reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hej dziewczynki
Ja zaraz wychodzę do lekarza aż troszkę stresu mam i dziwne obawy czy USG będzie hmm bo bym też już chciała wiedzieć co tam siedzi u mnie brzuchu aby w ciemno już nie kupować i jeszcze do tego dziś musze jechać do pracy L4 im zawieść i kilka spraw załatwić aż mi się tam nie chce jechać i patrzeć na te fałszywe gęby ehh
Dziś mój mąż wraca z delegacji i ma nadzieje że pomoże mi ogarnąć ten tajfun co przeszedł przez mieszkanie
U mnie dziś znów ładnie i wam powiem że u mnie wczoraj nie padało ani w nocy a chmurki się zbierał ale ani grama deszczu
Uciekam za 45 min wizyta a ja jeszcze musze podejść do ściany płaczu ( do bankomatu )

Powodzenia resztę wizytującym udanych wizyt
Będzie dobrze. Kciuki mocno zaciśnięte[emoji1] [emoji7]

Ja od dziś zaczynam dietę cukrzycową. Na śniadanie miały być dwie kanapki z sałatą, pietruszką, jajkiem i pomidorkiem, kawa zbożowa na mleku i pół jabłka.... Niestety mimo dobrych chęci nie jestem w stanie wmusić w siebie 2 kawałków chleba... ;/

Dziewczyny powodzenia na wizytach!

A dla wszystkich klocacych sie par jak najszybszego wyjasnienia sprawy i spokoju. Dziewczyny! Nie mozemy sie denerwowac teraz!

Ja dzis 5 rocznica slubu z Mezem :) a On? A On gra wesele (dorabia jako DJ) parze polsko-baloruskiej i tyle z naszego swietowania ;) Wiec sobie tutaj z Wami poswietuje :)

Dzieki za jestescie :) <3
Kolejnych szczęśliwych lat[emoji7] [emoji7] [emoji9]

Witam. Dziewczyny widzę, że nie jestem sama jeśli chodzi o kłótnie ż facetami. Współczuję Wam bardzo bo wiem jakie to stresujące u mnie podpbnie. Ja sobie postanowiłam, że jak w pierwszej ciazy mojego męża nie było podczas większośc czasu przy mnie, podczas porodu i pierwszych tygodni to tym razem mu nie odpuszczę i będę go wprowadzać we wszystko i opowiadać. Tak samo ciągne to że sobą na wszystkie wizyty i może się oswoi. Ach i mam nadzieję, że tym razem nie będzie się bal pomagać przy dziecku.
Ja mam od kilku dni problem że skóra na brzuchu. Kremuje i oliwkuje, a pomimo to skóra zaczęła mi schodzić jak po opalaniu. Jakie kosmetyki polecacie. Ja nie używam na razie niczego specjalnego dla ciężarnych

@Mikado93 kciuki &&&
@daruuunia3 sto lat dla Synka!! Dużego chłopa masz w domu już ;-)
@misianka @Angella210 powodzenia na wizytach.
@blair_90 będzie dobrze zobaczysz
@gie_er widzisz wszytko sie jakos ułożyło ;) Miłego i spokojnego weekendu wam życzę.
@Millo u nas też cisza
Mąż od wczoraj nic się nie odezwał.. Zająl się pewnie autem, a potem do pracy przyszedł po 23 pospal i nikt mu nie gladzi teraz ze musi wstać, takiemu to dobrze nie? a Ja się tez wyspałam u mamy ;-) i jak narazie dobrze mi tu hehe. Wcześniej czy później przyjdzie koza do woza. Tylko kiedyś może być już za późno. My się naprawdę mało kiedy kłócimy, a jak już kłócimy mocno. Prawie w ogóle ze sobą ostatnio nie rozmawiamy, wszytko przez to auto.

......:::::::::16t. i 3d::::::::.........

reklama
Do góry