eklerkaa
Fanka BB :)
TakOby spadło jeszcze! Trzymam kciuki! Obie dziewczyny w ciąży??
......:::::::::13t. i 3d::::::::.........
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TakOby spadło jeszcze! Trzymam kciuki! Obie dziewczyny w ciąży??
Pochwalę się jutro. Dziś porozkładany siedzi w aucie. Już nie miałam siły się nim zająć. Jutro wykorzystam bratowa do pomocy i pyknę kilka fotek.Oj super Pochwal się wozeczkiem :-)
Kochana odpoczywaj ile możesz to, że zakuwa to normalne wszystko się rozrasta. Odpoczywaj dużo :*
Dziewczyny tak sobie lez e i myślę... A może źle, ze już kupiłam wózek? Niby okazja, bo 1500 zl taniej. Ale to jeszcze tyyyle czasu. A jeśli coś się stanie? Cholera jasna! Jak ja bym chciała spokojnie podchodzić do tej ciąży...
Ja jestem zdania że co ma być to będzie a wózek, ubranko czy łóżeczko wpływu na to nie mająDziewczyny tak sobie lez e i myślę... A może źle, ze już kupiłam wózek? Niby okazja, bo 1500 zl taniej. Ale to jeszcze tyyyle czasu. A jeśli coś się stanie? Cholera jasna! Jak ja bym chciała spokojnie podchodzić do tej ciąży...
Kochana nie mysl tak nawet ... Ja przy 1 ciąży też od razu wszystko kupowałam i wszystko sie dobrze skończyłoDziewczyny tak sobie lez e i myślę... A może źle, ze już kupiłam wózek? Niby okazja, bo 1500 zl taniej. Ale to jeszcze tyyyle czasu. A jeśli coś się stanie? Cholera jasna! Jak ja bym chciała spokojnie podchodzić do tej ciąży...