@Antiope noo wracasz do pracy jeśli jesteś bez zwolnienia. Mam ten sam problem bo mi nie przedłuża tylko zapraszają do szpitala i niejako jestem zmuszona się stawić. A nie chcę marnować macierzyńskiego
@k8sad jacy opirkunowie. Słodki widok
u mnie niedługo tak będą oboje trzymać siostrę
.
♡ 40 tc jeszcze tydzień do spotkania z Lilcią ♡
Czyli to faktycznie jest tak, że jak idziesz do szpitala, to już nie masz L4, tylko Ci z macierzyńskiego leci?
@majka23x dobry pomysł z tą dodatkową wizytą u gina od usg, na pewno Cię uspokoi.
A dlaczego chcesz zmieniać szpital, przez Twojego gina?
@Grun u mnie chcieli kombinować z oksytocyną pomimo dobrego tętna. To pewnie zależy od gorliwości, lub nadgorliwości lekarza.
@Tuiles ja chcę ich wziąć na litość, że mam chore dziecko w domu i jeśli mam wybór i z maluchem jest dobrze, to wolałabym nie iść do szpitala, ani nie rodzić. Może się zlitują. Jak nie, to spróbuję podjechać do mojej ginki i ją poprosić o L4
A Ty jak trafisz na tą samą ginkę co ja, to też Ci pewnie wymyśli jakieś testy wydolności łożyska, czy coś
@perla8 tylko, że według lekarzy, łącznie z moją gin, to ja już jestem tydzień po terminie, bo oni patrzą na usg i nikt mnie nie słucha, kiedy mówię, że moje dziecko jest poprostu duże, bo ja wiem kiedy zaszłam i mój termin jest dopiero jutro.
@perla8 - dzięki, nasz szpital ma taką poradnię, tylko nie wiem czy mi tam cokolwiek wystawią. No nic, spytam w poniedziałek. Jak nic nie dostanę to pozostanie zasuwać do lekarza ;/
Koniecznie od razu napisz co Ci powiedzieli