Dzień dobry
Obudziłam się wreszcie. Jaki miałam pojechany sen! Śniło mi się że Oluś tak przylgnął do mojego brzucha że w lustrze było widać wszystko. Oczy, nosek, ustka, brzuszek... Wszytko jak na USG xD Trochę to było upiorne. [emoji14] No i ten kebab też gdzieś w między czasie przemknął ^^ Wiedziałam że tak będzie
@Karolcia90, aleś mi tymi kręglami humor poprawiła
Tylko się tam nie przeciąż jeżeli będziesz rzucać
Wiesz, ja wczoraj przed USG już oglądałam sukienki z tiulem dla małych dziewczynek. I mówię do Męża: "Popatrz, podrośnie to będę Jej takie kupować" xD Taka byłam pewna co do płci. A tu Synuś psotnik mały
@Śliwka91, drogą eliminacji do tego z Ł doszliśmy
Jeszcze Olaf był, ale tak dostanie na drugie. Patryka też rozważaliśmy... No ale tak jak pisałam wczoraj, powiedziałam Oluś i mnie iskierki przeszyły. To już tak musiało zostać
@Brzuchatka2017, wiem wiem że tak wyglądają. Lekarz mnie przyzwyczaił do profilowych zdjęć i to jakoś tak w pierwszej chwili mnie przeraziło. A potem wpatrzyłam się w to USG i nie mogę oczu oderwać od Jego oczu. Wpadłam jak śliwka xD Też mi się podobają te dwa imiona z tym że Kamila już mamy w rodzinie a Wojciech tak bardzo nas zawiódł że już nic nie chcę mieć do czynienia z Wojtkami
Aczkolwiek nowy szef mojego Ł też jest Wojciech i to jest złoty człowiek
@basiulka9, a marudź sobie ile chcesz. Mamy do tego prawo
@iwilleatyou może dopadnie mnie bezsenność to Ci potowarzyszę w podróży. Kto wie
@gie_er,
@eklerkaa, widzę że jesteście na dziś zapisane. Czekamy na wieści
Idę wziąć leki i odczekać na śniadanie. Miłego dnia!