reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Grudniowe mamy 2017

Ale dzis duzo wizytujących:*To bedzie wspanialy dzien:)

Doublemummy a po co sa takie przypinki?
Beatko a czemu chcesz miec 2 razy genetyczne?

Eraja cudownie ze wszystko dobrze:***

A i gratuluje wczorajszych zdrowych 2 chlopaczków i 1 dziewczynki♡

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Aaaa! Fistaszek zdrowy ^^ Jaka jestem szczęśliwaaaaa! Trawa stała się zieleńsza, słońce bardziej jasne. Rany julek xD Zjem śniadanie, uspokoję się to wszystko opiszę i wrzucę focie. :)
Hip hip hurra [emoji4] super, nie ma jak dobre wieści od rana [emoji4]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, powodzenia na dzisiejszych wizytach. Trzymamy kciuki i czekamy na dobre wieści :)

Ja zdecydowałam jutro pobrać krew na test PAPPA aby mieć wynik na usg w następnym tygodniu żeby lekarz mógł to sobie porównać.
Jeszcze tydzień do usg a już mam stresik i głupie myśli ;)

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam z rana kuriera :) dostałam wreszcie zestaw ciążowy, mam wszystko posegregowane, nic mi się nie wysypuje :) jestem zachwycona :) i w końcu mam magnes na auto "#jestem w ciąży " :D
1496382927-aaaaaa.jpeg

1496382984-aaaaaa.jpeg

p19uflw1nv024jhl.png
Bardzo fajnie to wygląda, skąd można sobie sprawić taki zestaw?

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

No cóż, mamy podobnie... Dzisiaj mama mnie pytała czy gadam do brzucha, czy go glaszcze itd. Ale do czego ja mam gadać do płodu? To już wolę z psem pogadać... No i już afera, że ja jakas nie teges jestem. Dzizas, nie dość że nic mi nie wolno to jeszcze dołożyć trzeba fakt że otwarcie nie mogę wyrażać uczuć, bo wychodzi że jestem jakaś nienormalna. A ja nie widzę po prostu sensu w gadaniu do brzucha. I teraz wiesz, teksty o budowaniu więzi. No ja nie mogę, siedzi takie stworzenie we mnie, je i oddycha dzięki mnie, więc uważam, że więź samoistnie się tworzy. Zresztą nie opuszczają mnie obawy o jakieś chore dziecko, wiem że nie udzwiglabym żadnego upośledzenia dziecka i nie chciałabym się z tym zmierzać. Pierwsze badanie prenatalne za tydzień, łącznie z testem papa 500zł, wcześniej seria badań na HIV i Bóg wie co, czuje się jak bankomat. Niedowierzam że w państwie, gdzie rozdaje się 500+ patologii, ja - normalny pracujący człowiek nie mogę liczyć na odciazenie finansowe dotyczące zdrowia płodu. Jakaś komedia normalnie...
Akurat badania genetyczne sa w tej chwili dla wszystkich kobiet w ciąży darmowe. Moze powinnasbyla udać sie ze skierowaniem do szpitala.

Dziewczyny powodzenia na prenatalnych. Wracajcie szybko z dobrymi wiesciami i zdjeciami. Pelne gatki to chyba normalka przeciez kochamy juz te nasze 6cm szczescia i chcemy dla kropek jak najlepiej.

Orientuje sie ktoras czy do jednego gabitenu mozna pojsc 2razy na genetyczne,ale wybierajac innego doktora??
tego nie wiem. Na pewno podpisywalam papier ze tylko w jednym miejscu robie to badanie ale jak to inny doktor a to samo miejsce to nie wiem

@doublemummy, piękny ten zestaw. Oj chyba też sobie sprawię, bo starsi ludzie lustrują mnie w autobusie z wyrzutem, czemu nie wstaję i im nie ustępuję miejsca ^^ A ja się naprawdę boję stać w autobusie.

Bardzo Wam wszystkim dziękuję. Czuję się jakbym uwolniła się z takiej wielkiej kuli u nogi która ciągła mnie stale w dół. Teraz jestem pół metra nad ziemią :) Nie sądziłam że będę aż tak się cieszyć. Miałam ochotę Panu doktorowi wyrwać monitor i się w niego wtulić xD

Zdjątka są w odpowiednim dziale :)

Pięknego dnia Dziewczyny! <3 <3 <3

reklama
Do góry