Ja smaruje się oliwką palmers i jestem bardzo zadowolona. Ładnie się wchłania, brzuch nie jest tłusty, tylko nawilżony.Ja pierwsze ruchy poczułam gdzieś tyd temu a teraz to raz się odezwie a raz wcale Ale jeszcze dadzą nam popalić w kość na pewno nasze bobasy
A mnie dzisiaj naszła chęć na shorme i warzywa grillowane i chyba taki zestaw będzie na obiad.A od rana chodzą za mną lody
Smaruje się oliwką bambino i zauważyłam,że mam od niej plamy na piżamie.Wiecie może która oliwka nie zostawia śladów?
reklama
Ja też właśnie wstałam, spalam 3 godziny, nie wiem czy mój organizm się już nie przyzwyczaił do spania ok godz 17. Ja wczoraj robiłam na kolacje cukinie faszerowaną z kwestii smaku. Już nie pamiętam która dziewczyna z forum robiła, ale mnie zachęciła i była pyyyycha
Rossiczka
Moderatorka
Hej, ja po intensywnym weekendzie. Rodzice moi nas odwiedzili, więc sprzątanie A potem kuchnia.
Objedzona truskawkami kaszubskimi i zielonym groszkiem.
Też na pewno czuje już ruchy :-) W środę mam wizytę, będę bała się wejść na wagę.
Tatuś przywiózł mi też gołąbki, więc jutro znowu obzarstwo :-)
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
Też na pewno czuje już ruchy :-) W środę mam wizytę, będę bała się wejść na wagę.
iwilleatyou
Fanka BB :)
Co do tej wagi haha to tego najbardziej sie jutro boje jedyny stres przed wizytąHej, ja po intensywnym weekendzie. Rodzice moi nas odwiedzili, więc sprzątanie A potem kuchnia.
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Kurcze a ja Cs nie bardzo czuje ruchy... Nie wiem czy już mam się stresować czy jak :-(....
Dzisiaj sobie pobiegłam, a później pół dnia na placu zabaw z młodym... Tyle mojego.
Chyba poważnie zaczynam się martwić tym, że Jasiu nie daje o sobie znać :-(
Dzisiaj sobie pobiegłam, a później pół dnia na placu zabaw z młodym... Tyle mojego.
eklerkaa
@Ankuś ale smaki <3 aż mi zapachnialo
Ja jak nadchodzi noc to spać nie mogę, zasypiam koło 2, 3 w nocy teraz tak mi się zmieniło, w pierwszym trymestrze miałam tak że szłam wcześniej spać koło 22 już spalam i wstawalam bardzo rano 5.
Nogi mnie teraz palą tak jak w poprzednich ciazach, mam gorące dłonie i a najbardziej stopy szukam zimnych miejsc...by je schłodzić ma któraś z was tak?? Jakie są sposoby na to? Jedyne co mi pomaga to wilgotna pielucha na nogi i czekam w końcu aż zasne
......:::::::::15t. i 5d::::::::.........
Ja jak nadchodzi noc to spać nie mogę, zasypiam koło 2, 3 w nocy teraz tak mi się zmieniło, w pierwszym trymestrze miałam tak że szłam wcześniej spać koło 22 już spalam i wstawalam bardzo rano 5.
Nogi mnie teraz palą tak jak w poprzednich ciazach, mam gorące dłonie i a najbardziej stopy szukam zimnych miejsc...by je schłodzić ma któraś z was tak?? Jakie są sposoby na to? Jedyne co mi pomaga to wilgotna pielucha na nogi i czekam w końcu aż zasne
......:::::::::15t. i 5d::::::::.........
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Spokojnie! Po 22 tygodniu można zacząć się martwić! Nie ma co sobie do głowy przybierać bo wszystko jest ok. :-)Kurcze a ja Cs nie bardzo czuje ruchy... Nie wiem czy już mam się stresować czy jak :-(....
gie_er
Szkoda, że tatuś jeszcze mnie z tymi gołąbkami nie odwiedził [emoji6] super, że już czujesz maleństwo [emoji4]Hej, ja po intensywnym weekendzie. Rodzice moi nas odwiedzili, więc sprzątanie A potem kuchnia.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
DigitalGirl
Moderatorka
@reniuszek mam starszą ciążę o ile dobrze kojarzę i też nie czuję. No chyba, że nie potrafię rozpoznać córy. Na spokojnie, tak jak darunia pisze, martwić się można po 22tyg, dokładnie to powiedział mi lekarz, kiedy pytałam o ruchy.