Mam taki plan tylko nie wiem co na to mój lekarz. A dodatkowo na zwolnieniu nie wiem czy można ruszyć się za granice.To faktycznie kawałek czasu. A Ty nie możesz do niego w między czasie polecić choć na tydzień?
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
kosa1212
Fanka BB :)
To zapowiada się aktywny dzień. U nas wczoraj też grill więc miałam nadzieję że jak wrócimy od rodzinki to już tylko leżenie na tarasie a niestety wprosili się znajomi. Koniec odpoczynku[emoji39]Dzień dobry :-)
Oska bardzo współczuję rozłąki
... musi Ci być ciężko, z resztą Twojemu mężowi również nie łatwo.. .
Kosa nie ma to jak obiad u kogoś z rodZiny ;-) ja zrobiłam leczo na dwa dni ale wczoraj na imprezie całe poszło! Najważniejsze że gościom smakowało ;-) no I dzisiaj obiad pewnie w jakiejś knajpce ;-) wczoraj do meczu wypilam dwa Żywce bezalkoholowe![]()
Zaraz budzimy młodego bo o 9:30ma turniej do 14-stej
Później jak będzie miał siły to skoczymy do Niepołomic bo tam cały week imprezowy, koncerty i wesołe miasteczko więc zabierzemy Go na karuzele ;-)
Miłego dnia :-*
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
mrsMalec
Mój też jeździ za granicę . Ale na miesiąc i po miesiącu na tydzień wraca . I jedzie spowrotem . Wiem co czujesz . Ja za każdym razem jak ma wyjeżdżać to taka przybita chodzęTak, w Anglii. Też tam pracowałam kilka lat, ale ciążę wolę prowadzić tutaj. Myślałam, ze lepiej zniosę tą rozłąkę, ale jednak nie. Widzieliśmy się ostatnio 7 marca, a teraz, oprócz tego tygodnia, gdy przyjeżdża, wróci dopiero ok 10 października.
Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję, trafiłaś dobrze. Pytaj jak chcesz cos wiedzieć. Mam nadzieje ze Twoj chłopak wspiera Cie?Wprawdzie nie za bardzo wiem gdzie się zgłosić, bo termin na 31.12Obecnie 3 miesiąc ciąży. Dowiedziałam się z testu w maju, później USG i już jest pewność. Następna wizyta 15.06.
Trochę się boję porodu i tej całej sytuacji, bo mam dopiero 15 lat, ale i tak więcej jest radości niż obaw![]()
Dziewczyny, ale mi się humor poprawił.[emoji38] Chcieliśmy z mężem kupić dla naszych Urwisów wozek 3w1, który nowy kosztuje 2600 i dziś w nocy na olx ktoś właśnie go wystawil za 1250!!! Kolor inny, ale co tam. Trzymajcie kciuki. Po 14 jadę to ogladac[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Moja szwagierka tez bliźniaki rodziła. 2 powyżej 3 kg i około 55cm. Nigdy nie wiadomo...No właśnie wiem, ze sa malutkie. Ale z dwójką chyba nie mam co liczyć na rozmiar większy niż 52[emoji12]
M@gda
Moderatorka
Pogoda jest cudna. Siedze na hustawce w polcieniu i sie grzeje@Oska305 najważniejsze, to się nie nakręcać. Pomyślicie jak spedzicie czas, gdy Mąż już przyjedzie. Najważniejsze, że będziecie mogli ten czas spędzić razem. Pracuje za granicą, dlatego przyjeżdża tak tylko na chwilę?
@M@gda ale zazdroszczę pogodyzupełnie inaczej się funkcjonuje, gdy świeci słońce. Ale co tam, kupiliśmy canal+ i mogę sobie różne, nowe filmy oglądać juuuuhu
jestem kinomaniakiem od najmłodszych lat, teraz mam na nadrabianie tyyyyyle czasu.
Dziewczyny, co dziś dobrego na obiad?
A mnie sie znudzila telewizja ostatnio calkiem. Maz w nc+ pracuje i z pracy ma wszystkie kanaly. Powiem ci ze ostatecznie to podobaja mi sie nc+owe seriale np Tabu. Kupiliscie tylko canal+ czy caly pakiet z vod?
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Karuzela... u rodzicoe dzis festyn jakis i wczoraj rozkladali karuzele lancuchowa... nie wiecie czy mozna sie krecic w ciazy na karuzeli? Bo uwielbiam. Ale tak mysle, ze.latac mozna to pokrecic sie pewnie troche tez.Dzień dobry :-)
Oska bardzo współczuję rozłąki
... musi Ci być ciężko, z resztą Twojemu mężowi również nie łatwo.. .
Kosa nie ma to jak obiad u kogoś z rodZiny ;-) ja zrobiłam leczo na dwa dni ale wczoraj na imprezie całe poszło! Najważniejsze że gościom smakowało ;-) no I dzisiaj obiad pewnie w jakiejś knajpce ;-) wczoraj do meczu wypilam dwa Żywce bezalkoholowe![]()
Zaraz budzimy młodego bo o 9:30ma turniej do 14-stej
Później jak będzie miał siły to skoczymy do Niepołomic bo tam cały week imprezowy, koncerty i wesołe miasteczko więc zabierzemy Go na karuzele ;-)
Miłego dnia :-*
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
iwilleatyou
Hej laski. U mnie pogoda sie zepsula ale my i tak lecimy na jakas wycieczkę. Powiem Wam ze powoli jestem przerażona. Taki brzuch jak w tej ciazy teraz to ja z frankiem mialam w 7 miesiacu....
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
A gdzie Ty w kujawsko pomorskim mieszkasz? Bo ja w bydgoszczyOtoto, też wczoraj takiego piłam przy meczu, pycha)
Ja się powoli budze, chmury dziś na niebie w kuj-pomorskim