DigitalGirl
Moderatorka
Blair dobra kobieto idę szperać na c&a :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja też mogę spać spokojnie do 10Jezeli to przypadlosc ciazowa to ja w ciazy nie jestem [emoji14] ja moge spac do 10 robie dzisiaj wagary. Powodzenia laski. Trzymam kciuki za wizyty :***
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
hahahaah ja świętuje prawie codziennieDziewczyny dzisiaj międzynarodowy dzień seksu [emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem jak Wy, ja chyba odpuszczę świętowanie [emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
O nieeee mam nadzieję że mój mąż się o tym nie dowie[emoji39]Dziewczyny dzisiaj międzynarodowy dzień seksu [emoji23][emoji23][emoji23] nie wiem jak Wy, ja chyba odpuszczę świętowanie [emoji16]
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam kciuki abyś jutro wyszła [emoji106]Dalej zostaje w szpitalu[emoji22][emoji22][emoji22][emoji22][emoji24]
Super że dzieciaki zdrowe i rosną w siłę.Właśnie wróciłam z usg. Prawdopodobnie mam ostrą infekcje nerek i muszę czekać na wyniki posiewu. Znowu mnie boli i dostałam jakies czopki skopolan, czy jakoś tak. I modlę się żeby przeszło. A z dobrych wieści to w końcu trafiłam na fajnego lekarza, ordynatora, który mnie zresztą kiedyś leczył i pokazał mi Maluchy. Wszystko u nich w porządku [emoji7][emoji7]Może mnie teraz boleć i tak ulga, że one w porzadku.
Muszę zajrzeć. Dzięki za info[emoji1] czy oni mają w miarę standardową rozmiarowkę?Dziś w c&a online są spore przeceny. Ja kupiłam dresy ciążowe, dżinsy ciążowe i dwie ciążowe bluzki za 199zl
Jeśli potrzebujecie coś kupić to warto zerknąć sobie.
Ja polecam [emoji16]
a gdzie te przeceny bo ja na stronie nie widze :/ zawsze jak były jakieś przeceny był dział promocji a teraz jak wchodze nie ma czegoś takiego a ceny na ciążowym normalne sąDziś w c&a online są spore przeceny. Ja kupiłam dresy ciążowe, dżinsy ciążowe i dwie ciążowe bluzki za 199zl
Jeśli potrzebujecie coś kupić to warto zerknąć sobie.
Ja polecam [emoji16]
działa dzieki