reklama
majka23x
Fanka BB :)
@Luxuorius a ze bylas u mnie, ale nie pamietam dokladnie, o co tam chodzilo. W kazdym razie w ciazy nie bylysmy
@Ola0303 dziekuje :*
@Ola0303 dziekuje :*
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Krasnal, gratulacje raz jeszcze [emoji4]
Lola, coś Ty to wymyslila ???!!! No wiesz co ? Jak mozesz sie tak oceniac ? Dalas swojemu dziecku siebie, swoja milosc, czy to wazne w jaki spodob urodzilas ? Wazne ze jest juz po, jestescie razem.. no czego chciec wiecej ? Nie mysl o sobie w ten sposob..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lola, coś Ty to wymyslila ???!!! No wiesz co ? Jak mozesz sie tak oceniac ? Dalas swojemu dziecku siebie, swoja milosc, czy to wazne w jaki spodob urodzilas ? Wazne ze jest juz po, jestescie razem.. no czego chciec wiecej ? Nie mysl o sobie w ten sposob..
xXxIzuLQaxXx
Jadwiga! Gratuluje
Lenam, Creativo, Wam też gratulacje się należą ! [emoji4]
Grama, i Tobie gratuluje!
Lenam, Creativo, Wam też gratulacje się należą ! [emoji4]
Grama, i Tobie gratuluje!
xXxIzuLQaxXx
Dziewczyny, była u mnie polozna wczoraj, oglądała maluszka, i wiecie co ? Troche mnie załamała. Tak jest wszystko ok, ale pamietacie jak w szpitalu mały miał usg robione ? O ile z nereczkami wszystko dobrze, tak z główką już nie. Doktorka przy badaniu mówiła ze "jest jak wczesniaczek" i nie powiedziala nic wiecej, i w wypisie mam opisane jakies zwroty na ktorych sie nie znam, ale polozna troche zamieszania wprowadzila, bo jednak to wcale nie takie "nic".. moze z tego wyrosnac ale nie musi.. moze to byc wynikiem niedotlenienia, ma tez torbielke, i jakies cos.. kontrola usg za 3 tygodnie
A na domiar złego, zrobila mi sie opryszczka na buzi zakleilam plastrem compeed, ale cholerka za pozno juz chyba, wyszlo w nocy, poczulam dopiero rano ze cos mam :/ nie chce zarazic Szymonka
Pozdrawiam wszystkie!
A na domiar złego, zrobila mi sie opryszczka na buzi zakleilam plastrem compeed, ale cholerka za pozno juz chyba, wyszlo w nocy, poczulam dopiero rano ze cos mam :/ nie chce zarazic Szymonka
Pozdrawiam wszystkie!
Ola0303
@xXxIzuLQaxXx jeeej postaraj sie myslec pozytywnie i poczekaj na tego usg. Na pewno bedzie wszystko w porzadku i maluszek bedzie zdrowy jak rybka!:* a ta torbielka? to w glowce? trzymam kciuki zeby wszystko bylo ok i zeby opryszczka szybciutko przeszla.:*
Tuiles
@xXxIzuLQaxXx - kurcze cału czas jakieś problemy wychodzą, co? Ale nie martw się na zapas, trzeba poczekać do usg, wszystko się wtedy wyjaśni. A te plastry można przy karmieniu?
Grun
o kurcze, nie martw sie na zapas bedzie usg to sie wyjasniDziewczyny, była u mnie polozna wczoraj, oglądała maluszka, i wiecie co ? Troche mnie załamała. Tak jest wszystko ok, ale pamietacie jak w szpitalu mały miał usg robione ? O ile z nereczkami wszystko dobrze, tak z główką już nie. Doktorka przy badaniu mówiła ze "jest jak wczesniaczek" i nie powiedziala nic wiecej, i w wypisie mam opisane jakies zwroty na ktorych sie nie znam, ale polozna troche zamieszania wprowadzila, bo jednak to wcale nie takie "nic".. moze z tego wyrosnac ale nie musi.. moze to byc wynikiem niedotlenienia, ma tez torbielke, i jakies cos.. kontrola usg za 3 tygodnie
Pozdrawiam wszystkie!
reklama
xXxIzuLQaxXx
Dzięki, mam nadzieję że wszystko co złe to poznika i się unormuje. Torbielka jest w główce, ale akurat torbielką się przejmuje najmniej bo Olusia też miała i znikła szybko. Gorzej ta reszta mam nadzieję, że sie to wyrówna.. będziemy w przyszłym tygodniu jeszcze u lekarza bo nam ma dać wszystkie skierowania (podobno do neonatologa i chirurga) to porozmawiamy z lekarzem, może nam coś wyjaśni więcej..
Jeszcze nam dziś padł akumulator w samochodzie mąż pojechał kupić nowy, zaś 3 stówy w plecy
Jeszcze nam dziś padł akumulator w samochodzie mąż pojechał kupić nowy, zaś 3 stówy w plecy