reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Nadrabiam Was bo dopiero znalazlam chwilę.Rano mama wyciągneła mnie na zakupy a potem pojechałam do koleżanki,która niedawno urodziła ;)
@Oska305 Cudne zdjęcia ;)
@Zinc Tak jak dziewczyny piszą uciekaj na zwolnienie.Zwolni trochę.Robota nie zając nie ucieknie,szczęścia ani dziecka Ci nie da a teraz to ono jest najważniejsze.Ja też tak na początku myślałam jak się dowiedziałam o ciąży,że co oni teraz zrobią w pracy itp.ale potem sobie pomyślałam,że to mój czas i już.Odpoczniesz,powoli nadrobisz to co masz doz robienia ;)Potem nie będzie tak kolorowo.
@daruuunia3 Głowa do góry.Każda z nas ma gorszy dzień a czasami tyd. Ja czasami mogłabym góry przenosić a czasami leżę plackiem i nawet nogą nie ruszę. Masz nas !

Cieszę się z samych dobrych wiadomości i w końcu dziewczynki się posypały ;)
Ja też bardzo często odwiedzam lodówkę :DA wieczorem to już w ogóle bym wszystko jadła ;)Zachcianek nie mam jeszcze,ale pewnie wszystko przede mną;)
Mój mąż się teraz śmieje,że przed ciążą nie miałam się w co ubrać jak to każda kobieta i teraz wcale nie jest lepiej :D
Ja mam napady swojego libido ;)Raz to mam taką chęć,że bym chciała tu i teraz a czasami to po prostu jak mnie mąż dotknie to na niego wrzeszczę ;)Teraz on zakochał się w moich piersiach bo mówi,że są takie cudowne hehe ;)
Czy Was też tak swędzą piersi? Smaruje się oliwką i mam balsam też a mimo tego to drapię się jak oszalała ;)
Mnie jak swędzą to się cieszę, bo zazwyczaj to są opuchnięte, obolałe i łapią mnie skurcze :D Ale tak, zdarza się że swędzą. I brzuch też mnie swędzi!

@Ankuś piękne ubranka. Kochanego masz męża :)

@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)

Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.

Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(

Ja już po wizycie, dzidzia była odwrócona bokiem i nadal nie wiem co będzie :( trochę mi smutno bo żyłam nadzieją że dziś się dowiem :(, ale co najważniejsze wszystko z moją fasolka jest dobrze :) może dowiem się na kolejnych prenatalnych 10-12 lipca ( jutro będę dzwonić i się umawiać )
Miłego wieczorku życzę :)

@Ankuś ale masz cudownego męża!!! Myślę, że Twój będzie kolejnym mężem, którego odwiedzi mój em ;-)

Ja dzisiaj w truskawkach i sloikach. Zrobiłam 13kompotow i właśnie czekam aż mi się wymazy dzem. Zapasteryzuje i koniec.

Strasznie mnie dzisiaj uciska w kroczu jakby na kość po lewej stronie :-( taki ból że chodzić nie mogę :-( jejku.....cos strasznego powoli zaczynam panikowac :-(
Nie panikuj ja tak mam od wczoraj. Jak siadam na krzesle jest najgorzej.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratulacje dziewczyny udanych wizyt i coraz wiecej dziewczynek.Ja dzis caly dzien sprzatalam i udalo mi sie nawet zrobić ciasto jutro dla męża na dzień ojca oczywiscie z pomocą Zosi

Załączniki

• IMG_20170622_203339-1224x1301.jpg
    IMG_20170622_203339-1224x1301.jpg
    296,4 KB · Wyświetleń: 84
reklama
Ja po wizycie juz po 10 rano byłam ale brak czasu żeby napisać co kolwiek ;) wszystko jest okej ;* corcia na 100% ;* mamy juz imię ;) będzie Emilia;* także jest super ;) zdjęcia nie wstawiam bo tydzień temu w 3d wstawilam ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
No świetnie ☺ gratulacje !!!

Do góry