M@gda
Moderatorka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wg moich obliczen jestem.w.4tc. Tez mnie ciagnie i tak rozpiera, ale nie mam klasycznego bolu. Co do siusiu, moze infekcje zlapalas, polecam siszona zurawine, bo nie wiem czy mozna np furagin.Kobietki 5 tydzień .. I mam tak samo jak przy ostatniej nie udanej ciąży.. Bóle miesiaczkowe dość silne.. Z rana.. I po oddaniu moczu co chwile bolą mnie jajniki biorę po 2 nospy dziennie by uniknąć tych skurczy.. nie mogę iść do lekarza mieszkam w Holandii a tutaj ciąża do 14 tyg to nie ciąża i mi nie pomogą wogole. Odesla do domu. Powiedzcie czy też tak macie? Mialyscie? Jest szansa że tym razem się uda i że te bóle są normalne? Nie krwawie nie ma plamienia tylko boli jedni mówią że to normalne jedni że nie nie wiem już co myśleć. Przy ostatniej ciąży też nie krwawilam w 5 tyg ale mnie bolało ciągle zaczęłam krwawic w 6 tyg i w 7 poronilam. Strasznie sie czuje bo nie mam wogole radości z ciąży tylko leżę i się stresuje.. Pozdrawiam was!!
Napisane na E5823 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale.tu sie slodko.zrobilo Pieknosci, slicznosci, cud, miod, malina.
Nie wiem co ci.poradzic. a nie ma u was jakiejs polskiej kliniki?Podobno nie wolno furaginum. Tylko to nie jest taki ból jak przy zapaleniu a ciągle ból miesiaczkowy Pęcherz przepełniony potem siusiu i pobolewa..
Mój mąż ma już odgórnie powiedziane, że po porodzie siedzi ze Mną przez dwa albo i trzy tygodnie. Bo Ja napewno noe dam rady z dwoma psami i dzieckiemTeż bym chciała pieskaaa ale jak dzidziuś się urodzi a męża nie będzie to kto z nim będzie wychodził? Rytm dnia pewnie bejbi będzie ustalać a nie piesio [emoji14]
Napisane na 5080X w aplikacji Forum BabyBoom
Spróbuj na razie mimo wszysto się zrelaksować. Moją siostrę np tak strasznie bolał brzuch na początku ciąży (zanim jeszcze się zorientowała, że to ciąża), że raz zemdlała. A ciąża przebiegała idealnie i ma zdrową córeczkę. Myślę, że może tak boleć, byleby krwawienia nie było... Mnie czasami zaboli jakby prawy jajnik - jak np wstanę szybko, albo jak wykonam jakiś ruch gwałtowniejszy związany z napięciem brzucha.Jest ale tylko w weekendy i to jeszcze trzeba płacić 100 euro za wizytę bo tego ubezpieczenie nie obejmuje. Chociaż tutaj już nie chodzi o pieniadze tylko chce uniknąć badania dopochwowego. mam uraz po ostatnim "grzebaniu". Krew ból .. I ciągłe grzebanie. Też 5 tydzień mam według swoich obliczeń . Do lekarza dopiero mam zamiar iść w czerwcu i zacząć prowadzić ciążę w szpitalu