reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
My byliśmy dziś nad wodą, było super, woda cieplutko, ale teraz wyglądam jak idiot [emoji16] jedyne opalone miejsca na moich nogach to kawałek kolana prawego od wewnątrz [emoji23]
IMG_20170625_163127.jpg
, oraz kawałek uda, tym razem lewego [emoji6]
_20170625_164608.jpg

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_20170625_163127.jpg
    IMG_20170625_163127.jpg
    35,7 KB · Wyświetleń: 488
  • _20170625_164608.jpg
    _20170625_164608.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 485
Cześć dziewczyny, my wczoraj z mężem byliśmy na weselu u mojej koleżanki i dzisiaj odpoczywam ;) A jutro z samego rana jedziemy na 4-5 dni nad nasze polskie morze :)

gie_er nie przejmuj się tym ;) Jak coś to powiesz że opalasz się na łaciatą milkę ;) Ja zawsze ucinam docinki o mojej letniej bladości, że opalam się na białą czekoladę :D

A bardzo Was proszę ^^ Mi nie wolno się opalać i musiałam coś wymyśleć, hihihihi. ;)

Teraz leżę w łóżku i sobie cierpię po teściowym obiedzie. Zawsze w niedziele to się musi dla mnie źle skończyć. Albo zgaga, albo kibel... -.- Dobrze że to tylko raz w tygodniu :D No i wreszcie skończyli latać mi nad głową! Dwa dni przekraczania bariery dźwięku, jakieś beczki, śruby... Matko, oszaleć idzie. A teraz? Cisza, spokój, ptaszki śpiewają <3 Tak można odpoczywać :)

MAAATKO JAKI UPAL
w basenie sobie siedziałam dziś z dziećmi, mąż pierwsza zmiana, potem rosol, przyszedł mąż z pracy i zasnelismy cała czwórka (raczej piątka bo ten mały w brzuchu coś nie daje nam znaków życia) a wiem że ma się tam dobrze ;-) aa no i dopiero wstalismy.!!

@Futuremummy00 Witaj miło że dołączyłas do nas!

@bea25ta ja 16 tydzień zaczynam we wtorek i ruchów nie czuje jeszcze w ogóle, trochę zawiedziona jestem bo mówią że przy 3 dziecku szybciej i szczupła jestem myślałam że będzie czuć wcześniej, codzienne tak ich wyczekuje.

@mrsMalec jednak emocje robią swoje, mi np. Chciało się śmiać bardzo, a mój mąż miał świeczki takie w oczach i głos mu tak drżał. :) ale masz już za sobą!!! Jeszcze raz wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. ;)

@iwilleatyou super wózek

......:::::::::15t. i 5d::::::::.........

Na jakiej pozycji spicie? Kurcze niby nie wolno na prawej stronie spać ale ja nie umie na innej, po prostu nie zasne nawet jak zasne to budzę się w nocy znowu na prawej i nie jestem w stanie tego nawet kontrolować. ;/ a po prawej stronie mam łożysko i to przodujace więc trochę się martwię tym. Zapytam we wtorek mojego lekarza bo mam wizytę czy to faktycznie tak nie wolno.

reklama
Na jakiej pozycji spicie? Kurcze niby nie wolno na prawej stronie spać ale ja nie umie na innej, po prostu nie zasne nawet jak zasne to budzę się w nocy znowu na prawej i nie jestem w stanie tego nawet kontrolować. ;/ a po prawej stronie mam łożysko i to przodujace więc trochę się martwię tym. Zapytam we wtorek mojego lekarza bo mam wizytę czy to faktycznie tak nie wolno.

W nocy śpię na prawej / na plecach, a w dzień leżę sobie tylko na lewej. I jest w porządku :) Nawet jak zasnę na lewej to i tak samoczynnie się przewracam na prawo, pomimo wielkiej ciążowej poduchy ^^ Tak chce moje ciało i koniec ;)

Do góry