reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

@mojeboje gratulacje!

u mnie panika byla wieczorem. caly dzien ok i milo, wyjscie do galerii, obiad u rodzicow, kino (po raz ostatni na spokojnie), a w domu mi sie rece zaczely trzasc i panika. Maz ogarnal mnie, strach i sytuacje.

Wszystko mnie boli wiec chetnie pojade rano (zgodnie ze skokierowaniem) do szpitala. Nawet chyba mam jakies pojedyncze niezbyt mocne skurcze. Pisze chyba bo cala ciaze skurczy nie mialam a teraz juz mnie tak podbrzusze boli ze ciezko odroznic spiecie od malego skurczu.

wszystkim "dziewczynom 5go grudnia" zycze powodzenia:) zobaczymy jak nasze dzieci sie w kolejke ustawia:)

@Antipe mozesz liczyc tylko na swoja gin jesli chodzi o litosc i zwolnienie. bo ani na ip (jesli sie nie polozysz) ani u rodzinnego nie dostaniesz. Ale jesli sie polozysz to moim zdaniem szpital na ten czas daje l4 i to nie idzie z macierzynskiego.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
@mojeboje
Extra super przebieg!:)
gratulacje!

Mnie wczoraj o 22 kolejny lek badał tym razem przepływy... w normie ale to koncowka i może zechcą wywolac za kilka dni.
Ktg przy mnie podało - kontakt poszedł chyba więc miałam poprawkę w końcu z 2 głowicą - umeczylam to u lek! i miałam z 2 skurcze koło 80tki...przy twardym brzuchu.... bo to chyba to:)?

Kolejne kciuki ściskam za @elifit i nadal za @lenam77 !
Do boju! :)

Dzień dobry [emoji4]

Zaraz idę na KTG, zobaczymy co wyjdzie i co mi powiedzą.

Kciuki za wszystkie dziewczyny z terminem na dziś[emoji4]

Wiecie może co z Gabinia? Ona też miała termin jakoś na początku grudnia. Chyba, że jak zwykle coś pomyliłam lub przegapiłam[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@mojeboje Super wieści, gratulacje!

@Antiope ja nie idę na ktg do poradni, mój lekarz kazał się stawic do szpitala, więc się stawie, zobaczymy co powiedzą; jak mnie odesla to będe myśleć co dalej. W poradni na ostatnim ktg też już mnie odsylali do szpitala tylko w środę a nie dziś. Ale mój lekarz ponieważ chucha na mnie i dmucha to stwierdził że skoro termin jest w pon to proszę przyjść w pon. (może ma dyżur?). Najwyżej wróci pani do domu... No to idę:) i pewnie zaraz wrócę :)

@Gabinia , @mojeboje dziewczyny ogromnie gratuluje slicznych dzieciaczkow.
@lenam77 , @Krasnal77 , @MyDream dziewczyny mocne kciuki za Was . Oby poszlo szybko I maluszki cale I zdrowe wyladowaly po drugiej stronie waszych brzuszkow!
Szalona noc !!! Alez emocje [emoji7]
@elifit trzymaj sie tam dzielnie. Mocno trzymam kciuki aby sie rozkrecilo szybko !
@Grun aby u ciebie szybko sie rozwinela sytuacja ilez bedziesz w tym szpitalu siedziec [emoji6]
@Nonkatoja @Tuiles dajcie znac jak po ktg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej nie wiem co napisac, bo nic sie nie dzieje, nie rodze, nie mam skurczow, spokojnie sobie siedze w tym 38 tygodniu :) nocka ok, bole krzyzowe minely jak usnelam :)
@Gabinia i @mojeboje gratuacje!!! Bardzo sie ciesze, ze jestescie po :) trzymam kciuki za reszte dziewczyn, ladnie Wam to idzie, oby cos sie dzis ruszylo i zeby pojawily sie kolejne maluszki :)
@Antiope co do l4 to jak bylam ze zwolnieniem w Zusie ostatnio to sie mnie pani pytala ile mi zostalo, od jakiego lekarza kontynuacja i kiedy rozwiazanie :) i mowilam, ze pewnie to jedno z ostatnich, bo mam co dwa tygodnie juz usg i pytalam sie czy jesli potem przyniose np od rodzinnego to moze sie dowalic Zus...moze sie doczepic, ale trzeba zaczac od tego, ze w momencie prowadzenia ciazy rodzinny nie moze wystawic zwolnienia na ciaze jesli prowadzil ją ginekolog na ciaze, jedynie na katar, jakis bol itp i ja wynajmuje mieszkanie wlasnie od mojej lekarki rodzinnej i u niej tez sie ta wersja potwierdzila :) wiec chyba tak to wyglada :)

Ostatnia edycja:
Do góry