ahhh !! :*
ja wlasnie zmiksowalam banana z wisniami siemieniem lnianym przyprawami korzennymi i migdalami z jogurtem naturlnym...... chwilo trwaj .
Kurczak sie rozmraza wiec mam moment dla siebie :)

Przypomnialas mi o knedlach ze sliwkami, ktore pragne juz od kilku miesiecy ahhh !! :*
ja wlasnie zmiksowalam banana z wisniami siemieniem lnianym przyprawami korzennymi i migdalami z jogurtem naturlnym...... chwilo trwaj .
Kurczak sie rozmraza wiec mam moment dla siebie :)
O rany jak to smacznie brzmi... Mmm :)

No tak mnie rzucił los... I pomyśleć że moja przyszłość miała być związana z Wrocławiem ;) (jestem rodowitą Wrocławianką ;) ) Teraz to tylko chodże, wejźże i pójdźże hihihi :D Wsiąkłam w ten klimat na amen ^^

O proszę :) ! ja jestem rozdarta miedzy wrocławiem ( kocham to miasto ), a Wysową - tato stamtąd pochodzi i kocham to miejsce jest moim drugim domem ;)

reklama
Do góry