Jejku- mi każą budzić co 3 godz na cyca... ale moja słabo przybiera... marzy mi sie takie 5 godzin jej snu
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak się zakrztusi przy karmieniu i przestanie oddychać na chwilkę to podnieś go szybko do pionu i dmuchnij mu w usta. Od razu pomaga. Moja tak często robi jak na początku karmienia leci mi szybko mleko i nie daje rady polykac.Heeej
Moj maluszek skonczyl wczoraj 3 tygodnie. Od soboty zrobil sie marudny i ma problemy z zasypianiem...najgorzej jest jak budzi sie na karmienie w nocy tak miedzy 1 a 2 wtedy 2 godziny nie schodzi. Karmienie przewijanie chwila spokoju i placz i tak w kółko....az w koncu sie zmeczy i padnie. Postanowilam ze będę karmic co 3 godziny i maly sie tak budzi jak w zegarku.. nie raz spi dluzej niz 3 godziny ale juz marudzi i musze go brac do cyca. A tez nie chce go przeglodzic bo lapczywie mi je i sie zalewa wczoraj tak mnie wystraszyl bo sie zalal i przestal oddychac ba chwile...;( kiedys przespal w nocy 5 godzin ale to raz kolek poki co nie mamy dzieki Bogu.
Dni mijaja mi bardzo szybko. Maz jest ciagle z nami ale chyba bedzie wyjezdzal do pracy za granicę niestety....takie glupie czasy.
Uciekam bo niedlugo kapiel
Pozdrawiamy
Myślałam, że tylko ja tak mam i chciałam już do lekarza pędzić... ale rzeczywiście, u mnie pokarm aż tryska, więc pewnie stąd te nagłe zatrzymania oddechu. Nie mniej muszę przyznać, że kilka razy otarłam się przez to o zawał. Dziękuję za radęJak się zakrztusi przy karmieniu i przestanie oddychać na chwilkę to podnieś go szybko do pionu i dmuchnij mu w usta. Od razu pomaga. Moja tak często robi jak na początku karmienia leci mi szybko mleko i nie daje rady polykac.
Eli karelka dzięki za wsparcie. Mam nadzieję że będzie dobrze. Martwi mnie to okropnie będę na nią uważnie patrzeć.
Idę spac bo ledwo na oczy patrzę o 4.30 jestem na nogach