Dziewczyny lekarz badal mnie na fotelu i wszystko w porządku. W posiewie i ogólnych badaniach też wszystko w porządku. Ordynator już nie ma pomysłu co ze mną jest. Już nie wyrabiam. Na szczęście ból trochę odpuścił. Ale podobno mam się do niego przyzwyczaić. Jakim cudem?????
reklama
Agi.aguullka
Fanka BB :)
Hej dziewczyny ja juz po drugiej wizycie. Podejzelismy na usg dzidzie. 9 tydzien ciazy mamy. Termin na 13.1.18. Karta ciazy zalozona, spuscili mi chyba z pol litra krwi na badania :-)
Dzidziunia ma 2 cm i na usg wygladala jak mis haribo mamy male nozeczki i raczki nastepna wizyta za 4 tygodnie.
Dzidziunia ma 2 cm i na usg wygladala jak mis haribo mamy male nozeczki i raczki nastepna wizyta za 4 tygodnie.
Lake882
Cześć dziewczyny, ja od rana ogarniam mieszkanie ☺
Wstawalam dzisiaj dwa razy 6.30 i 9. Jak wstaje rano jest mi strasznie niedobrze z głodu i musze zjeść cokolwiek. najgorzej boje się badań w przyszłym tygodniu na czczo bo nie wiem czy wytrzymam.
Oska trzymaj się! i całe szczęście ze widziałaś maleństwa bo napewno się uspokoiłas trochę ☺
Blair zapożyczam linka, nie wiem czy coś kupie ale przejrzeć zawsze warto ☺
Trzymam kciuki za wizytujące dziewczyny i czekamy na wieści!! ☺
Wstawalam dzisiaj dwa razy 6.30 i 9. Jak wstaje rano jest mi strasznie niedobrze z głodu i musze zjeść cokolwiek. najgorzej boje się badań w przyszłym tygodniu na czczo bo nie wiem czy wytrzymam.
Oska trzymaj się! i całe szczęście ze widziałaś maleństwa bo napewno się uspokoiłas trochę ☺
Blair zapożyczam linka, nie wiem czy coś kupie ale przejrzeć zawsze warto ☺
Trzymam kciuki za wizytujące dziewczyny i czekamy na wieści!! ☺
Millo
Cholewcia nie było mnie od weekendu i nie nadrobię!Wybaczcie..urwanie głowy w domu.Rodzice na tych wczasach to pilnujemy im domu a tam z netem cieniusieńko..do tego jezdzic do siostry kwiaty podlewac bo tez ich nie ma..ciotka z Niemiec przyjechała..Wszystko na raz.
Oska widzę,że jestes w szpitalu! Kurde nieciekawie z tym zapaleniem nerek..oby szybko ból odpuścił.. Fajnie,ze przynajmniej dzieci Ci pokazali i się pod tym względem uspokoiłaś!:*Będzie dobrze!!a antybiotyk niestety czasem wskazany i mniej szkodzi niz infekcja ktora moze zagrazac.
Mam nadzieje,ze same dobre wieści po wizytach przez te dni były:* i ze u reszty Mamuś wszystko dobrze:*
Mam chwilke bo jestem u siebie w mieszkaniu to przelece wstecz
Oska widzę,że jestes w szpitalu! Kurde nieciekawie z tym zapaleniem nerek..oby szybko ból odpuścił.. Fajnie,ze przynajmniej dzieci Ci pokazali i się pod tym względem uspokoiłaś!:*Będzie dobrze!!a antybiotyk niestety czasem wskazany i mniej szkodzi niz infekcja ktora moze zagrazac.
Mam nadzieje,ze same dobre wieści po wizytach przez te dni były:* i ze u reszty Mamuś wszystko dobrze:*
pieszczoszka1988
Jestem mamusią
ehehe gdzie taki lekarz przyjmuje ? on chyba jakieś braki maByłam przed chwilą u rodzinnego pierwsze pytanie jakie mi zadał brzmiało wie Pani jakie dzisiaj mamy święto? [emoji23][emoji23]a potem się dziwił że mam puls 107...
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Lake882
Dobrze ze się odezwałaś bo juz wszystkie się martwilysmy.Cholewcia nie było mnie od weekendu i nie nadrobię!Wybaczcie..urwanie głowy w domu.Rodzice na tych wczasach to pilnujemy im domu a tam z netem cieniusieńko..do tego jezdzic do siostry kwiaty podlewac bo tez ich nie ma..ciotka z Niemiec przyjechała..Wszystko na raz.
reklama
Rossiczka
Moderatorka
Trzeba było.mu.powiedzieć, że się podpieszylas ze swietowaniem ;-) dlatego z brzuszkiem chodzisz :-)ehehe gdzie taki lekarz przyjmuje ? on chyba jakieś braki ma