Najlepszy miały Proste Historie I faktycznie smakowały prawie jak domowe. Ale do pyz mojej śp. babci to i tak miały dalekoI jaką firmę wybrałaś? ale bym zjadła z cebulką smażona mniaaam
reklama
Dzień dobry. Wstałam i ja. Nie mogę ostatnio spać. Wczoraj siedziałam nad notatkami do 22. Oczy ledwo co trzymałam otwarte, a jak już położyłam się spać to zasnęłam po północy. I budziłam się całą noc. I nie śpię chyba od 5... Czuję się wymordowana. Jadę na chwilę powiedzieć prowadzącemu że na zajęciach dziś mnie nie będzie i przy jadę tylko na egzamin na 17... Nie dam rady wysiedzieć tyle godzin Dobrej soboty Kochane!
walczacamama
Fanka BB :)
Kochana życzę Ci szybkiego unormowania sytuacji i powrotu do domku. Dobrze, że się Tobą tak fajnie zajęli. Sprawdzą wszystko, unormują i powinnaś czuć się o niebo lepiej.Jestem w szpitalu na ginekologi już. Zacznę od początku pojechałam po wyniki od rana czułam się źle tak jak i wczoraj i od kilku dni. Moja rodzinna mówiła że slabo wyglądam i czy mierzyłam ciśnienie. Mówie że nie że nie mam ciśnieniomierza i mnie zbadali było 170 na 90, a po chwili 175 na 93 i wyczula nierówna akcje serca . Dała sterowanie na kardiologie by EKG zrobili. Poszłam wyszło wszytko ok mówiła że niewielkie migotanie ale ciśnienie nadal wysokie, i dwa piętra wyżej na ginekologie mnie skierowali na badania. Poszłam założyli kartę, wysokie ciśnienie nadal, szyjka długa zamknięta mówił że wydaje mu się że będzie wszytko ok jutro USG i kolejne badania w tym EKG. Leżę.. A czuję że serce nadal mi nawala
......:::::::::13t. i 3d::::::::.........
I ja zamierzam powoli kompletować wyprawkę. Mam zamiar jutro jechać na targi i "pomacać" różne wózki.Dziewczyny tak sobie lez e i myślę... A może źle, ze już kupiłam wózek? Niby okazja, bo 1500 zl taniej. Ale to jeszcze tyyyle czasu. A jeśli coś się stanie? Cholera jasna! Jak ja bym chciała spokojnie podchodzić do tej ciąży...
Jakbyś miała kupić wszystko po porodzie to dopiero byłoby ciekawie a poza tym trzeba brać pod uwagę, że im bliżej końca tym będzie nam ciężej więc zostawianie wszystkiego na koniec może być mega obciążające i to nie tylko finansowo
Cieszmy się tą chwilą kochane moje
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
I od razu wiesz, ze warto czekać na takie cudowności. Dzięki za ostrzeżenie [emoji16] [emoji16] [emoji16] [emoji23]Czekaj Kochana jak później w żebra kopniaki będziesz dostawać to będzie cudowne uczucie ja to sikałam z bólu
tusiaczzek1988
Dziewczynki powodzenia dziś na wizytach samych pozytywnych wieści
walczacamama
Kochane moje, przepraszam za moją kilku dniową ciszę. Nie najlepiej się czułam i myśli przed wynikami PAPPA były mało kojące dla duszy
Wczoraj dostaliśmy wyniki i mieliśmy usg. Nasze ziarenko ma aktualnie 5,5 cm i nie wyglądał na przejetego całą sytuacją bo sobie drzemał i przeciagał się. Pod koniec badania znudziło mu się pozowanie panu doktorowi do zdjęć
Także podsumowując test PAPPA daje znikome prawdopodobieństwo że coś jest nie tak. Na usg tez widać wszystkie organy i serducho ładnie bije. Aktualnie jestem w 11t 7 d i na jakieś 80% oczekujemy na Jasia
Takiej ulgi jak po tych wynikach dawno nie czułam wreszcie zasnęłam w spokoju
A oto i on
Wczoraj dostaliśmy wyniki i mieliśmy usg. Nasze ziarenko ma aktualnie 5,5 cm i nie wyglądał na przejetego całą sytuacją bo sobie drzemał i przeciagał się. Pod koniec badania znudziło mu się pozowanie panu doktorowi do zdjęć
Także podsumowując test PAPPA daje znikome prawdopodobieństwo że coś jest nie tak. Na usg tez widać wszystkie organy i serducho ładnie bije. Aktualnie jestem w 11t 7 d i na jakieś 80% oczekujemy na Jasia
A oto i on
Wspaniałe wiadomości z rana oby tak dalej[emoji7] [emoji9]Kochane moje, przepraszam za moją kilku dniową ciszę. Nie najlepiej się czułam i myśli przed wynikami PAPPA były mało kojące dla duszy
A oto i on
Rossiczka
Moderatorka
Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj nawet bym pospala ale Tobiasz miał inny plan. Od 6.30 gramy w memory :-)
co do wyprawki to każdy robi jak lubi :-) ja w zabobony nie wierzę co ma być to będzie
Co do wydatków to to czy kupi się naraz czy rozlozy w czasie to wyda się i tak tyle samo :-) ja wiem że dużo wydam w lipcu, sierpniu na wyprzedażach.
Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom
co do wyprawki to każdy robi jak lubi :-) ja w zabobony nie wierzę co ma być to będzie
Co do wydatków to to czy kupi się naraz czy rozlozy w czasie to wyda się i tak tyle samo :-) ja wiem że dużo wydam w lipcu, sierpniu na wyprzedażach.
Cześć kochane. Ja chyba jednak nie będę mogła wybrać się do Wwy na targi, więc dziewczyny, które będą proszę pomacać za mnie wózki )
Może za to uda nam się podjechać do Ikei i zobaczyć łóżeczko oraz komodę. Chciałabym zacząć już powoli się za tym rozglądać, żeby nie zwalać na ostatnia chwilę.
Tzatziki do mies jest najlepsze, zawsze robię. Tak jak pisała @doublemummy tylko, że ja często daje jogurt grecki gesty. I dużo czosnku
@allime świetnie wieści! Jaś cudowny )
Może za to uda nam się podjechać do Ikei i zobaczyć łóżeczko oraz komodę. Chciałabym zacząć już powoli się za tym rozglądać, żeby nie zwalać na ostatnia chwilę.
Tzatziki do mies jest najlepsze, zawsze robię. Tak jak pisała @doublemummy tylko, że ja często daje jogurt grecki gesty. I dużo czosnku
@allime świetnie wieści! Jaś cudowny )
reklama
Tak nieśmiało chciałam Cię uprzedzić, że zastanawiam się nad podwędzeniem Ci pomysłu z imieniem Tobiasz[emoji12] Mąż ma trochę opory, ale już zapowiedziałam, że po tym co przechodzę to ja będę miała decydujące słowo, więc na razie cicho siedzi[emoji16]Cześć Dziewczyny, ja dzisiaj nawet bym pospala ale Tobiasz miał inny plan. Od 6.30 gramy w memory :-)