reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny coś masakrycznie boli mnie w lewym boku. Z tylu promieniuje na przód. Jest troszeczkę lepiej, gdy siedzę. Chodzenie tylko zgięta. Mialyscue Tak? Wzięłam już mi się i teraz paracetamol. Wyczytałam, ze to może być kilka ciężarnych. Ale aż tak??
No spę i paracetamol

reklama
A my wczoraj mieliśmy jechać do siostry o 20 i chłopaki mieli oglądać ligę mistrzów niestety o 19 zaległam w łóżku i powiedziałam, że nie dam rady już wstać i idę spać :D Płacz był,ale co zrobić [emoji14] Spałam do 8.
A dzisiaj od rana oporządzałam kota, wyczesałam z niego chyba więcej sierści niż na nim zostało, obcięłam mu pazury, wykąpałam i wysuszyłam :D a i uszy wyczyściłam. 1,5 h mi to zajęło i chyba się trochę obraził, ale było warto :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

Mamy nc+ i jest vod. Przeglądałam dziś co tam jest ciekawego i jest dużo fajnych, nowych filmów :) widziałam że jest pierwszy sezon Belfra, więc chciałabym to zobaczyć na pewno.

Brodnica :)
Belfer byl spoko, ale szalu nie bylo moim zdaniem. Podobno aktorzy jak krecili to znali scenariusz tylko na jeden odcinek w.przod i sami tez nie wiedzieli kto zabil. Nawet obstawiali miedzy soba.

Ale jak jest pelen sezon Tabu - rzuc okiem wg mnie duzo lepszy.

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny coś masakrycznie boli mnie w lewym boku. Z tylu promieniuje na przód. Jest troszeczkę lepiej, gdy siedzę. Chodzenie tylko zgięta. Mialyscue Tak? Wzięłam już mi się i teraz paracetamol. Wyczytałam, ze to może być kilka ciężarnych. Ale aż tak??
Espumisan sobie weź . Ja miałam to samo i okazało się ze to kiszka stolcowa była . Po espumisanie jak ręką odial ;)

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Do dziewczyn które juz czują ruchy: gdzie macie łożysko? Ja mam na przedniej ścianie, a podobno przy takim ułożeniu później sie czuje i faktycznie w pierwszej ciąży czułam dobrze po skończonym 20 tyg a q drugiej chyba około 18 tyg.

1496567939-aaaaaa.jpeg
my mimo brzydkiej pogody zdecydowalismy sie leciec w swiat i pozwiedzac troche :) milego dnia wam zycze i odwiedze Was wieczorkiem :***

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
I dobra decyzja. Tez bym tak zrobiła gdyby po minucie stania na nogach nie pojawiała mi sie czarna plama przed oczami

Jak ja bym chciała już poczuć ruchy, byłabym spokojniejsza. Leżę w łóżeczku, coś mnie boli brzuch z prawej strony. Mąż pojechał na mecz. Nie lubię takich niedziel jak ma mecz w niedzielę do tego wyjazdowy. Wróci to będzie oglądał mecz w telewizji i tak to minie niedziela.

reklama
Jak ja bym chciała już poczuć ruchy, byłabym spokojniejsza. Leżę w łóżeczku, coś mnie boli brzuch z prawej strony. Mąż pojechał na mecz. Nie lubię takich niedziel jak ma mecz w niedzielę do tego wyjazdowy. Wróci to będzie oglądał mecz w telewizji i tak to minie niedziela.
Znam to... tylko mój ma maratony na rolkach i hokej. Tez leżę. Czuje się dziś mega słabo. Dzieci ciagle coś chcą i o cos wołają. Od wczoraj wieczorem mam kryzys. Jeden dzień czuje sie ok a 3 dni kryzysu. To dla mnie najtrudniejsza ciąża.

Do góry