reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Moje drogie dziękuję za kciuki od rana.
Właśnie wyszłam z wizyty i pan doktor zasugerował aby wymyślić imię alternatywne dla dziewczynki :)
A najlepiej to powiedział aby wstrzymać się z malowaniem ścian ;)
Tak więc moje dziecie przedstawi się najpewniej na usg połówkowym.
Dla mnie w sumie nie ma znaczenia byle było zdrowe.

Matkoooooo ta kukurydza już chyba wiem na co miałam dzisiaj ochotę ;)
Buziaki

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje !!!

reklama
Kurcze wiecie co ja nigdy nie mialam zadnego zapalenia pecherza ale nie jestem juz pewna czy od wczoraj bola mnie sciegna i spojenie czy wlasnie pecherz.... :( do tego sikam co chwile i tez nie wiem czy to przez ucisk macicy czy przez pecherz...

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze wiecie co ja nigdy nie mialam zadnego zapalenia pecherza ale nie jestem juz pewna czy od wczoraj bola mnie sciegna i spojenie czy wlasnie pecherz.... :( do tego sikam co chwile i tez nie wiem czy to przez ucisk macicy czy przez pecherz...

Po mojemu to to całkiem możliwe ze to pęcherz można brać urosept jest ziołowy wiec można brać bez obaw w ciaży i pić dużo

Po mojemu to to całkiem możliwe ze to pęcherz można brać urosept jest ziołowy wiec można brać bez obaw w ciaży i pić dużo
Ja pije jakies 3 litry wody i ciagle latam siku. Niestety nie mieszkam w polsce i nie mam dostepu do tych lekow ale jutro skocze do apteki i zapytam czy mi cos dadza

@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)

Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.

Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(
To prawda, jest cudowny :)
Odpocznij, może to z przemęczenia. Ostatnio dużo robiłaś. Myślę, że to nic złego, teraz będą nas meczyły różne bóle. Dlatego jutro zrób sobie dzień lenia i poleż, odpocznij.

Mnie jak swędzą to się cieszę, bo zazwyczaj to są opuchnięte, obolałe i łapią mnie skurcze :D Ale tak, zdarza się że swędzą. I brzuch też mnie swędzi!

@Ankuś piękne ubranka. Kochanego masz męża :)
To prawda, kochany :) smarujcie się dziewczyny, żeby przez to swędzenie nie było rozstępów. Mnie też swędzą i cycki i brzuch, wiec wciąż nawilżam.

reklama
Do góry