reklama
Na pewno będzie super. Trzymam kciuki[emoji9] [emoji9]Ja już dzisiaj na nogach i powoli szykuje się do lekarza.Mam nadziej,że wszystko jest ok bo coś stres mnie łapie.Pogoda dzisiaj u nas paskudna.Wieje jak cholera i tak szaro i ponuro.
Powodzenia dla wszystkich wizytujących Trzymam kciuki
Będzie dobrze. Kciuki mocno zaciśnięte[emoji1] [emoji7]Hej dziewczynki
Ja zaraz wychodzę do lekarza aż troszkę stresu mam i dziwne obawy czy USG będzie hmm bo bym też już chciała wiedzieć co tam siedzi u mnie brzuchu aby w ciemno już nie kupować i jeszcze do tego dziś musze jechać do pracy L4 im zawieść i kilka spraw załatwić aż mi się tam nie chce jechać i patrzeć na te fałszywe gęby ehh
Dziś mój mąż wraca z delegacji i ma nadzieje że pomoże mi ogarnąć ten tajfun co przeszedł przez mieszkanie
U mnie dziś znów ładnie i wam powiem że u mnie wczoraj nie padało ani w nocy a chmurki się zbierał ale ani grama deszczu
Uciekam za 45 min wizyta a ja jeszcze musze podejść do ściany płaczu ( do bankomatu )
Powodzenia resztę wizytującym udanych wizyt
Ja od dziś zaczynam dietę cukrzycową. Na śniadanie miały być dwie kanapki z sałatą, pietruszką, jajkiem i pomidorkiem, kawa zbożowa na mleku i pół jabłka.... Niestety mimo dobrych chęci nie jestem w stanie wmusić w siebie 2 kawałków chleba... ;/
Kolejnych szczęśliwych lat[emoji7] [emoji7] [emoji9]Dziewczyny powodzenia na wizytach!
A dla wszystkich klocacych sie par jak najszybszego wyjasnienia sprawy i spokoju. Dziewczyny! Nie mozemy sie denerwowac teraz!
Ja dzis 5 rocznica slubu z Mezem a On? A On gra wesele (dorabia jako DJ) parze polsko-baloruskiej i tyle z naszego swietowania Wiec sobie tutaj z Wami poswietuje
Dzieki za jestescie <3
Precious
Fanka BB :)
Witam. Dziewczyny widzę, że nie jestem sama jeśli chodzi o kłótnie ż facetami. Współczuję Wam bardzo bo wiem jakie to stresujące u mnie podpbnie. Ja sobie postanowiłam, że jak w pierwszej ciazy mojego męża nie było podczas większośc czasu przy mnie, podczas porodu i pierwszych tygodni to tym razem mu nie odpuszczę i będę go wprowadzać we wszystko i opowiadać. Tak samo ciągne to że sobą na wszystkie wizyty i może się oswoi. Ach i mam nadzieję, że tym razem nie będzie się bal pomagać przy dziecku.
Ja mam od kilku dni problem że skóra na brzuchu. Kremuje i oliwkuje, a pomimo to skóra zaczęła mi schodzić jak po opalaniu. Jakie kosmetyki polecacie. Ja nie używam na razie niczego specjalnego dla ciężarnych
Ja mam od kilku dni problem że skóra na brzuchu. Kremuje i oliwkuje, a pomimo to skóra zaczęła mi schodzić jak po opalaniu. Jakie kosmetyki polecacie. Ja nie używam na razie niczego specjalnego dla ciężarnych
eklerkaa
@Mikado93 kciuki &&&
@daruuunia3 sto lat dla Synka!! Dużego chłopa masz w domu już ;-)
@misianka @Angella210 powodzenia na wizytach.
@blair_90 będzie dobrze zobaczysz
@gie_er widzisz wszytko sie jakos ułożyło Miłego i spokojnego weekendu wam życzę.
@Millo u nas też cisza
Mąż od wczoraj nic się nie odezwał.. Zająl się pewnie autem, a potem do pracy przyszedł po 23 pospal i nikt mu nie gladzi teraz ze musi wstać, takiemu to dobrze nie? a Ja się tez wyspałam u mamy ;-) i jak narazie dobrze mi tu hehe. Wcześniej czy później przyjdzie koza do woza. Tylko kiedyś może być już za późno. My się naprawdę mało kiedy kłócimy, a jak już kłócimy mocno. Prawie w ogóle ze sobą ostatnio nie rozmawiamy, wszytko przez to auto.
......:::::::::16t. i 3d::::::::.........
@daruuunia3 sto lat dla Synka!! Dużego chłopa masz w domu już ;-)
@misianka @Angella210 powodzenia na wizytach.
@blair_90 będzie dobrze zobaczysz
@gie_er widzisz wszytko sie jakos ułożyło Miłego i spokojnego weekendu wam życzę.
@Millo u nas też cisza
Mąż od wczoraj nic się nie odezwał.. Zająl się pewnie autem, a potem do pracy przyszedł po 23 pospal i nikt mu nie gladzi teraz ze musi wstać, takiemu to dobrze nie? a Ja się tez wyspałam u mamy ;-) i jak narazie dobrze mi tu hehe. Wcześniej czy później przyjdzie koza do woza. Tylko kiedyś może być już za późno. My się naprawdę mało kiedy kłócimy, a jak już kłócimy mocno. Prawie w ogóle ze sobą ostatnio nie rozmawiamy, wszytko przez to auto.
......:::::::::16t. i 3d::::::::.........
reklama
Lake882
@daruuunia3 wszystkiego dobrego z okazji urodzin dla synka i dla Ciebie oczywiście też bo zostałas mamą tego dnia ☺
Ostatnia edycja: