reklama
Nonkatoja
Fanka BB :)
@Luxuorius wróciłaś[emoji6] Super, że synek grzeczny[emoji4] Jak się czujesz?
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
Ola0303
@Nonkatoja wczoraj odciagalam mlelo i dawalam butelka na zmiane z druga poersia i maly byl strasznie niespokojny i sie poddalam...po kapieli juz dalam cyca i normalnie nie to dziecko. Super spal w nocy i dzis caly dzien grzeczny je i spi
A co do chrztu to my jakos kolo Wielkanocy pewnieteraz za zimno w kosciele. Moj kuzyn np chrzcil dziecko jak mialo skonczone pol roku wiec nie ma reguly
A co do chrztu to my jakos kolo Wielkanocy pewnieteraz za zimno w kosciele. Moj kuzyn np chrzcil dziecko jak mialo skonczone pol roku wiec nie ma reguly
Ola0303
Oooo @Luxuorius jak super ze maluszek grzeczny a jak dlugo byliście w szpitalu? My dluzej bo 5 dob, maly mial podawany antybiotyk przez moj dodatninGBS. Jak sie czujesz po cesarce?
@xXxIzuLQaxXx Tak kuzynka jest po ślubie a z tymi kobietom w ciąży to przesąd więc ksiądz w szczególności nie powinien mieć z tym problemu... Zaświadczenie u siebie dostała, że może być chrzestną a u mnie w parafii nie mówiłam nic
elifit
Moderatorka
A co miał zakażenie czy co? Przed cc powinnaś dostać antybiotyk przecieżOooo @Luxuorius jak super ze maluszek grzeczny a jak dlugo byliście w szpitalu? My dluzej bo 5 dob, maly mial podawany antybiotyk przez moj dodatninGBS. Jak sie czujesz po cesarce?
elifit
Moderatorka
No cyrki są różne. Ja np nie mogę wziąć kolegi na chrzestnego bo nie przyjmuje księdza po kolędzie czaisz :/Karelka, a ksiądz akceptuje chrzestną w ciąży ? Ma ślub kościelny ? U nas cyrki z chrzestną były bo w poerwszej kolejnosci chcielismy (to znaczy mąż chcial) tu dziewczyne od brata męża, ale mają dziecko a są bez ślubu. I ksiądz sie nie zgodzil. I w koncu chrzestną bedzie od kuzyna dziewczyna (nie mają dzieci[emoji23]) no i w sumie ja sie ciesze bo wyszlo na moje.. ale Cie tylko uprzedzam że księża różni są..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@Ola0303 napisz priv o dostęp do @bonusowa
noemi87
@Luxuorius fajnie, że już jesteś tak się właśnie zastanawiałam co u Was.. super, że synek grzeczny a Ty jak się czujesz?
@Ola0303 mi też na początku mała poraniła sutki ale u mnie nakładki się sprawdziły..może spróbuj maści na sutki, zawsze coś tam pomoże
Mała dzisiaj spokojna, pospała, nie wisi na cycu cały dzień tak jak ostatnio I u nas w końcu jest śnieg, byłam z synem poszaleć na dworze, porzucaliśmy się śnieżkami, powariował, fajnie było
@Ola0303 mi też na początku mała poraniła sutki ale u mnie nakładki się sprawdziły..może spróbuj maści na sutki, zawsze coś tam pomoże
Mała dzisiaj spokojna, pospała, nie wisi na cycu cały dzień tak jak ostatnio I u nas w końcu jest śnieg, byłam z synem poszaleć na dworze, porzucaliśmy się śnieżkami, powariował, fajnie było
reklama
skazawisla1
Aktywna w BB
Hmm kupiłam te babydream z ross i mąka 5-6 na dzień,takiego mam głodomorka ze jak pośpi 30min dłużej to mnie zalewa..zobacze jeszcze te z canpolO masakra, ja max 2-3 na dobe zuzywam [emoji23] uzywam canpol baby i te z rossmana babydream, te drugie sa grubsze, ale milsze dla piersi (tzn takie delikatne). I wlasnie te drugie wole [emoji4]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom