reklama
O rany okna... Angella210 dobrze że mi przypomniałaś. Muszę ścignąć Męża żeby umył bo świata już przez nie nie widać. Jak zobaczy że ja umyłam to będę miała problemy, hihihi ^^ Także dzięki :*Dziewczyny powodzenia na wizytach Trzymam kciuki
@mrsMalec Dasz link do poduchy?Super wyglądaDobrze,że wszystko jest ok z dzidzią i Ty jesteś spokojniejsza.
@daruuunia3 Jeszcze kilka miesięcy temu sama przez to przechodziłam Lubiłam jeździć na budowę i patrzeć jak wszystko idzie do przodu Tylko czekałam na hasło od męża,ze mogę zacząć się pakować
My na razie nie robimy pokoju dla maleństwa tylko będzie z nami w sypialni a potem na wiosnę coś będziemy myśleć.Mamy na górze jeszcze do zrobienia 2 pokoje więc będziemy działać.Zastanawiam się nad kupnem przewijaka i muszę się rozejrzeć
Ja postanowiłam dzisiaj,że powoli zacznę myć okna bo są tak brudne,że nie mogę dłużej na nie patrzeć.A na obiad będą placki ziemniaczane bo nie miałam na dzisiaj żadnego pomysłu.
My dziś botwinka i resztki z lodówki. Mąż ma gotowaną nóżkę z ziemniaczkiem i sałatką z ogórasków kiszonych a ja pyzy ze śliwkami [emoji7] Mniooom
Ostatnia edycja:
mrsMalec
Fanka BB :)
Link do: Poduszka dla kobiet w ciaży ciążowa !! PROMOCJA !!Dziewczyny powodzenia na wizytach Trzymam kciuki
@mrsMalec Dasz link do poduchy?Super wyglądaDobrze,że wszystko jest ok z dzidzią i Ty jesteś spokojniejsza.
@daruuunia3 Jeszcze kilka miesięcy temu sama przez to przechodziłam Lubiłam jeździć na budowę i patrzeć jak wszystko idzie do przodu Tylko czekałam na hasło od męża,ze mogę zacząć się pakować
My na razie nie robimy pokoju dla maleństwa tylko będzie z nami w sypialni a potem na wiosnę coś będziemy myśleć.Mamy na górze jeszcze do zrobienia 2 pokoje więc będziemy działać.Zastanawiam się nad kupnem przewijaka i muszę się rozejrzeć
Ja postanowiłam dzisiaj,że powoli zacznę myć okna bo są tak brudne,że nie mogę dłużej na nie patrzeć.A na obiad będą placki ziemniaczane bo nie miałam na dzisiaj żadnego pomysłu.
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Angella210
Fanka BB :)
@Eraja Ja rozkładam to mycie na 2 dni hehe Mój mąż nie lubi myć okien a poza tym pracuje do późna ostatnio ale za to kupił mi karchera do mycia okien i dzięki niemu mycie okien idzie mi szybko i nie muszę się tak namachać rękami
Boże pyzy ze śliwkami...mniam mniam.. Chyba muszę kupić śliwek jutro
Boże pyzy ze śliwkami...mniam mniam.. Chyba muszę kupić śliwek jutro
reniuszek
Love in the knick of time
O rany okna... Angella210 dobrze że mi przypomniałaś. Muszę ścignąć Męża żeby umył bo świata już przez nie nie widać. Jak zobaczy że ja umyłam to będę miała problemy, hihihi ^^ Także dzięki :*
My dziś botwinka i resztki z lodówki. Mąż ma gotowaną nóżkę z ziemniaczkiem i sałatką z ogórasków kiszonych a ja pyzy ze śliwkami [emoji7] Mniooom
Przypomnialas mi o knedlach ze sliwkami, ktore pragne juz od kilku miesiecy ahhh !! :*
ja wlasnie zmiksowalam banana z wisniami siemieniem lnianym przyprawami korzennymi i migdalami z jogurtem naturlnym...... chwilo trwaj .
Kurczak sie rozmraza wiec mam moment dla siebie
O rany jak to smacznie brzmi... MmmPrzypomnialas mi o knedlach ze sliwkami, ktore pragne juz od kilku miesiecy ahhh !! :*
ja wlasnie zmiksowalam banana z wisniami siemieniem lnianym przyprawami korzennymi i migdalami z jogurtem naturlnym...... chwilo trwaj .
Kurczak sie rozmraza wiec mam moment dla siebie
reniuszek
Szkoda ze pod wroclawiem mieszkam a nie np w krakowieO rany jak to smacznie brzmi... Mmm
No tak mnie rzucił los... I pomyśleć że moja przyszłość miała być związana z Wrocławiem (jestem rodowitą Wrocławianką ) Teraz to tylko chodże, wejźże i pójdźże hihihi Wsiąkłam w ten klimat na amen ^^Szkoda ze pod wroclawiem mieszkam a nie np w krakowie
reniuszek
No tak mnie rzucił los... I pomyśleć że moja przyszłość miała być związana z Wrocławiem (jestem rodowitą Wrocławianką ) Teraz to tylko chodże, wejźże i pójdźże hihihi Wsiąkłam w ten klimat na amen ^^
O proszę ! ja jestem rozdarta miedzy wrocławiem ( kocham to miasto ), a Wysową - tato stamtąd pochodzi i kocham to miejsce jest moim drugim domem
reklama