juz teraz mam 24 grudnia a mialam dwa, bo drugi byl z usg no ale sie wyrownalo z terminem z om juzNa kiedy masz termin w ogóle ?? Być może gdzieś już widizalam ale z moją pamięcią ostatnio tragedia
reklama
rodzisz jedziesz na ip juz?A ja mam skurcze co 5-7min juz
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
juz teraz mam 24 grudnia a mialam dwa, bo drugi byl z usg no ale sie wyrownalo z terminem z om juz
Oo to jeszcze troszkę czasu
Tuiles
Fanka BB :)
Noooooo to bedziemy mieć za chwilkę nowego maluszka wśród nas! Trzymam kciuki!!!!!!A ja mam skurcze co 5-7min juz
rowny miesiacOo to jeszcze troszkę czasu
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
U mnie za tydzień w piątek minie terminrowny miesiac
anio0
Fanka BB :)
Ja mam równo dwa tygodnie według om, a z pierwszego usg wychodzi 6 czy 7 grudnia, więc to i tak bez różnicy, ale... kurde, jak blisko!U mnie za tydzień w piątek minie termin
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Ja mam równo dwa tygodnie według om, a z pierwszego usg wychodzi 6 czy 7 grudnia, więc to i tak bez różnicy, ale... kurde, jak blisko!
Lada chwila będziemy mamusiami!! A jak się czujesz kochana?
reklama
Mamajasia25
Zaangażowana w BB
Boże znam to... Ale szczerze? To ludzka ciekawość. Teraz wszyscy nagle sobie o mnie przypomnieli i piszą.. Ale sZczerze? Nawet nie odpisuje. Nienawidzę takiego fałszu bo mam wrażenie że w większości to z ciekawości :/Wiecie co... ja od kilku dni mam non stop telefony i smsy - jak siè czujè, czy to już... Rozumiem, że wszyscy czekajà, ale teraz to mi spokój potrzebny. Wnerwia mnie ta społeczna atencja :/// Przestałam odpisywać.