@Oska305 jak wieści na placu boju? Po nocnym ataku na razie już Cię nie boli? Mam nadzieję, że atak już się nie powtórzy. Pamiętam jak mąż miał atak takiego bólu to 100kg facet normalnie się słaniał i wymiotował z bólu.. Byłam przerażona jak nie wiedziałam co się z nim dzieje.. Męczył się potem z wydalaniem 3 kamyczków..
@eklerkaa życzę szybkiego powrotu do zdrowia! I ja o witaminach też czasem zapominam.. I jak już przysypiam to zwykle robię sobie w myślach podsumowanie dnia czy o wszystkim pamiętałam i muszę się jeszcze zwlekać z łóżka by wziąć witaminy..
Ja na każdej wizycie mam usg, nawet przez chwilę wydawało mi się że co dwa tygodnie to nawet za często. Ale w końcu fajnie jest podejrzeć maleństwo [emoji16]. Zawsze zdążę się stęsknić [emoji7]. Ale lekarz nie bada mnie ginekologicznie, po usg (do tej pory tylko dopochwowo) stwierdzał, że wszystko jest w porządku. Ciekawe jak będzie jutro na wizycie..
@JaneHeart oczywiście planuję zabrać tylko niezbędne minimum. Mamaginekolog poruszała kiedyś ten temat chyba na jakimś live i też jakoś nie mogłam sobie wyobrazić, że laski zabierają pluszaki, wszystkie kocyki, śpiworki itp..
Ale dziś obficie wysypało wizytami [emoji16].
@Manique @basiulka9 @maja1987 @bebebe @Lenka0103 @bea25ta @Orchidea1312 kciuki za udane wizyty [emoji16].
Przy bólu głowy też od razu staram się dużo pić, aby się nawodnić - sprawdziłam już kilka razy i u mnie to ewidentnie powodem jest zbyt mało wody. Oczywiście robię wtedy szybkie przewietrzenie całego mieszkania i zimny kompres na czoło. Musiałam też w łazience schować odświeżacz powietrza bo strasznie mnie drażnił jego zapach (ale nie powodował bólu głowy..).
@maggie91 energia zależy od dnia [emoji6]. W sobotę miałam jej tyle jakbym miała jakiś motorek w tyłku [emoji12] za to wczoraj cały dzień spędziłam na leżeniu i nie miałam na nic energii..
Co do odbijania.. Jeny nie wiedziałam, że potrafię tak głośno bekać [emoji28] jak zjem i mi się choć raz porządnie nie odbeknie to czuję jak mi wszystko ciąży na żołądku [emoji28] mąż się śmieje, że dzieci po karmieniu też trzeba przecież przytrzymać do odbeknięcia i to na pewno jest w celu przyzwyczajenia się [emoji16].
A dziś mam 14 tyg i 5d [emoji16][emoji16]
Napisane na F8331 w aplikacji Forum BabyBoom