reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Hey dziewczyny :)
Ja duphaston musiałam odstawic bo miałam po nim problemy z oddychaniem i mdłości a brałam ja 3x1 i luteine dopochwowo 2x1 i lekarz zwiększył mi luteinę ma 3x1 Odkąd nie biorę duphastonu problemy z oddychaniem i mdłości przeszły i zero jakichkolwiek objawów i ochota na kawkę wróciła (bo na początku ciąży mnie odrzuciło, a piłam po 3-4 kawki dziennie)
Dziewczyny a myślałyście już o kupnie łóżeczka, wózka i reszty ??
Ja narazie nie mam siły jeszcze o tym myśleć. Część rzeczy mam po dzieciach. Ale musze sprawdzić czego brakuje.

@Oska305 a masz ze sobą kogoś w szpitalu? Żeby pomógł Ci w przyspieszeniu sprawy? Najlepiej kogoś kto potrafi dobrze huknąć, bo to przecież poważna sprawa!
Trzymam kciuki by jak najszybciej się Tobą odpowiednio zajęli.

Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!
No ja pierdziele....polskie szpitale :( mam nadzieję, że w końcu się ruszą z tym usg!!
Aż szkoda, że mąż nie może z Tobą być bo pewnie jakby hukną w dyżurce co to ma być za opieka w szpitalu to szybciutko by lekarz do usg się znalazł :\

Dziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!

To skąd nagle ta krew, a zglaszalas że krwawisz? Masakra polska służba zdrowia mnie dobija na wszystko jest czas.
Trzymam kciuki żeby wszystko dobrze się skończyło maluszki trzymajcie się mamuśki...
Daj znać jak coś się ruszy...

reklama
Do góry