reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Czop mi odszedł niepodbarwiony krwią w piątek wieczór. Urodziłam w nocy z soboty na niedzielę :)

Lili kończy dziś tydzień [emoji813]

Anio ja chyba rekord przeterminowania na grudniu ale za to z jakim wynikiem cudownym :D [emoji813]

[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]

reklama
Dziewczyny Wesołych Świąt! Szybkich porodów dla nie rozpakowanych i wszystkiego najlepszego dla Maluszków, które są już na świecie i ich Mamuś. Apolonia w środę kończy 6 tygodni i też nie wiem kiedy...

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Hej hej :) jak tam nasze nierozpakowane mamusie? U nas mała wczoraj skończyła 6 tyg. Połóg juz za mną. Jeszcze czeka mnie przegląd u gina 5 i temat ciąży za mna:D no chyba ze bedziemy szalec i jeszcze jeden dzidz bedzie. Hehe ale wtedy mam nadzieje ze razem z brzuchem wyrosnie mi jeszcze jedna para rąk bo inaczje nie wyrobie ;)

km5s8u69dm9dsszh.png

Dzień dobry

Nocka średnia. Lili się spać nie chciało ale za to do 9.30 spałyśmy.

Dziś nadal się gościmy i obżeramy.

Miłego dnia :)

Naszym brzuchatkom cierpliwości życzę. Jak wam będzie smutno to pomyślcie o ciotce Eli co 13 dni w szpitalu spędziła ale jak już urodziła to z fanfarami :D

[emoji813] Lili ur. 18.12.2016r [emoji813]

Czesc dziewczynki :)
Aneta nie szalej tak! Chociaz powiem Ci, ze ja juz nie moge wytrzymac jesli chodzi o seks, a jestem dopiero jakies 10 dni po porodzie.... Jak tu wytrwac 6 tygodni? Albo chociaz 4 :D
Eli, moze ogarniemy zamkniety, co? :)
Lux, ana, Ola ciagle o was mysle :) mam nadzieje, ze juz niedlugo nadejdzie wielki dzien dla kazdej z was, a objawy mina jak reka odjal zobaczycie. Ja juz nie pamietam, ze w ciazy bylam. A brzuch mi tak ladnie spadl i cycki bardzo urosly, czuje sie jak miss polonia!!! :) tylko ze zgubieniem reszty cialka musze sie wstrzymaac, bo jestem po cc :(

Hej dziewczyny. Czytam was codziennie ale niestety nie miałam czasu na udzielanie sie. Termin mam na środę ale liczę dotrwać do niedzieli, maly będzie miał rok do przodu ;) skurcze od wczoraj mam ale bezbolesne i przechodzą po kilku godz. Dzisiaj zaczął bolec mnie brzuch jak na @. :\ jesli chodzi o czop to mi odszedł przezroczysty juz w 37 tyg po badaniu na ip ale bylo go niewiele.

reklama
Dzień dobry dziewczynki :)
Widzę, że trzymamy się mocno i nie puszczamy Maluchów na drugą stronę ;) u mnie jedynie niepokój, bez skurczy i innych dolegliwości, więc to chyba kiepska oznaka rychłego porodu ;)
Właśnie czekam na kolejne ktg, 3 dzien po terminie powoli zlatuje...

Do góry