reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja pierwsze ruchy poczułam gdzieś tyd temu a teraz to raz się odezwie a raz wcale ;)Ale jeszcze dadzą nam popalić w kość na pewno nasze bobasy;)
A mnie dzisiaj naszła chęć na shorme i warzywa grillowane i chyba taki zestaw będzie na obiad.A od rana chodzą za mną lody ;)
Smaruje się oliwką bambino i zauważyłam,że mam od niej plamy na piżamie.Wiecie może która oliwka nie zostawia śladów?
Ja smaruje się oliwką palmers i jestem bardzo zadowolona. Ładnie się wchłania, brzuch nie jest tłusty, tylko nawilżony.

reklama
Ja też właśnie wstałam, spalam 3 godziny, nie wiem czy mój organizm się już nie przyzwyczaił do spania ok godz 17. Ja wczoraj robiłam na kolacje cukinie faszerowaną z kwestii smaku. Już nie pamiętam która dziewczyna z forum robiła, ale mnie zachęciła i była pyyyycha :)

I zrobiłam ciasto z truskawkami, mięciutkie, wilgotne mniaaam :)
_20170625_195708.JPG

Załączniki

• _20170625_195708.JPG
    _20170625_195708.JPG
    850,6 KB · Wyświetleń: 84
Hej, ja po intensywnym weekendzie. Rodzice moi nas odwiedzili, więc sprzątanie A potem kuchnia.
Objedzona truskawkami kaszubskimi i zielonym groszkiem.

Też na pewno czuje już ruchy :-) W środę mam wizytę, będę bała się wejść na wagę.

Tatuś przywiózł mi też gołąbki, więc jutro znowu obzarstwo :-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej, ja po intensywnym weekendzie. Rodzice moi nas odwiedzili, więc sprzątanie A potem kuchnia.

Też na pewno czuje już ruchy :-) W środę mam wizytę, będę bała się wejść na wagę.

Co do tej wagi haha to tego najbardziej sie jutro boje :D jedyny stres przed wizytą :D

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze a ja Cs nie bardzo czuje ruchy... Nie wiem czy już mam się stresować czy jak :-(....
Dzisiaj sobie pobiegłam, a później pół dnia na placu zabaw z młodym... Tyle mojego.
Chyba poważnie zaczynam się martwić tym, że Jasiu nie daje o sobie znać :-(

@Ankuś ale smaki <3 aż mi zapachnialo

Ja jak nadchodzi noc to spać nie mogę, zasypiam koło 2, 3 w nocy teraz tak mi się zmieniło, w pierwszym trymestrze miałam tak że szłam wcześniej spać koło 22 już spalam i wstawalam bardzo rano 5.

Nogi mnie teraz palą tak jak w poprzednich ciazach, mam gorące dłonie i a najbardziej stopy szukam zimnych miejsc...by je schłodzić ma któraś z was tak?? Jakie są sposoby na to? Jedyne co mi pomaga to wilgotna pielucha na nogi i czekam w końcu aż zasne

......:::::::::15t. i 5d::::::::.........

Kurcze a ja Cs nie bardzo czuje ruchy... Nie wiem czy już mam się stresować czy jak :-(....
Dzisiaj sobie pobiegłam, a później pół dnia na placu zabaw z młodym... Tyle mojego.
Chyba poważnie zaczynam się martwić tym, że Jasiu nie daje o sobie znać :-(
Spokojnie! Po 22 tygodniu można zacząć się martwić! Nie ma co sobie do głowy przybierać bo wszystko jest ok. :-)

Szkoda, że tatuś jeszcze mnie z tymi gołąbkami nie odwiedził [emoji6] super, że już czujesz maleństwo [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry