reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
mam juz termometr dla malego, ten microlife do ciala i pomieszczen, fajna cena sie trafila-85zl :)
Też ten mam.
I o dziwo Mąż kupił - bo już powiedziałam sobie że wszystkiego ja nie będę załatwiać i niech by się góry waliły to nie kupie
Będzie stres to będzie Mezulcio wtedy jeździł a tu szacun - rzucił się chłopak po aptekach i jest.
Można - mozna!
Zestresowal się po zorientowaniu że to już tylko 2tyg.... i dobrze!

Meczarnia na maxa!! Jesz kanapkę jesz i nagle czujesz podczas ostatniego kęsa, że to nie to.. i kibelek! Nie wyjdziesz z domu dopóki nie zwymiotujesz... Ja miałam jeszcze na począteczku tak, że rano mnie wymioty budzily... To piłam herbatę żeby było czym... Koszmar. Niech mi tylko Jaśko kiedyś przypyszczy, to mu wypomne jak to matka się omeczyla żeby on sie zdrowy wykluł !! :) grr już nie mogę się doczekać tej mojej kluski
A u mnie nic.
Zero wymiotow, obrzydzenia jedzeniem czy zapachami....
Też 16 kg jak nie więcej teraz do przodu.
Cholercia a któraś mowika że się cudnie chudnie w ostatnich tyg...

Bo że spać nie da rady to wiem od daaaaawna

A u mnie nic.
Zero wymiotow, obrzydzenia jedzeniem czy zapachami....
Też 16 kg jak nie więcej teraz do przodu.
Cholercia a któraś mowika że się cudnie chudnie w ostatnich tyg...

Bo że spać nie da rady to wiem od daaaaawna

W moim wypadku chudlam do 4 miesiaca i poszlo mi w dol 4kg ;) Przez cala ciaze przytylam 10 kg :) Teraz juz waga praktyfznie stanela, chyba tylko ostatnio 2 tyg temu u lekarza po dwoch tygodniach jakies 100g przybralam :)

Hej, mam termin na 6 grudnia. Powiem wam tak, boję się ze przenosze Ale oprócz seksu nie mam zamiaru nic Ineego robic zeby przyspieszyć. poczekam az Franio będzie gotowy no chyba że już przesadzi i w ogole nie będzie chciał wyjsc :) Ale żadnej rycyny stosować nie mam zamiaru sorry nie chce też zeby mi coś przebijala masowala. Do terminu porodu łapy precz od mojej macicy tyle wam powiem :) choć liczę na to że sam zdecyduje się wyjsc i to w tym tyg bo mąż ma pierwsza zmiane i baaardzo by mi to pasowalo :)

Wczoraj z mężem pojechaliśmy do galerii na zakupy, zlazlam się niemiłosiernie 2 godziny i nic. Tylko pod koniec już mnie Franio na dole uciskal i trochę plecy bolaly. Dzisiaj w nocy mój synek szaleju się najadl, tak się wiercil że nie mogłam zasnac. Pierwszy raz tak mialam. Zawsze grzeczny w nocy. Jakoś strasznie nisko go czulam i tak mnie kulo co jakis czas jak się tak ruszal. Myślałam że się wsciekne. Zasnelam dopiero koło 2

reklama
A no i sprzątam codziennie... z racji tego ze mamy tylko pokoj u tesciow to można jesc z podlogi :) ale też nic się nie dzieje.

Wczoraj tesciowie mieli gosci i wszyscy zgodnie stwierdzili ze bardzo mi służy ciaza. I żebym nie chudla do stanu sprzed bo bylam za chuda a teraz wyglądam o wiele lepiej. Od razu mi się humor poprawil :) jak to dużo do szczęścia nie potrzeba :)

Wczoraj w tym szpitalu moja polozna odchodzila co chwilę do dziewczyny która rodzila mowi no ma już 6 cm rozwacia Ale mam nadzieję że jak wyjdzie spod prysznica to będzie conajmniej 8 a później słyszymy z mezem takie pojekiwania. Matko jak się zestresowalam. :(

Do góry