reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

@mojeboje gratulacje!

u mnie panika byla wieczorem. caly dzien ok i milo, wyjscie do galerii, obiad u rodzicow, kino (po raz ostatni na spokojnie), a w domu mi sie rece zaczely trzasc i panika. Maz ogarnal mnie, strach i sytuacje.

Wszystko mnie boli wiec chetnie pojade rano (zgodnie ze skokierowaniem) do szpitala. Nawet chyba mam jakies pojedyncze niezbyt mocne skurcze. Pisze chyba bo cala ciaze skurczy nie mialam a teraz juz mnie tak podbrzusze boli ze ciezko odroznic spiecie od malego skurczu.

wszystkim "dziewczynom 5go grudnia" zycze powodzenia:) zobaczymy jak nasze dzieci sie w kolejke ustawia:)

@Antipe mozesz liczyc tylko na swoja gin jesli chodzi o litosc i zwolnienie. bo ani na ip (jesli sie nie polozysz) ani u rodzinnego nie dostaniesz. Ale jesli sie polozysz to moim zdaniem szpital na ten czas daje l4 i to nie idzie z macierzynskiego.

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

reklama
@mojeboje
Extra super przebieg!:)
gratulacje!

Mnie wczoraj o 22 kolejny lek badał tym razem przepływy... w normie ale to koncowka i może zechcą wywolac za kilka dni.
Ktg przy mnie podało - kontakt poszedł chyba więc miałam poprawkę w końcu z 2 głowicą - umeczylam to u lek! i miałam z 2 skurcze koło 80tki...przy twardym brzuchu.... bo to chyba to:)?

Kolejne kciuki ściskam za @elifit i nadal za @lenam77 !
Do boju! :)

Dzień dobry [emoji4]

Zaraz idę na KTG, zobaczymy co wyjdzie i co mi powiedzą.

Kciuki za wszystkie dziewczyny z terminem na dziś[emoji4]

Wiecie może co z Gabinia? Ona też miała termin jakoś na początku grudnia. Chyba, że jak zwykle coś pomyliłam lub przegapiłam[emoji14]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

@mojeboje Super wieści, gratulacje!

@Antiope ja nie idę na ktg do poradni, mój lekarz kazał się stawic do szpitala, więc się stawie, zobaczymy co powiedzą; jak mnie odesla to będe myśleć co dalej. W poradni na ostatnim ktg też już mnie odsylali do szpitala tylko w środę a nie dziś. Ale mój lekarz ponieważ chucha na mnie i dmucha to stwierdził że skoro termin jest w pon to proszę przyjść w pon. (może ma dyżur?). Najwyżej wróci pani do domu... No to idę:) i pewnie zaraz wrócę :)

@Gabinia , @mojeboje dziewczyny ogromnie gratuluje slicznych dzieciaczkow.
@lenam77 , @Krasnal77 , @MyDream dziewczyny mocne kciuki za Was . Oby poszlo szybko I maluszki cale I zdrowe wyladowaly po drugiej stronie waszych brzuszkow!
Szalona noc !!! Alez emocje [emoji7]
@elifit trzymaj sie tam dzielnie. Mocno trzymam kciuki aby sie rozkrecilo szybko !
@Grun aby u ciebie szybko sie rozwinela sytuacja ilez bedziesz w tym szpitalu siedziec [emoji6]
@Nonkatoja @Tuiles dajcie znac jak po ktg

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
hej nie wiem co napisac, bo nic sie nie dzieje, nie rodze, nie mam skurczow, spokojnie sobie siedze w tym 38 tygodniu :) nocka ok, bole krzyzowe minely jak usnelam :)
@Gabinia i @mojeboje gratuacje!!! Bardzo sie ciesze, ze jestescie po :) trzymam kciuki za reszte dziewczyn, ladnie Wam to idzie, oby cos sie dzis ruszylo i zeby pojawily sie kolejne maluszki :)
@Antiope co do l4 to jak bylam ze zwolnieniem w Zusie ostatnio to sie mnie pani pytala ile mi zostalo, od jakiego lekarza kontynuacja i kiedy rozwiazanie :) i mowilam, ze pewnie to jedno z ostatnich, bo mam co dwa tygodnie juz usg i pytalam sie czy jesli potem przyniose np od rodzinnego to moze sie dowalic Zus...moze sie doczepic, ale trzeba zaczac od tego, ze w momencie prowadzenia ciazy rodzinny nie moze wystawic zwolnienia na ciaze jesli prowadzil ją ginekolog na ciaze, jedynie na katar, jakis bol itp i ja wynajmuje mieszkanie wlasnie od mojej lekarki rodzinnej i u niej tez sie ta wersja potwierdzila :) wiec chyba tak to wyglada :)

Ostatnia edycja:
Do góry