Nieźle od pikantnego żarcia.. Dobrze, że to taka błachostkaByłam na kontroli, to plamienie znowu z pochwy. Mam ograniczyć pikantne mocno żarcie (wczoraj pizzę z jalapeno robiłam) . Nawet usg mi.nie robił bo od razu znalazł źródło. Policzył sobie 20 złotych tyle co za wypisanie recepty [emoji6] szyjka długa zamknięta, twarda
reklama
Walcz moje paznokcie są w opłakanym stanie. Muszę się ogarnąć. Zła jestem na siebie strasznie.@Rossiczka najważniejsze że wiesz i lekarz potwierdził :-) Twój Włoch nieładnie straszy
@doublemummy u mnie podobnie z wyrzutami...wlacza mi się na wieczór... Sprzątanie gotowanie a cały dzień bym spała.
@Millo ale masz męża!!! Chcę takiego!! Mój to mi pieniądze ostatnio dał i mówi kup sobie jakieś sukienki na wyprzedażach heh....
@Maglik na pewno lada moment poczujesz. Ja w tej ciąży (2)poczulam wyraźne ruchy później niż w pierwszej.... Może to wina tego że więcej ważę :-/
Słuchajcie mnie opetala mania malowania paznokci..... Za cholerne mi to nie idzie bo nie umiem równo pomalować, ale maniakalnie próbuje. Em się że mnie śmieje pod nosem.... Matko jedyna.
Millo
Fanka BB :)
Reniuszek no czasem Mu sie zdarzy zabłysnąc hihi
Ja mam pierwszy raz zrobione paznokcie i tylko ciagle na nie patrze i juz wiem ze bede chodzic na takie przyjemnosci
Rossiczka Ty pikantna bestiodobrze ze to nic groznego:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam pierwszy raz zrobione paznokcie i tylko ciagle na nie patrze i juz wiem ze bede chodzic na takie przyjemnosci
Rossiczka Ty pikantna bestiodobrze ze to nic groznego:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Cześć dziewczyny Byłam na poprawce u fryzjera i jest lepiej
Pisałam wam ostatnio ,że przepisał mi lekarz antybiotyk na to moje gardło no i troche pomaga ale skończyło
się pieczeniem i obrzękiem miejsca intymnego wrrr wiedziałam ,że tak będzie dobrze ,że w poniedziałek
mam ginekologa może coś mi przepisze na to .Jutro ma być pogoda więc jedziemy w góry i zrobimy duszonki mmmmm !!!
Wpadła mi dziś kolejna propozycja imienia : MILENKA
Co do snów to ostatnio mam same erotyczne
Rossiczka ciesze się ,że cytologa wyszła lepsza
Też robiłam rzęsy moim zdaniem najlepsze 1:1 lub 2:1 bo naturalnie ładnie wyglądają Raz zrobiłam jakieś 4d i wyglądałam jak
lalka a co druga znajoma mówiła : ładne rzesy ale widać ,że sztuczne ... więc podziękuje za takie
Mikado dobrze ,że poszłaś na ip
Pisałam wam ostatnio ,że przepisał mi lekarz antybiotyk na to moje gardło no i troche pomaga ale skończyło
się pieczeniem i obrzękiem miejsca intymnego wrrr wiedziałam ,że tak będzie dobrze ,że w poniedziałek
mam ginekologa może coś mi przepisze na to .Jutro ma być pogoda więc jedziemy w góry i zrobimy duszonki mmmmm !!!
Co do snów to ostatnio mam same erotyczne
Też robiłam rzęsy moim zdaniem najlepsze 1:1 lub 2:1 bo naturalnie ładnie wyglądają Raz zrobiłam jakieś 4d i wyglądałam jak
lalka a co druga znajoma mówiła : ładne rzesy ale widać ,że sztuczne ... więc podziękuje za takie
Rossiczka
Moderatorka
Do końca nie wiadomo czy to przez pikantne jednak po rozmowie uznał że to może być przyczyną. Szczerze to teraz jak czułam ruchy a płomienie.mikro to strach był ale umiarkowany. Ostatnio jak cały kibel był w plamach krwi stres był duuuuuuzo większy. Ale nie kojarzę czy wtedy było pikantne dzień wcześniej jedzone czy nie.
@reniuszek pieniądze na sukienki to nie tak źle. Mój dzisiaj stwierdził że o nim oczywiście nie pamiętam bo nic mu nie zamówiłam....
Śmiałam się, że razem poszukamy na zalando to od razu do koszyka dodam mu torebkę jaką bym chciała na urodziny, a ten że mi tylko torebki w głowie. A niedługo się obudzi, że prezentu dla mnie nie ma i będzie.mnie.po galerii gonił w dzień urodzin. Oszalec można
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
@reniuszek pieniądze na sukienki to nie tak źle. Mój dzisiaj stwierdził że o nim oczywiście nie pamiętam bo nic mu nie zamówiłam....
Śmiałam się, że razem poszukamy na zalando to od razu do koszyka dodam mu torebkę jaką bym chciała na urodziny, a ten że mi tylko torebki w głowie. A niedługo się obudzi, że prezentu dla mnie nie ma i będzie.mnie.po galerii gonił w dzień urodzin. Oszalec można
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
Moja siostra rodzi we wrześniu i będzie Milena [emoji4]Cześć dziewczyny Byłam na poprawce u fryzjera i jest lepiej
Co do snów to ostatnio mam same erotyczne [emoji14]
lalka a co druga znajoma mówiła : ładne rzesy ale widać ,że sztuczne ... więc podziękuje za takie [emoji14]
gie_er
Fanka BB :)
@Rossiczka fotelikowy fanatyku, chciałam Ci przekazać, że właśnie dziś kupiłam Nadii nowy fotelik, mimo, że ostatnimi czasy jeździła tylko na podkładce ze starego.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Rossiczka
Moderatorka
Bardzo się cieszę, jestem dumna z Twojej decyzji ! Buziaki@Rossiczka fotelikowy fanatyku, chciałam Ci przekazać, że właśnie dziś kupiłam Nadii nowy fotelik, mimo, że ostatnimi czasy jeździła tylko na podkładce ze starego.
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
No w końcu! Poczułam ruchy! Mój Ł też czuł jak dzidziuś bryka , super uczucie ;-) już jestem spokojna :-)
Doublemummy to się narobiło, nie potrzebne spięcia - a miał być fajny wieczór ;-)
Rzęsy miałam w tamtym roku, fajna sprawa na wakacje, tylko żal później jak są takie krociutkie albo trzeba robić na okrągło :-)
Chłopaki spakowani , pobudka o 5 rano a o 6 ich wiozę na zbiórkę i papa ;-)
Spokojnej nocy ;-)
Doublemummy to się narobiło, nie potrzebne spięcia - a miał być fajny wieczór ;-)
Rzęsy miałam w tamtym roku, fajna sprawa na wakacje, tylko żal później jak są takie krociutkie albo trzeba robić na okrągło :-)
Chłopaki spakowani , pobudka o 5 rano a o 6 ich wiozę na zbiórkę i papa ;-)
Spokojnej nocy ;-)