reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

A takie twardnienie brzucha (calego) jak ja mam to co to za skurcze? Nic mnie przy tym nie boli tylko taki dyskomfort czuje bo taki twardy ten brzuch ze ciezko siedziec.

To są te skurcze przepowiadające. To dobrze, że są. To znaczy, że się macica szykuje powoli do działania :)

U mnie o dziwo super nocka. Przespałam niemal całą, tylko jeden spacerek na siku. Nie pamiętam kiedy udało mi się tak w nocy wypocząć! Tylko za oknem szaro...

reklama
Lenam taki standard mówisz? ;)

Aneta ja generalnie myślę że pierwsze trzy tygodnie dziecka wyglądają wszędzie podobnie. Śpi i je bo żółtaczka schodzi. Potem skok i pierwszy kryzys laktacyjny i zaczynają się gazy wzdęcia itp

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Lenam taki standard mówisz? ;)

Aneta ja generalnie myślę że pierwsze trzy tygodnie dziecka wyglądają wszędzie podobnie. Śpi i je bo żółtaczka schodzi. Potem skok i pierwszy kryzys laktacyjny i zaczynają się gazy wzdęcia itp

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
Druga nocka, czuję, że nadciąga ren dzień... jutro już 40tc, może wyfruwać mały ;) Mam jutro ktg, zobaczymy czy skurcze wyjdą.

hej nocka ok, ale kuzwa znow mam cos z nogami, nie wiem czy to zyly, sciegna czy co innego, ale jak sie napna, to nog zgiac nie mozna, sa jak klody, jakbym ich nie czula i tak co sie przebudze, nie wiem co sie dzieje :(
wczoraj zanim sie polozylam to czulam takie jakby napinanie brzucha znow, minelo po magnezie

Kurde, ja znowu usnąć nie mogę. Jak już usne to raczej się nie budzę, ale ja usupiam między 3-5:00.[emoji44] Zgłupieje niedługo.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ja dzis sie przebudzilam razem z Tomkiem, ale udalo mi sie zasnac i do 8-50 spalam jak dziecko, zjadlam sniadanko i ide piec miesko na obiad :)

Zaraz cos mnie trafil!!przeszlam tylko po papiery do szpitala na wtorek zeby zrobic ten meldunek. I co musze czekac na lekarza [emoji23] bo jest senior ktory bedzie mnie ciol.i niewiem czy chce usg sam mi zrobi czy kuzwa co !!!!! Moze chce w picze zagladac!!! A ja nie ogolona [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo przeciez Dzis nie mialo byc kurrrrr wizyty. Masakra. Dobrze ze bylam we wtorek to za wiele nie proslo!!!
Madakra.
I wiem ze 12 cc mi chyba nie zrobia bo kurrrrr jest full I on sie nie wyrobi. Czyli nic niewiem .masakra czekam. Ciekawe kiedy mnie wcisna!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Zaraz cos mnie trafil!!przeszlam tylko po papiery do szpitala na wtorek zeby zrobic ten meldunek. I co musze czekac na lekarza [emoji23] bo jest senior ktory bedzie mnie ciol.i niewiem czy chce usg sam mi zrobi czy kuzwa co !!!!! Moze chce w picze zagladac!!! A ja nie ogolona [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23][emoji23] Bo przeciez Dzis nie mialo byc kurrrrr wizyty. Masakra. Dobrze ze bylam we wtorek to za wiele nie proslo!!!
Madakra.
I wiem ze 12 cc mi chyba nie zrobia bo kurrrrr jest full I on sie nie wyrobi. Czyli nic niewiem .masakra czekam. Ciekawe kiedy mnie wcisna!!!!!!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ale masz atrakcje :D o ktorej ma Cie przyjac?

Do góry