reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Witam dziewczyny. Sorki, bardzo rzadko pisze ale staram się czytać często :) Ja miałam wczoraj 3 wizyte. Maleństwo ma niecałe 5 cm. I wszystko ok... tyle się dowiedzialam. W weekend wesele brata i podróż 800 km. Mam nadzieję, że jakos przetrwam bo wciąż męczą mnie mdłości i migreny. Pozdrawiam Was serdecznie

reklama
Dziś w c&a online są spore przeceny. Ja kupiłam dresy ciążowe, dżinsy ciążowe i dwie ciążowe bluzki za 199zl
Jeśli potrzebujecie coś kupić to warto zerknąć sobie.
Ja polecam [emoji16]

m3sx3e3k25iia4nv.png

hej, ja właśnie po wizycie i jak się domyślałam było bez usg (bo prenatalne były 6dni temu więc tylko obejrzał zdjęcia i wyniki z nich). Tak to wszystko, zarówno z krwi jak i z badań na fotelu w porządku, po zdjęciach lekarz też stwierdził, że widzi że chłopak będzie, jedynie to TSH go zaniepokoiło i zwiększył mi euthyrox z 50 na 100. Teraz wizyta za miesiąc, może wtedy małego zobaczę.

@Oska305 zdrówka życzę

reklama
Do góry