reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Doublemummy pewnie chodzi ogolnie o podklady na lozko co do szpitala tez trzeba wziasc (przynajmniej do mojego) bo po porodzie jak sie krwawi zeby nie pobrudzic lozka:)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A propos koszuli znalazlam takie :) Mają też też dlugimrekawem i w 3 odcieniach :)
koszulka-nocna-luna.jpg

Załączniki

• koszulka-nocna-luna.jpg
    koszulka-nocna-luna.jpg
    41,2 KB · Wyświetleń: 337
Powodzenia na wizytach dziewczyny :):)
@gie_er Dobrze,że już nie krwawisz.Ja takie ciśnienie jak ty mam na co dzień :)Czasami mam nawet mniejsze i wtedy przesypiam dzień jak niemowlę :)
U mnie też pogoda paskudna.Nad ranem taka burza była,że aż się przestraszyłam.
Na mnie czeka dzisiaj sterta prania do prasowania a potem jadę do rodziców bo mama robi dzisiaj pierogi z jagodami :):)
Miłego dnia kobietki :)
Pierogi z jagodami... Ja miałam w weekend z babcią robić, ale zaraz po przeziębieniu nie pojade do domu, bo ojciec jest w tak złym stanie, że boję się, żeby czegoś nie przywlec...

Ja dla siebie do szpitala mam tylko nowiutki ręcznik i klapki hahah :D tak zaczynam od dupy strony :D widziałam wczoraj Pidżamy do karmienia w textilmarket za 29zl ale ja muszę poszukac po Hani, chociaz pewnie wyrzucone przy przeprowadzkach :D

p19uflw1nv024jhl.png
Mąż mi kupił klapki piankowe w Pepco jak w poniedziałek mnie do szpitala przyjęli, wczoraj wróciłam i mój kot od razu zaczął je gryźć, dobrze że kosztowały 5 zł [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie też brzuch boli ale to chyba przez to że wczoraj się bobu najadłam i mam wzdęty... [emoji53]
Piękny sen [emoji3] byłam w Norwegii 2 lata temu i się zakochałam w tym miejscu [emoji4] widoki, przyroda, powietrze, białe noce... Obłęd! Jedyne co to pogoda taka sobie, padało codziennie, to był lipiec, 14 stopni... No i te ceny.. [emoji20] Ale i tak marzę o dłuższej podróży i zwiedzenie jeszcze wielu miejsc [emoji4]
Tak to prawda, tam jest chłodno. Ale ja akurat jestem z tych zimnolubnych ;) A drogo jest tak naprawdę dla Polaków. Sama zabrałam kupę oszczędności i wystarczyło mi na pierdoły xD Mama do tej pory przelicza wszystko na zł. A nie powinna, bo zarabia się tam adekwatnie do poziomu cen. Cóż zrobić. Taka polska natura, hihihi :) Dodatkowow mieszka w miejscu gdzie prawie 300 dni w roku pada. Ale dla mnie to też nie problem. I tak tam jest dla mnie najpiękniej na świecie. Jeszcze teraz mają domek nad samym fiordem <3 Coś pięknego :)

reklama
Do góry