I jaką firmę wybrałaś? ale bym zjadła z cebulką smażona mniaaamJa jem. Tylko wpierw przejrzałam skład z 5 firm. Jakoś tak mnie naszło w tamtym tygodniu po zmianie smaków Pyzuly z mięchem na otro ^^
reklama
To teraz tylko spokojnie żeby ciśnienie już nie wzrastało. Pisz co i jak.Jestem w szpitalu na ginekologi już. Zacznę od początku pojechałam po wyniki od rana czułam się źle tak jak i wczoraj i od kilku dni. Moja rodzinna mówiła że slabo wyglądam i czy mierzyłam ciśnienie. Mówie że nie że nie mam ciśnieniomierza i mnie zbadali było 170 na 90, a po chwili 175 na 93 i wyczula nierówna akcje serca . Dała sterowanie na kardiologie by EKG zrobili. Poszłam wyszło wszytko ok mówiła że niewielkie migotanie ale ciśnienie nadal wysokie, i dwa piętra wyżej na ginekologie mnie skierowali na badania. Poszłam założyli kartę, wysokie ciśnienie nadal, szyjka długa zamknięta mówił że wydaje mu się że będzie wszytko ok jutro USG i kolejne badania w tym EKG. Leżę.. A czuję że serce nadal mi nawala
......:::::::::13t. i 3d::::::::.........
A ja dziś kupiłam ten wózek. Ale zrobiłam łącznie z korkami ponad godzinę w jedną stronę i teraz padam. W brzuchu teraz mi tak jakoś nijak. Niby bardzo nie boli, ale jakby ktoś mi tam kamieni nakładł. Szwagier powiedział, że mi sporo brzuch urósł przez ostatni tydzień, więc może to to. Do tego dziwne ukłucia w pochwie co chwila. Ogólnie padam dzis na twarz. Ogarnę się, zjem i spać. Szybciej minie tydzień i moja wyteskniona połóweczka będzie ze mną. I zapisałam się na usg w 3d do zupełnie innej lekarki na 20 czerwca. Zobaczymy co powie.
eklerkaa
Fanka BB :)
Miałam niedawno badane ciśnienie 150 na 85 więc jak by spadło. Leżę sobie mam dwie dziewczyny młode na sali jedna 15 lat, druga 20.
mrsMalec
Dziewczyny zastanawiam się nad tymczasowym oderwaniem od forum . Nie chce pisać dlaczego poprostu musze odpocząć . Będę was czytała od czasu do czasu i czasami dam znać bo słychać ale narazie się zawieszam
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
reniuszek
Love in the knick of time
Oj super Pochwal się wozeczkiem :-)A ja dziś kupiłam ten wózek. Ale zrobiłam łącznie z korkami ponad godzinę w jedną stronę i teraz padam. W brzuchu teraz mi tak jakoś nijak. Niby bardzo nie boli, ale jakby ktoś mi tam kamieni nakładł. Szwagier powiedział, że mi sporo brzuch urósł przez ostatni tydzień, więc może to to. Do tego dziwne ukłucia w pochwie co chwila. Ogólnie padam dzis na twarz. Ogarnę się, zjem i spać. Szybciej minie tydzień i moja wyteskniona połóweczka będzie ze mną. I zapisałam się na usg w 3d do zupełnie innej lekarki na 20 czerwca. Zobaczymy co powie.
Kochana odpoczywaj ile możesz to, że zakuwa to normalne wszystko się rozrasta. Odpoczywaj dużo :*
reniuszek
Oby spadło jeszcze! Trzymam kciuki! Obie dziewczyny w ciąży??Miałam niedawno badane ciśnienie 150 na 85 więc jak by spadło. Leżę sobie mam dwie dziewczyny młode na sali jedna 15 lat, druga 20.
Millo
Hejka:*
Wrocilismy wlasnie z tego pikniku.Matko ale sie najadlam..a ile slodkiego dzis wciagnelam az wstyd.Maly sie wyszalał za wsze czasu na dmuchancach i innych atrakcjach.Jak wracalismy to mielismy nieciekawa sytuacje.Jedziemy lasem..ja prowadze.Patrze w lusterko a gosciu wyprzeda mnie i auto za mna.Ja jade 70 i nagle patrze a ten co za mna tez kierunkowskaz ze bedzie mnie wyprzedal!Powiedzialam ze bedzie wypadek!ktos zatrąbił i nie wiem jak to sie skonczylo..czy ten za mna jednak sie opamietal czy ten za nim zwolnil a ten wyjechal i przyspieszyl czy jak w kazdym razie udalo sie i sie nie walneli.Ja sie tak przestraszylam ze za chwile sie poplakalam i oddechu zlapac nie moglam..Masakra.Noga to mi cala droge juz na gazie latała;(
To takie zakonczenie wrazen dzisiejszych..
Ide nadrobic Was:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Wrocilismy wlasnie z tego pikniku.Matko ale sie najadlam..a ile slodkiego dzis wciagnelam az wstyd.Maly sie wyszalał za wsze czasu na dmuchancach i innych atrakcjach.Jak wracalismy to mielismy nieciekawa sytuacje.Jedziemy lasem..ja prowadze.Patrze w lusterko a gosciu wyprzeda mnie i auto za mna.Ja jade 70 i nagle patrze a ten co za mna tez kierunkowskaz ze bedzie mnie wyprzedal!Powiedzialam ze bedzie wypadek!ktos zatrąbił i nie wiem jak to sie skonczylo..czy ten za mna jednak sie opamietal czy ten za nim zwolnil a ten wyjechal i przyspieszyl czy jak w kazdym razie udalo sie i sie nie walneli.Ja sie tak przestraszylam ze za chwile sie poplakalam i oddechu zlapac nie moglam..Masakra.Noga to mi cala droge juz na gazie latała;(
To takie zakonczenie wrazen dzisiejszych..
Ide nadrobic Was:*
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
reniuszek
Kochana jak masz potrzebę to odpocznij od forum :*Dziewczyny zastanawiam się nad tymczasowym oderwaniem od forum . Nie chce pisać dlaczego poprostu musze odpocząć . Będę was czytała od czasu do czasu i czasami dam znać bo słychać ale narazie się zawieszam
Kurczaki ja dzisiaj jestem padnięta, ale w miarę ok się czuje. Najważniejsze, że nic konkretnie nie boli tylko zmęczenie.... :-)
Mój młody dostał stary rowerek od pszczelarza do nauki każdy na dwóch kółkach. Młody jak wskoczył to od razu pojechał sam. Jestem taka dumna :-))))