reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

@Oska305 Samych dobrych wieści w połówkowego ;)Trzymam kciuki ;)
Ja bardzo chciałam dziewczynkę.Imię już dawno z mężem wybraliśmy bo nam się kiedyś spodobało a tu będzie chłopak.Ale bardzo się cieszę.Bo najważniejsze jest dla mnie żeby było zdrowe i żebym dała rade z obowiązkami ;)Imię też było mi ciężko wybrać,ale padło na Mikołaja i teraz gadam do brzuszka i nie mogę się doczekać kiedy on będzie już z nami ;)

Dziewczyny czy możecie polecić jakiś sklep z łóżkami do sypialni?Mieliśmy się wstrzymać jeszcze z mężem,ale to na którym śpimy jest w fatalnym stanie i musimy kupić jednak.

reklama
@Oska305 powodzenia Kochana [emoji4] ależ jestem sfrustrowana, od wczoraj pierwsza moja myśl po przebudzeniu to orgazm, a tu nie wiem czy mi wolno, a wizyta dopiero w środę :-(

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Aaa nic mi nie mów. Ja się dziś rano z tego powodu popłakałam ;( Nijak nie mogę się ułożyć żeby mnie macica nie bolała. I tak już od tygodnia. Wydziwiałam dziś żeby jakkolwiek, cokolwiek i dupa. Zdążyłam tylko zawyć z bólu i smutku... Echś :(

Mam nadzieję że Tobie pozwolą i będziesz mogła się tym cieszyć. No ja chyba się już mogę z seksem pożegnać.

@eklerkaa Ciasto to zrobiłam pleśniaka :DWiem,ze nazwa nie zachęca ale jest pycha ;)A sałatkę to zawsze patrzę co mam w lodówce i dodaje co mi pasuje ;)Teraz padło na kukurydzę,makaron takie małe kokardki,ogórek konserwowy,papryka,pierś z kurczaka usmażona z przyprawami,majonez i pieprz i sól ;)Wyszła smaczna ;)

@eklerkaa Ciasto to zrobiłam pleśniaka :DWiem,ze nazwa nie zachęca ale jest pycha ;)A sałatkę to zawsze patrzę co mam w lodówce i dodaje co mi pasuje ;)Teraz padło na kukurydzę,makaron takie małe kokardki,ogórek konserwowy,papryka,pierś z kurczaka usmażona z przyprawami,majonez i pieprz i sól ;)Wyszła smaczna ;)
Ach to ja mam takie swoje ulubione ciasto, w sumie to bardziej deser, z kaszy manny i czekolady. Taka legumina trochę. I nazywamy to z mamą glutkiem ^^ Hihihihi, ale pyszne to jest <3 Chyba zrobię w przyszły weekend :) Także czasem nie ważne że nazwa nietrafiona. Ważne jak samkuje :D

Slyszalam o plesniaku właśnie ze jest prosty, szybki i przepyszny !!!

......:::::::::18t. i 4d::::::::.........

No, ja się wreszcie przebudziłam. Pośmiałam z żartu gie_er o prace - jesteś mistrzynią :* I się zaraz będę ogarniać. Dziś brzydko i szaro. Także idziemy do kina na 12 xD A co :D Za to noc miałam krótką. Zasnęłam koło północy. Wstałam po 4 i w sumie położyłam się po 9. Mąż mi po beznadziejnym poranku zrobił pyszny omlet na pocieszenie... No i mnie to ululało :) Kochany <3

Trzymajcie się Dziewczyny :) Udanej soboty! :*

co do płci
Ja chyba mam podobna historię do @Millo u mnie Tobiaszek to była kinder niespodzianka (nie nazywam tego wpadka, bo ciężko mówić o wpadce po 9 latach związku, 8 latach wspólnego mieszkania). Jak dowiedziałam się na genetycznym, że chłopak to miałam taką myśl, ale jak to, to musi być pomyłka. Ja tez wyobrażałam sobie siebie jako matkę córeczek. Załamana ani rozczarowana nie byłam, czułam się jednak dziwnie. każde USG to tylko potwierdzało. Może tez to był powód wstrzymywania się z wyprawką do samego końca, a także z wybraniem dziecku imienia dzień przed porodem.
Jednak teraz jak to wspominam to sobie myślę, że głupiutka byłam. gdy codziennie rano widzę te jego pełne blasku i miłości oczy, widzę jak broi, przebojowo idzie przez życie. To jestem dumna, że mogę być mamą takiego wspaniałego faceta.

Teraz znowu czuję się dziwnie wiedząc, że mam córkę pod sercem. Tak strasznie przerazą mnie to, ze będę mieć małą różowiutką. Nie lubię tak bardzo tych wszystkich barbie, kucyków pony etc,że jestem przerażona. Mój mąż w sumie też :D

Teraz jeszcze coś imienia Jagoda się przyczepił, że dziwaczne imię to jest. Jak to będzie brzmieć "wykład poprowadzi dr. Jagoda....". Mam nadzieję, że się oswoi :)

@Millo u mnie tez miał być Bruno

reklama
Do góry