reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny ja miałam dziś straszny dzień. Dzisiaj z dachu podczas pracy spadł mój mąż. Karetka do szpitala.., złamana ręka., złamany 10 krąg w kregoslupie .Nieudana
walka o przewiezienie do innego szpitala i właśnie wrocilam do domu.M w szpitalu. Stresu co niemiara. Modlę się żeby wszystko było dobrze..proszę trzymajcie za nas kciuki
Mam nadzieje, ze wszystko będzie dobrze. Trzymamy kciuki ✊

reklama
A wiecie moze, czy mozna i gdzie dostać ubranka poniżej rozmiaru 52?
Tesco chyba ma w swojej ofercie [emoji6] (i często 50 czy 48, są przecenione bo wszystkie większe rozmiary się szybciej wyprzedają [emoji6]) . Ja widziałam u nas w Gdańsku w takim sklepie "mama i ja", że mieli chyba 44 nawet ciuszki [emoji6]. Polskich firm [emoji6]. Wyglądały jak dla lalki Baby Born [emoji16][emoji16]

Tesco chyba ma w swojej ofercie [emoji6] (i często 50 czy 48, są przecenione bo wszystkie większe rozmiary się szybciej wyprzedają [emoji6]) . Ja widziałam u nas w Gdańsku w takim sklepie "mama i ja", że mieli chyba 44 nawet ciuszki [emoji6]. Polskich firm [emoji6]. Wyglądały jak dla lalki Baby Born [emoji16][emoji16]
No właśnie wiem, ze sa malutkie. Ale z dwójką chyba nie mam co liczyć na rozmiar większy niż 52[emoji12]

Dziewczyny macie może jakies swoje sprawdzone sposoby bądź te od lekarzy na niską hemoglobinę?
Kurczę w ciagu 3 tygodni spadła mi z 10,3 na 9,4 :( zawsze miałam z tym problem,ale teraz mnie to bardzo martwi.
Wizytę mam w środę i zobaczę co na to doktorek. Najlepsze jest to ze żelazo, Wit b12 i inne mam wysokie

No właśnie wiem, ze sa malutkie. Ale z dwójką chyba nie mam co liczyć na rozmiar większy niż 52[emoji12]
Mój starszy brat jak się urodził to podobno mógłby nosić te rozmiary 44-48 [emoji16] więc był niewiele większy od baby borna [emoji6] a w tamtych czasach to się mama cieszyła, że miała choć 3 kaftaniki w rozmiarze 56 [emoji6].
A może w ciucholandach uda Ci się takie maleńkie ciuszki znaleźć [emoji6]? Zawsze to lepiej kupić bardzo tanio ciuszki, które nie wiadomo czy i jak długo będą dobre [emoji6].

Odpoczywam sobie po całym dniu . I pierwszy raz dzisiaj poczułam jak maluszek się wierci ;* cudowne uczucie pomimo że takie delikatne :* wczoraj gin mi mówiła ze juz mogę zacząć odczuwać ruchy ;) a tu dzisiaj taka niespodzianka :*♡ zjadłam miskę winogrono i truskawki ♡ i nadal bym coś jadła ;) chyba moja córeczka ma ogromne zapotrzebowanie na jedzonko bo wiecznie głodna chodzę (z tym to się chyba w tatusia wdała). Tak myślę sobie w tamtym tygodniu przez weekend tyle było stron do czytania a dziś jest zaledwie kilka ;) ale to pewnie przez to ze ciepło się zrobiło i każdy wyjeżdża na weekendy ;)

1496510688-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom

Odpoczywam sobie po całym dniu . I pierwszy raz dzisiaj poczułam jak maluszek się wierci ;* cudowne uczucie pomimo że takie delikatne :* wczoraj gin mi mówiła ze juz mogę zacząć odczuwać ruchy ;) a tu dzisiaj taka niespodzianka :*♡ zjadłam miskę winogrono i truskawki ♡ i nadal bym coś jadła ;) chyba moja córeczka ma ogromne zapotrzebowanie na jedzonko bo wiecznie głodna chodzę (z tym to się chyba w tatusia wdała). Tak myślę sobie w tamtym tygodniu przez weekend tyle było stron do czytania a dziś jest zaledwie kilka ;) ale to pewnie przez to ze ciepło się zrobiło i każdy wyjeżdża na weekendy ;)

1496510688-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-N900V w aplikacji Forum BabyBoom
Ale Ci fajnie. Ja też już nie mogę się doczekać ruchów Maleństw[emoji7]

reklama
Do góry