reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ja dzisiaj siebie nie poznaje. Sprzatnelam mieszkanie łącznie z odkurzaniem. Zaraz biorę się za obiad. Czuję się dziś świetnie. Nawet nie mam mdłości po śniadaniu. Gdyby tylko nie ta pogoda było by super. [emoji4]

m3sx3e3k25iia4nv.png

reklama
Digital z moczem pow ze nie jest tak zle i ze wątpi ze w posiewie cos wyjdzie ale zrobilam dzis.Jutro wynik.Mam duzo pic bo mam te szczawiany i zeby mi sie kwasica nie zrobila czy cos takiego..

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Na szczawiany w moczu lekarka mojej siostrze jak była w ciąży kazała pić fitolizyne, dostępna w aptece bez recepty.

Cześć dziewczyny, dzisiaj jak wstałam to mi trochę takiego białego mlecznego rzadkiego płynu wyciekło - parę kropel miałam na udach. Trochę mnie to zaniepokoiło... teraz nic - sucho... Miała któraś z Was coś takiego? Czy to może być płyn owodniowy? :(
Tak, ja tak miałam. Nawet nie pomyślałam, że to może być płyn owodniowy. Potraktowałam to jako zwykłą wydzieline i za chwilę o tym zapomniałam. Ale teraz już nie wiem?

hej są tu jakieś podwójne mamy?? mam termin na 23 grudnia ale jestem w ciąży z bliniakami więc napewno terminu nie dotrzymam, do tej pory urzędowałam na styczniówkach 2018 bo pierwszy termin wychodził na 28
ale na bank nie będę styczniówką;)

Tak ja też jestem w ciąży bliźniaczej dwujajowej, dwukosmówkowej... Termin na 14.12.2017 obecnie jestem w 14t1d według OM według USG tydzień do przodu.

@Zinc myślę, że to wydzielina. Tymbardziej jest obfita po nocy albo jak pęcherz czy jelita pełne.

Jak masz wątpliwości to w aptece można kupić papierki to sprawdzenia pH :-) może warto??

@Zinc myślę, że to wydzielina. Tymbardziej jest obfita po nocy albo jak pęcherz czy jelita pełne.

Jak masz wątpliwości to w aptece można kupić papierki to sprawdzenia pH :-) może warto??
Mam nadzieję że to wydzielina, bo się już zaczęłam denerwować... :(

@maggie91 a czy coś z tym zrobiłaś? Czy samo przeszło?

@reniuszek dziękuję a czy wiesz jak takie papierki się nazywają? czy wystarczy że tylko powiem tak ogólnie?

reklama
Do góry