elifit
Moderatorka
Mnie przyniósł.. migrenę...a do mnie Mikołaj nie przyszedł... ...może pobłądził...
Izula będzie dobrze.. kciukam :*
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie przyniósł.. migrenę...a do mnie Mikołaj nie przyszedł... ...może pobłądził...
Kciuki kochana za usg !!@Luxuorius snilas mi sie
A ja dziewczynki dopiero koncze sniadanie, ide chyba z mama na jakies mikolajkowe ciacho i w koncu na 15 na moje upragnione usg, takze poprosze o kciuki! wczoraj bylo 5 porodow, ciekawe co bedzie dzisiaj
Dzięki, mam nadzieję że wszystko co złe to poznika i się unormuje....
To jakiego ordynatora ci polecił?Laski ja po usg! Mala wazy 2450, wiec nie jest tak zle, do porodu jeszcze przybieze. Lekarz mowil, ze faktycznie malenstwo i zjechala z wymiarami 2 tygodnie, powiedzial ze nie moze na 100% wykluczyc hipotrofii, ale wg niego nie ma. Po prostu bedzie mniejsza, u mnie to genetycznie. Nie widzi innej przyczyny zahamowania wzrostu, bo wszystko rozwija sie prawidlowo, na szczescie przeplywy sa prawidlowe, duzo wod i wszystko w normie. Trzeba obserwowac, ale nie wariowac. Polecil mi lekarza, ordynatora poloznictwa Matki Polki w Lodzi i wlasnie tam bede rodzila za tydzien w srode mam wizyte u niego no coz, moze zdaze dojechac do szpitala 50+km hahaha chyba nie znam nikogo kto zmienil prowadzacego dwa tygodnie przed porodem [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] poza tym mowil, zeby mala jeszcze posiedziala do terminu, zeby sobie przybrala, bo mimo lozyska iii stopnia jest jej tam dobrze i chociaz przytyje a nie jak moj konowal, ze mam natychmiast rodzic.... Bo okazaloby sie, ze mala moglaby miec cechy wczesniacze. Normalnie bym powiesila za..... A tak jestem spokojniejsza, ze nic jej sie nie dzieje, ulga niesamowita!!!