reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2017

Dziewczyny powodzenia na prenatalnych. Wracajcie szybko z dobrymi wiesciami i zdjeciami. Pelne gatki to chyba normalka przeciez kochamy juz te nasze 6cm szczescia i chcemy dla kropek jak najlepiej.

Orientuje sie ktoras czy do jednego gabitenu mozna pojsc 2razy na genetyczne,ale wybierajac innego doktora??
Myślę że nie ma żadnej przeszkody. Ja w tamtej ciąży miałam dwóch lekarzy więc wszystkie badania podwójnie [emoji12]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@kasia1234512345, @misianka, @bea25ta, @mrsMalec i Tobie również @M@gda ;) cudownych spotkań z dzieciaczkami.
Madzia, ja mam to samo uczucie. Tak chojraczyłam a teraz cała się trzęsę... Za 20 mim wychodzę i jadę, bo badanie mam na 7:30... Muszę się uspokoić bo znów mi ciśnienie 150 wyskoczy. Wdech i wydech - będzie w porządku. Tym razem wszystko pójdzie w dobrym kierunku :)

Dziewczyny powodzenia!!
Wszystko będzie cudownie.
Magda zobaczysz dzidzie na pewno ma się świetnie i wspaniałe się rozwija :*

@kasia1234512345, @misianka, @bea25ta, @mrsMalec i Tobie również @M@gda ;) cudownych spotkań z dzieciaczkami.
Madzia, ja mam to samo uczucie. Tak chojraczyłam a teraz cała się trzęsę... Za 20 mim wychodzę i jadę, bo badanie mam na 7:30... Muszę się uspokoić bo znów mi ciśnienie 150 wyskoczy. Wdech i wydech - będzie w porządku. Tym razem wszystko pójdzie w dobrym kierunku :)
Pewnie ze będzie dobrze i tu nie ma wątpliwości!!!
Pamiętajcie, że najgorsze za nami :-)
Ty mówisz że ciśnienie 150......hah ja w środę też tak myślałam, bo miałam stres ogromny i jeszcze jak położna mi oznajmiła że mam ciśnienie kawowe to wzdrygnelam, że za wysokie.... Jak się okazało ciśnienie że wskazaniem do napicia się kawy ledwo 90/60 :-D

Dziewczyny trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty.[emoji7]

@Magda myślę, ze strach w takiej sytuacji to najzupełniej ludzki objaw[emoji6] Zawsze boimy sie o tych, których kochamy. Będzie dobrze[emoji9]

@Eraja pomysl Słońce, że to wspaniałe, że badanie jest już na 7:30 i nie musisz czekać cały dzień!
Wszystko będzie dobrze :)

Ja jem lekkie śniadanie i zabieram się za fitness, czas ruszyć tyłek z kanapy :)

Powodzenia na wizytach :)
A u mnie z 4 miesiącem zaczęły się poranne mdłości! Nie jest to nic strasznego, ale codziennie rano mnie mdli i albo się spotkam z porcelaną, albo mi przechodzi po śniadaniu [emoji14] Ale mogę już chociaż jeść zdrowo, bo mnie nie odrzuca od niczego :)

yuudhqvkh0cpri5e.png

Ja genetyczne miałam robione i przez brzuch i dopochwowo. Wszystko zależy jak dzidzia się ułoży. Moja córcia przy badaniach nie chciała współpracować :)
Kurcze. Widzę, że Wam zmieniają daty porodu. Mój gin wpisał w 8 tyg datę porofu i powiedział,że jej już się będziemy trzymać do końca, bo po 10 tyg dokładność usg zmienia się z +/- 2 dni na +/- 7 dni. A w dalszych tygodniach jeszcze troszkę. A też mi właśnie ładnie do przodu data idzie :)

Powodzenia dziś wszystkim. To będą wspaniałe wizyty

reklama
Do góry