reklama
Angella210
Fanka BB :)
@Natkaa01 Udanej wizyty I dla wszystkich udanych wizyt kto tam nie był w kalendarzu
@Millo Udanego wyjazdu
U mnie dzisiaj pogoda paskudna aż mi się z łóżka nie chce wstac a tu pasowałoby trochę dom ogarnąć Dzisiaj śniło mi się,że urodziłam dziewczynkę.Jak to moja mama mówi sny śnią się na odwrót.
Miłego dnia dziewczyny
@Millo Udanego wyjazdu
U mnie dzisiaj pogoda paskudna aż mi się z łóżka nie chce wstac a tu pasowałoby trochę dom ogarnąć Dzisiaj śniło mi się,że urodziłam dziewczynkę.Jak to moja mama mówi sny śnią się na odwrót.
Miłego dnia dziewczyny
@Millo miłego pobytu. Niech Ci przeziębienie nie doskwiera
@maja1987 taki kocyk to też można u Niej zamówić, czy to tak tylko po znajomości? Ja jeżeli będę miała dziewczynkę to na 100% zamówię jednorożka z wyhaftowanym imieniem na lalkametoo.pl
Jejku, ja dziś też miałam pęcherzowe przeboje. Przed 2:00 obudził mnie pęcherz, no i co tu robić jak ja do kubka potrzebuję?! Godzina ni w dupę ni w oko :/ Poszłam siku i napiłam się żebym coś miała na potem. I co? Obudziłam się po 3! Ale to już wytrzymałam w pęcherzu do 5 i potem wrzuciłam do lodówki...
Właśnie wróciłam i już układam się do drugiego snu. Na pobranie czekałam tylko 20 min ale i tak czułam się jakbym siedziała tam wieczność. Mogłam sobie za to pooglądać Panie z ciążowymi brzuszkami <3 A krew miałam tak gęstą że ledwo wyszła do strzykawki. Takie jajca mimo szybkiego marszu i wypicia 0.5l.wody no i brania Accardu Potem wreszcie kupiłam drożdżówkę z pieczonym jabłkiem. Chodziła za mną 2 tygodnie bo nigdzie nie mogłam dostać ^^ Chciałam jeszcze zahaczyć o Rossmana bo mam krem za 0.01 zł do odebrania i Pregna DHA na promocji, a potem na pocztę po paczkę w stylu BebiProgram (tą dostałam wczoraj do skrzynki <3), no ale Rossman od 8:30, a poczta od 9:00 -.- No nic, idę dziś w gości to jeszcze raz tam zaglądnę
@reniuszek jak tam Maksiu, zdrowszy już? Bo smarkał ostatnio, tak?
@Zinc, daj znać czy dostałaś L4
Idę w kimę. Do później!
@maja1987 taki kocyk to też można u Niej zamówić, czy to tak tylko po znajomości? Ja jeżeli będę miała dziewczynkę to na 100% zamówię jednorożka z wyhaftowanym imieniem na lalkametoo.pl
Jejku, ja dziś też miałam pęcherzowe przeboje. Przed 2:00 obudził mnie pęcherz, no i co tu robić jak ja do kubka potrzebuję?! Godzina ni w dupę ni w oko :/ Poszłam siku i napiłam się żebym coś miała na potem. I co? Obudziłam się po 3! Ale to już wytrzymałam w pęcherzu do 5 i potem wrzuciłam do lodówki...
Właśnie wróciłam i już układam się do drugiego snu. Na pobranie czekałam tylko 20 min ale i tak czułam się jakbym siedziała tam wieczność. Mogłam sobie za to pooglądać Panie z ciążowymi brzuszkami <3 A krew miałam tak gęstą że ledwo wyszła do strzykawki. Takie jajca mimo szybkiego marszu i wypicia 0.5l.wody no i brania Accardu Potem wreszcie kupiłam drożdżówkę z pieczonym jabłkiem. Chodziła za mną 2 tygodnie bo nigdzie nie mogłam dostać ^^ Chciałam jeszcze zahaczyć o Rossmana bo mam krem za 0.01 zł do odebrania i Pregna DHA na promocji, a potem na pocztę po paczkę w stylu BebiProgram (tą dostałam wczoraj do skrzynki <3), no ale Rossman od 8:30, a poczta od 9:00 -.- No nic, idę dziś w gości to jeszcze raz tam zaglądnę
@reniuszek jak tam Maksiu, zdrowszy już? Bo smarkał ostatnio, tak?
@Zinc, daj znać czy dostałaś L4
Idę w kimę. Do później!
Jak śnieżynki z nieba, posypią nam się dzieci.
Czekamy na pierwszy śnieg, a z nim nasze maleństwa.
Skontrolujcie kalendarz i uzupełnijcie pod linkiem:
Link do: Kalendarz Grudniowe
2017-06-23 Natkaa01 Wizyta kontrolna i usg
2017-06-26 Eraja wizyta kontrolna i usg
2017-06-26 iwilleatyou wizyta kontrolna i usg
2017-06-26 Zinc wizyta kontrolna bez usg
2017-06-27 gie_er wizyta kontrolna
2017-06-27 Eklerkaa wizyta kontrolna i usg 16 tydz
2017-06-28 reniuszek Wizyta kontrolna
2017-06-29 Bea25ta usg gin nr2
2017-06-30 misianka wizyta kontrolna
2017-06-30 Angella210 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-01 blair_90 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-04 Angella210 badania prenatalne
2017-07-05 JaneHeart wizyta kontrolna 19 tydzień
2017-07-05 Mikado93 wizyta kontrolna
2017-07-07 tusiaczzek1988 Wizytakontrolna i usg
2017-07-10 Kasia12345 Wizyta kontrolna iusg
2017-07-10 pieszczoszka1988wizytakontrolna usg
2017-07-11 izabela90 wizyta kontrolna usg
2017-07-11 Zinc USG połówkowe 20 tydz
2017-07-12 Karolcia1992 wizyta kontrolna
2017-07-13 Bebebe Wizyta kontrolna usg
2017-07-14 panda88 Wizyta kontrolna I usg18 tyg
2017-07-14 DigitalGirl USG połówkowe (20t5d)
2017-07-17 daruuunia3 Wizyta kontrolna i usg
2017-07-18 Karolcia1992 USG połówkowe
2017-07-28 mrsMalec wizyta kontrolna usg
2017-07-31 Eraja USG połówkowe
2017-08-10 Mikado93 USG połówkowe
dopisałam sie do kalendarza, mam nadzieję że się udało
@eklerkaa to prawda, ma cierpliwość do zakupów. Ze mną też lubi chodzić, zawsze coś doradzi i nigdy mi niczego nie żałuj, sam wręcz mnie namawia do kupienia czegoś, czego ja sobie żałuję. A co do ubranek dziecięcych, to ja już nie zlicze ile On tego kupił. Ja narazić kupiłam tylko jednego pajacyka jak się przemieszcza w pracy po mieście to wstępuje do sklepów z wózkami, także tylko czekam jak wprowadzi fure do domu to nasze pierwsze dziecko i cieszę się, że tak zwariował.
Rossiczka
Moderatorka
Jeny co za pogoda od rana leje....
A dzisiaj mam plan posprzątać, zrobić zakupy i ciasto. Bo jutro moi rodzice przyjeżdżają :-) więc wypada trochę ogarnąć :-)
Udanych wizyt i miłego dnia
Zazdroszczę Wam tej siary tak wcześnie bo problemu z kp nie będziecie miały. Ja boję się powtórki pt susza
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
A dzisiaj mam plan posprzątać, zrobić zakupy i ciasto. Bo jutro moi rodzice przyjeżdżają :-) więc wypada trochę ogarnąć :-)
Udanych wizyt i miłego dnia
Zazdroszczę Wam tej siary tak wcześnie bo problemu z kp nie będziecie miały. Ja boję się powtórki pt susza
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Gratulacje wczorajszych udanych wizyt
@Natkaa01 powodzenia dziś i czekamy na wieści, oczywiście oby jak najlepsze
@Angella210 a mi właśnie na początku ciąży śnił się synek, no i na prenatalnych już chwalił się swoim przyrodzeniem więc coś nie zawsze chyba z tą odwrotnością snów się sprawdza, choć niby też mi się to o uszy obiło
Ja wczoraj tak jak pisałam pełen porządków dzień miałam, a popołudniu ze znajomymi i wróciłam późno, jak na siebie w ciąży, przez co nie miałam sił aby się tutaj odezwać bo zaraz padłam.
Co do pogody, to kurczę podobno (przynajmniej w Trójmieście) ma być dalej taka brzydka przez cały weekend, a my z S. planowaliśmy wyjazd do niego do rodziny na Kaszuby na ognisko i nie wiem co z tego wyjdzie... a do tego przez te chmury cały czas spać się chce jak tylko się spojrzy za okno. Ale życzę nam wszystkim aby się jak najszybciej rozpogodziło
@Natkaa01 powodzenia dziś i czekamy na wieści, oczywiście oby jak najlepsze
@Angella210 a mi właśnie na początku ciąży śnił się synek, no i na prenatalnych już chwalił się swoim przyrodzeniem więc coś nie zawsze chyba z tą odwrotnością snów się sprawdza, choć niby też mi się to o uszy obiło
Ja wczoraj tak jak pisałam pełen porządków dzień miałam, a popołudniu ze znajomymi i wróciłam późno, jak na siebie w ciąży, przez co nie miałam sił aby się tutaj odezwać bo zaraz padłam.
Co do pogody, to kurczę podobno (przynajmniej w Trójmieście) ma być dalej taka brzydka przez cały weekend, a my z S. planowaliśmy wyjazd do niego do rodziny na Kaszuby na ognisko i nie wiem co z tego wyjdzie... a do tego przez te chmury cały czas spać się chce jak tylko się spojrzy za okno. Ale życzę nam wszystkim aby się jak najszybciej rozpogodziło