reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzien dobry obudziłam sie o 4 i ni cholerki nie moge zasnać, ale ptaki mnie wkurzaja bo świergoca non stop no jak nigdy bo lubie to świergotanie. Oj bede dziś maruda i bede chodziła jak sierota cały dzień...
Powodzenia na wizytach☺

Kochane! Nadrobiłam Was po tych dniach nieobecności, ciężko było! Szczególnie ciężko jak zaraz po przebudzeniu ujrzałam pysznego kebaba na ekranie telefonu mniam! :)
Jeżeli chodzi o bóle brzucha i ciagniecie, to u mnie trochę ustalo. Ale lekarka mówiła wcześniej, że to normalne bóle, że się zdarzają i będą się zdarzac. Byle nie były coraz silniejsze. Zawsze sobie wspominam słowa lekarki którejś z Was "że w ciąży ma prawo wszystko boleć", oczywiście w normalnym natężeniu ;)
Wczoraj byłam z mama na zakupach, jak wróciłam to tak mnie nogi bolały, piekly, se musiałam godzinę poleżeć. A na wieczór smażyłam placki ziemniaczane, hahah
Zaraz dodam na dział zakupy swoje wczorajsze łupy z ciucholandu :) dziś też się jeszcze wybieramy.
Cofnęli mi moje połączenie autobusowe bezpośrednie Białystok-Brodnica. Więc muszę udać się w podróż powrotną pociągiem do Ilawy ;) ale to zaplanowałam na czwartek lub piątek.

Miłego dnia i powodzenia dla wizytujacych dziewczyn! :*

Ps. @M@gda ale zazdroszczę wyjazdu!!!!!!

Hej ja tez już na nogach spania nie mam i kawke pije. Kopsne franka do przedszkola przed 8 i wracam nas pakowac :) wieczorem kierunek mamusia :))) bede was meczyc w nocy bo nie umiem spac w drodze. Powodzenia na wizytach dzisiaj :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej ja tez już na nogach spania nie mam i kawke pije. Kopsne franka do przedszkola przed 8 i wracam nas pakowac :) wieczorem kierunek mamusia :))) bede was meczyc w nocy bo nie umiem spac w drodze. Powodzenia na wizytach dzisiaj :*

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Turbo szybko się ogarnęłaś z tym wyjazdem, no i świetnie! Odpoczniesz sobie :)

Dzień dobry :) Obudziłam się wreszcie. Jaki miałam pojechany sen! Śniło mi się że Oluś tak przylgnął do mojego brzucha że w lustrze było widać wszystko. Oczy, nosek, ustka, brzuszek... Wszytko jak na USG xD Trochę to było upiorne. [emoji14] No i ten kebab też gdzieś w między czasie przemknął ^^ Wiedziałam że tak będzie ;)

@Karolcia90, aleś mi tymi kręglami humor poprawiła :D Tylko się tam nie przeciąż jeżeli będziesz rzucać ;) Wiesz, ja wczoraj przed USG już oglądałam sukienki z tiulem dla małych dziewczynek. I mówię do Męża: "Popatrz, podrośnie to będę Jej takie kupować" xD Taka byłam pewna co do płci. A tu Synuś psotnik mały :D

@Śliwka91, drogą eliminacji do tego z Ł doszliśmy :) Jeszcze Olaf był, ale tak dostanie na drugie. Patryka też rozważaliśmy... No ale tak jak pisałam wczoraj, powiedziałam Oluś i mnie iskierki przeszyły. To już tak musiało zostać :)

@Brzuchatka2017, wiem wiem że tak wyglądają. Lekarz mnie przyzwyczaił do profilowych zdjęć i to jakoś tak w pierwszej chwili mnie przeraziło. A potem wpatrzyłam się w to USG i nie mogę oczu oderwać od Jego oczu. Wpadłam jak śliwka xD Też mi się podobają te dwa imiona z tym że Kamila już mamy w rodzinie a Wojciech tak bardzo nas zawiódł że już nic nie chcę mieć do czynienia z Wojtkami ;) Aczkolwiek nowy szef mojego Ł też jest Wojciech i to jest złoty człowiek ;)

@basiulka9, a marudź sobie ile chcesz. Mamy do tego prawo :D

@iwilleatyou może dopadnie mnie bezsenność to Ci potowarzyszę w podróży. Kto wie ;)

@gie_er, @eklerkaa, widzę że jesteście na dziś zapisane. Czekamy na wieści :)

Idę wziąć leki i odczekać na śniadanie. Miłego dnia!

Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.

Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe mamy 2017

2017-06-27 gie_er wizyta kontrolna
2017-06-27 Eklerkaa wizyta kontrolna i usg 16 tydzień
2017-06-28 chucherko wizyta kontrolna bez usg
2017-06-28 reniuszek Wizyta kontrolna
2017-06-28 Oska305 Wizyta kontrolna
2017-06-29 Bea25ta usg gin nr2
2017-06-30 misianka wizyta kontrolna
2017-06-30 Angella210 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-01 blair_90 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-04 Angella210 usg połówkowe
2017-07-05 JaneHeart wizyta kontrolna 19 tydzień
2017-07-05 Mikado93 wizyta kontrolna
2017-07-05 chucherko wizyta kontrolna usg
2017-07-05 pieszczoszka1988 usg połówkowe 3d/4d
2017-07-06 Maja1987 wizyta kontrolna
2017-07-07 tusiaczzek1988 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-10 Kasia12345 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-10 pieszczoszka1988 wizyta kontrolna usg
2017-07-11 izabela90 wizyta kontrolna usg
2017-07-11 Millo USG polowkowe
2017-07-11 Zinc USG połówkowe 20 tydz
2017-07-12 Karolcia1992 wizyta kontrolna
2017-07-13 Bebebe Wizyta kontrolna usg
2017-07-14 panda88 Wizyta kontrolna I usg 18 tyg
2017-07-14 DigitalGirl USG połówkowe (20t 5d)
2017-07-14 Lake882 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-17 daruuunia3 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-18 Karolcia1992 USG połówkowe
2017-07-19 doublemummy usg połówkowe + kontrola 21t2d
2017-07-19 Małgoś86 usg połowkowe
2017-07-20 allime wizyta kontrolna+ usg
2017-07-28 mrsMalec wizyta kontrolna usg
2017-07-31 Eraja USG połówkowe
2017-08-10 Mikado93 USG połówkowe
2017-08-14 Lake882 USG połówkowe

@iwilleatyou dzięki że przypomnialas o praniu. Zbieram się ostatnio do tego i jakoś leń mnie zawsze bierze. Zastanawiam się nad kupnem suszarki do ubrań. Czy któraś z Was posiada i jakaś poleca? Myślę że to będzie super sprawa przy maluszku. U nas dzisiaj od rana słoneczko. Mam nadzieję że jutro też tak będzie bo zaplanowałam wypad nad jezioro z koleżankami i dzieciakami. A teraz czas na śniadanko [emoji3] @basiulka mnie tez ptasiory obudzily ale ja akurat to lubię [emoji2]miłego dnia dla wszysykuch

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No mój też się już pytał czy ma jechać. Ale nieee. Dokończyłam śledzia. ;) Na kebsy pójdziemy w środę w ramach rocznicy xD Hahahahahaha ^^ Tak to jest rocznicować się z ciężarną :D

@daruuunia3, tak ostatecznie i definitywnie wybraliśmy Olka ^^ Mam nadzieję że nie będzie na nas zły ;) Mam ciarki jak wołam do Małego Oooooluś. Jemu też się chyba w takim razie podoba :)
My rocznicujemy w niedzielę [emoji6] kebab zawsze pasi[emoji23] 4.11.2011 pojechałam na kebaba a potem prosto do szpitala rodzić [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry