reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

reklama
Dzień dobry :-)
Oska biedna Ty :-( oby szybko Ci to przeszło!
Kciuki trzymam za wizytujące!!! Czekamy na dobre wieści!
Moja ginka też mówiła że usg w żadnym wypadku nie szkodzi.
Do szpitala będę brała minimum :-) żadnych miskómisków :p

U mnie bloga cisza, leci mi już 13 tydzień! Ale to leci! Standardowo mąż w pracy, syn w szkole a ja w domku. Na 14 jadę do projektanta wybierać górną łazienkę co mnie bardzo cieszy ;-)
Miłego dnia!

Zdarza wam się zapominać wziąć leki? Progesteron i witaminy? czy jakoś już macie zakodowane że trzeba brać? Czy tylko ja jestem taka lewa i zapomniam ;)

......:::::::::12t. i 6d::::::::.........

Zdarza wam się zapominać wziąć leki? Progesteron i witaminy? czy jakoś już macie zakodowane że trzeba brać? Czy tylko ja jestem taka lewa i zapomniam ;)

......:::::::::12t. i 6d::::::::.........
Ja zapominam o witaminach hehe no coz :D wyniki mam ksiazkowe wiec az tak bardzo sie tym nie stresuje. Ale staram sie brac regularnie

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, czy listerioza wyjdzie w toksoplazmozie czy calkiem odrębne badanie ?

p19uflw1nv024jhl.png
Całkiem odrębne, nie wiem nawet czy z płynu rdzeniowego nie pobiera się materiału do badań

Znajoma zjadła oscypka troszke, całą noc z mężem wymiotowali i się boi. Nie wiedziała, że nie powinna bo zjeść. Myślę, że tylko sie struli ale boi sie, mowilam zeby jechała na badania

p19uflw1nv024jhl.png
Jezu nie mow o oscypkach. Ale bym zjadla. Aaa tak mi sie teraz przypomnialo ze mielismy w tym roku zreszta jak co roku jechac na krakow i zakopane jak bedziemy w Polsce. Bede jakos w 25-26 tyg i moj maz po wczorajszej naszej wedrowce stwierdzil ze jedziemy tylko na krakow bo on mnie nie bedzie nad morskie oko ciagnal bo mu mnie szkoda eh

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień Dobry, powodzenia na wizytach

Orchidea mój gin zawsze powtarza że w ciąży najczęściej głowa boli z odwodnienia, A druga częsta przyczyna to nadciśnienie

Co do usg to ja też z tych co na 3 usg w tygodniu by się nie zdecydowały. Jednak dużo bardziej mnie przeraża nie badania pacjentki. Moja wizyta się od tego zaczyna. Określenia jak macica i co z szyjka

Napisane na HUAWEI P7-L10 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry