Angella210
Fanka BB :)
Chyba też się skuszę na ten krem Jutro kupię paprykę Mój mąż tak średnio lubi kremy ale spróbujemy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W nocy śpię na prawej / na plecach, a w dzień leżę sobie tylko na lewej. I jest w porządku Nawet jak zasnę na lewej to i tak samoczynnie się przewracam na prawo, pomimo wielkiej ciążowej poduchy ^^ Tak chce moje ciało i koniecNa jakiej pozycji spicie? Kurcze niby nie wolno na prawej stronie spać ale ja nie umie na innej, po prostu nie zasne nawet jak zasne to budzę się w nocy znowu na prawej i nie jestem w stanie tego nawet kontrolować. ;/ a po prawej stronie mam łożysko i to przodujace więc trochę się martwię tym. Zapytam we wtorek mojego lekarza bo mam wizytę czy to faktycznie tak nie wolno.
......:::::::::15t. i 5d::::::::.........