Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj... nie zazdroszczę. Trzymaj sie dzielnieDziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!
Ja narazie nie mam siły jeszcze o tym myśleć. Część rzeczy mam po dzieciach. Ale musze sprawdzić czego brakuje.Hey dziewczyny
Ja duphaston musiałam odstawic bo miałam po nim problemy z oddychaniem i mdłości a brałam ja 3x1 i luteine dopochwowo 2x1 i lekarz zwiększył mi luteinę ma 3x1 Odkąd nie biorę duphastonu problemy z oddychaniem i mdłości przeszły i zero jakichkolwiek objawów i ochota na kawkę wróciła (bo na początku ciąży mnie odrzuciło, a piłam po 3-4 kawki dziennie)
Dziewczyny a myślałyście już o kupnie łóżeczka, wózka i reszty ??
Strasznie brzmi!!! będzie dobrze oczywiście że trzymamy &&&&&! Dawaj znać koniecznieDziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!
No ja pierdziele....polskie szpitale mam nadzieję, że w końcu się ruszą z tym usg!!Dziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!
Dziewczyny już krew na calej wkladce z pęcherza, a ja dalej mam czekać na usg!! Ku@@@!!!