reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

@eklerkaa, @Izabela90, @DigitalGirl, @allime miłych wizyt :)

U mnie też dziś pochmuraśno :( Dodatkowo obudziłam się o 2:40 z takim niesamowitym bólem głowy że miałam ochotę wyrwać sobie wszystkie nerwy. Zasnełam po 4... :/ Kiedyś wspominałam że detektora raczej kupować nie będę bo bym ześwirowała jakbym nie znalazła serduszka - podtrzymuję moje zdanie ;) @pieszczoszka1988, jedź do tego szpitala. Nie wiem czemu się całą dobę powstrzymujesz. Naprawdę szkoda nerwów :(

Wczoraj myślałam że padnę tak wszystko pięknie wypucowałam ^^ Aż mnie Ł zrypał że za dużo i że zaszkodzę Fistaszkowi. Dziś gotujemy spagetti a raczaej tagiatelle, bo było na promocji więc czemu nie. Z mięskiem, pomidorkiem i uduszoną marchewką. A potem znów trasa do kumpeli robić ząbka :)

Miłego dnia!

reklama
Ja dziś nie mam wizyty. Więc odpadam. Tzn w szpitalu dziś próbuje ich namówić ale mają dziś 7 zabiegów ginekologicznych, 3 cesarki i dwie w nocy przyszły po terminie więc wątpię że znajdą dla mnie czas. Ja już mam nowy holter i zostaje na pewno do jutra. Poprzednim holterze zostało zapisane tylko 2 godziny pracy serca i zapisało jedne mocne uderzenia przez 23 sek. A potem znowu spokój....
Miłego dnia.

......:::::::::14t. i 0d::::::::.........

Dziewczyny powodzenia na wizytach !

Eklarka walcz o usg genetyczne :-) chociaż dla lekarzy Twoje serce teraz pewnie priorytetem jest.

Pogoda taka brzydka, że nic mi się nie chce. Może na shopping pojadę z młodym, aby ciążowe ciuchy kupić. Tylko nie wiem w którym hm mają ciążowa kolekcje ;-)

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

@pieszczoszka1988 nie swiruj. Jedz na ip albo do lekarza i sprawdź co sie dzieje. Z dyrektorem tętna tez ostrzegają ze może być niebezpieczny bo kobiety znajdują czasem tętno myślą ze wszystko ok i potem zbyt późno do szpitala trafiają. Jak intuicja Ci mowi ze może być cos nie tak to jedz to sprawdź. Okaże sie pewnie ze wszystko jest ok. szczęśliwa i spokojna wrócisz do domu.

Ja też wiem dlaczego detektora nie kupiłam w końcu, chociaż mój T by mnie sam wysłał na IP jakbym zaczęła mieć obawy, bo by ze mną wytrzymać nie mógł.

Pieszczoszka jedź do szpitala, bo po wpisach Twoich widać jaki przeżywasz stres, uspokoisz się jak na usg zobaczysz dziecko. Albo do lekarza, idź na dodatkową wizytę

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Eklerka mam nadzieję że jutro Was wypuszcza i trzymam kciuki za dobre wyniki!
Tak Gie_er!! To Reniuszek nam panikowała a na szczęście wszystko było ok :-)
Im bliżej wizyty tym faktycznie jakiś stres i myśl że może jednak jest coś nie tak ... U mnie do wizyty 6 dni.
Doublemummy ja też już po śniadanku, mi się przyjęło i teraz kawunia ;-)

Eklerka mam nadzieję że jutro Was wypuszcza i trzymam kciuki za dobre wyniki!
Tak Gie_er!! To Reniuszek nam panikowała a na szczęście wszystko było ok :-)
Im bliżej wizyty tym faktycznie jakiś stres i myśl że może jednak jest coś nie tak ... U mnie do wizyty 6 dni.
Doublemummy ja też już po śniadanku, mi się przyjęło i teraz kawunia ;-)
@daruuunia3 tylko sie nie nakręcaj. Wiecej optymizmu. Czemu miałoby być cos nie tak?

reklama
Do góry