No to w takiej sytuacji ok W takim razie szybkiego ustania krwawienia. Żebyś jak najszybciej wróciła do domku :*To nie tak bo jest tu na prawdę fajny lekarz mówią o nim anioł nie człowiek i się zgadzam mimo, że nie ma mi nic do powiedzenia, ale sam ordynator uznał że na tym etapie ciąży oni nie mogą zrobić nic. Tutaj na prawdę nikt nie szuka przyczyny mam leżeć i obserwować. Rozumiem, że to główna forma terapii, ale w domu po prostu zniosę to lepiej.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Hahahaha ^^ Dziękuję Ja akurat wszystko na kokosowym smażę Nawet placki są wtedy mniej tłuste, wow wowMozesz nawet zrobic dietetycznie na oliwie z oliwek a tak na poważnie to smacznego :**
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
A Pole sprawdzają? - tętno??To nie tak bo jest tu na prawdę fajny lekarz mówią o nim anioł nie człowiek i się zgadzam mimo, że nie ma mi nic do powiedzenia, ale sam ordynator uznał że na tym etapie ciąży oni nie mogą zrobić nic. Tutaj na prawdę nikt nie szuka przyczyny mam leżeć i obserwować. Rozumiem, że to główna forma terapii, ale w domu po prostu zniosę to lepiej.
Bo jeśli tak to życzę Ci byś mogła leżeć w domu a nie w szpitalu i udaj się koniecznie do innego lekarza jeszcze. Może coś zauwazy. Ściskam mocno!! :*
@Eraja brak sił, placzliwosc i ogólnie wszystko na nie..... Nie wiem co mi jest.... Teraz się popłakałam bo nie mieszcze się w nic kompletnie oprócz jednej ciążowej sukienki która jest w praniu.. :-( jestem załamana tym jak można się roztyc nawet w ramionach że wszystko za male :-(
Wybaczcie ale mam dość dzisiejszego dnia. Na jutrzejszą wizytę też nie mam ochoty iść. Nie wiem depresja?
Na 90-parę % tak, jeszcze może coś się rozejrzę ale na tą chwilę przenoszę się do Niej. Na pewno to będzie lepsze wyjście niż pozostanie u dotychczasowego lekarza (co w sumie nie jest wielkim wyczynem).Mikado fajnie ze trafilas na fajna lekarke.Zostaniesz u Niej?no i brawa dla Piotrusia ze tak pieknie rosnie:*
W niedzielę myślałam znowu nad pójściem na "pogadankę" do pana szanownego dr ale S mi to wybił z głowy ze względu na to, że nie obyłoby się bez nerwów i że mam oszczędzić to i sobie i małemu, szczególnie po ostatnich przejściach. Zatem tylko któregoś dnia pójdę zabrać dokumenty i wykreślić się z najbliższej wizyty (sama nie lubię jak ktoś robi sztuczną kolejkę a nie ma zamiaru przyjść), choć pewnie położna i tak mnie będzie dopytywać o powód, wtedy już nie mam zamiaru niczego ukrywać.
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
dziewczyny gratuluję udanych wizyt
gie_er
Fanka BB :)
Nie sprawdzają. Mąż mi dzisiaj detektor przywiezie to sama sprawdzę [emoji6] właśnie przyszła Pani w 22 tc ciąży bliźniaczej też z krwawieniem.A Pole sprawdzają? - tętno??
Bo jeśli tak to życzę Ci byś mogła leżeć w domu a nie w szpitalu i udaj się koniecznie do innego lekarza jeszcze. Może coś zauwazy. Ściskam mocno!! :*
@Eraja brak sił, placzliwosc i ogólnie wszystko na nie..... Nie wiem co mi jest.... Teraz się popłakałam bo nie mieszcze się w nic kompletnie oprócz jednej ciążowej sukienki która jest w praniu.. :-( jestem załamana tym jak można się roztyc nawet w ramionach że wszystko za male :-(
Wybaczcie ale mam dość dzisiejszego dnia. Na jutrzejszą wizytę też nie mam ochoty iść. Nie wiem depresja?
gie_er
@reniuszek Ty nie gadaj głupot. Jesteś piękną młodą kobietą.
Karolcia90
Dziewczyny, na szybko po wizycie. Moje maleństwo waży 400g (zmierzyć się nie bardzo udawało [emoji6]) i jest dziewczynką [emoji7]. Chyba właśnie oszalałam z radości [emoji7][emoji7][emoji7].
Teraz jadę na torta do rodziców bo mają 30 rocznicę ślubu [emoji16]. Ale mam dla nich nowinę [emoji6][emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
Teraz jadę na torta do rodziców bo mają 30 rocznicę ślubu [emoji16]. Ale mam dla nich nowinę [emoji6][emoji6].
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A Pole sprawdzają? - tętno??
Och Reniu Ja myślę że to nie tyle depresja co chwilowy brak sił. Tyle się teraz u Ciebie przecież dzieje. I domyślam się że jednak głównym powodem tego wszystkiego pewnie jest emek... A jak Boryniu? Znalazłaś dka Niego kogoś idealnego? <tuli> Hormony nas kiedyś wykończą. Ciuchy to pierdoła, wiesz? Olej je. Ja też już nie mam co włożyć ^^ Poszukaj dla siebie coś nowego Może Ci to poprawi humor? Ja właśnie czekam na ogrodniczki <3 A wagę zrzucimy po porodzie - obiecuję Ci to. :* Będziemy się wymianiać kilometrami na endomondo ^^ Hihihi. Teraz po prostu musimy być większe - trudno. Nie możemy przecież się diecić z Bąbelkiem w brzuchu. Ja codziennie powtarzam Ł że ma słonicę w łóżku. W sumie to się przez to też prawie poryczałam w niedzielę Ogólnie przedwczoraj było tak mega słabo. Chyba tak jak dziś u Ciebie <tuli> Pewna osoba w moim otoczeniu tak mnie wkurza że aż brak mi sił, a niestety nie mogę się od tego człowieka odciąć. Szkoda że jesteśmy od siebie daleko. Wzięłabym kubeł lodów i byśmy sobie łkały w niebo, aż by nam obu ulżyło Dużo ciepła Ci ślę :* Daj sobie czas, skop dupę złym myślom. I jakoś pójdziemy do przodu