reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Mam, ból piersi, zmęczenie, senność. Brakuje tych mdlosci.
Nie wiesz co piszesz :D ciesz się że Cie najgorsze omija [emoji14]

oar83e3kyqqk010i.png

Mnie też tylko piersi bolą i senność, po pracy chciałam się zdrzemnąć chwilkę a właśnie się obudziłam... No i chmur mam nie bardzo, codziennie chce mi się płakać... Moja beta dzisiaj 12283,4... To chyba dobrze... [emoji1]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Eklerka witaj:)Gratulacje!wszystko co jest inne niz zawsze to objaw ciazy takze glowa tez:p a cisnienie mierzylas?

Niech te mdlosci sie juz skonczą.Jak sobie pomysle ze jeszcze tyle moga trwac to brr..:(

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mdłości... oj tak... :/ dziś o 4 rano się obudziłam z bólem brzucha od wzdęć (zbliżone do okresowych tylko troszkę słabsze), jak przeszło po jakiejś godzinie to mdłości się zaczęły i ze spania nici już
u mnie poza tym ból piersi, głowy i wypompowanie takie ogólne, (jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży to pierwszy raz w życiu problemy z dziąsłami), no i znajomi mimo że nic nie wiedzą, to powtarzają od tygodnia że promienieję ;)
teraz mam problem ze śniadaniem bo co kilka kęsów mnie odrzuca :(

mdłości... oj tak... :/ dziś o 4 rano się obudziłam z bólem brzucha od wzdęć (zbliżone do okresowych tylko troszkę słabsze), jak przeszło po jakiejś godzinie to mdłości się zaczęły i ze spania nici już
u mnie poza tym ból piersi, głowy i wypompowanie takie ogólne, (jak jeszcze nie wiedziałam o ciąży to pierwszy raz w życiu problemy z dziąsłami)
teraz mam problem ze śniadaniem bo co kilka kęsów mnie odrzuca :(

Witaj w klubie :/ od rana nie wiem czy mam siedziec, stac czy lezec;/

ja9nsdh.png

reklama
Do góry