reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

ona mowi mi na kazdej wizycie, ale wysokie ma pani to Bmi...oj nie wiem czy glowica usg dokladnie cos pokaze i mowi to z przekasem, jakos co usg wszystko dokladnie widac...ma pacjentki, ktore sa o wiele grubsze ode mnie i ciekawe czy im rowniez takie cos mowi...
No już przesadza ta Twoja lekarka. Gdybyś przytyła 20kg to rozumie, żeby się czepiała, ale w tej sytuacji to zwyczajnie głupia jest.

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No już przesadza ta Twoja lekarka. Gdybyś przytyła 20kg to rozumie, żeby się czepiała, ale w tej sytuacji to zwyczajnie głupia jest.

wczoraj spotkalam w markecie kolezanke, nie wiedziala o ciazy, no ale zauwazyc juz nie idzie, ze jest brzuch i mowi Boze ty masz tylko brzuch, gdzie grube nogi, gdzie tlusty tylek, przytylas cos? mowie 6 kg..mowi a ktory masz miesiac? mowie no poczatek 9, nie mogla uwierzyc, ze to 9 miesiac, mowi, ze klocilaby sie, ze to 6 miesiac :D

ona mowi mi na kazdej wizycie, ale wysokie ma pani to Bmi...oj nie wiem czy glowica usg dokladnie cos pokaze i mowi to z przekasem, jakos co usg wszystko dokladnie widac...ma pacjentki, ktore sa o wiele grubsze ode mnie i ciekawe czy im rowniez takie cos mowi...

No to nie dosc ze chciwa to jeszcze jakas maksymalnie wredna ta Twoja lekarka...
może sama ma jakieś kompleksy i się wyżywa... a mało to takich co z zazdrości oczy by wykłuli innym.... olać babsztyla! ;)

a8doqqmz725nh9h0.png

Niby blisko, ale jak słyszę, że prawie wszystkie już macie jakieś dolegliwości przed porodowe, a u mnie nic się nie rusza. Znając moje szczęście, to przenoszę.

Yy niee co ty gadasz. Ja tu kilka razy mówiłam że do grudnia będę chodzić na pewno. Żadnych skurczy niiiic. Wszystko pozamykane wysoko

♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡

Dobra mi się kończy 38 tydzień.
Pora wziąć się za 4S. Ale że mąż mnie znowu ostatnio wkurza (delikatnie mówiąc) to muszę się obyć z 3S:) Wyganiam ich do babci i biorę się za sprzątanie. Przynajmniej lepiej mi się będzie leżeć w szpitalu ze świadomością że w chałupie jest ogarnięte. Tak w ogóle pomyślałam, że 25 to byłby całkiem fajny dzień. Starsza córka urodziła się 25 tyle że marca. Ciekawe czy uda się wygonić małą w 2 dni;))

witam sie. Do terminu 11 dni a u mnie jak było tak jest.
Chodzę, sprzątam, kręcę biodrami i nic. Skurcze silniejsze i dokuczliwe a bez efektu. Dla mnie ból to sprzymierzeniec teraz, jak skurcz to nawet wstaje specjalnie i sie kręcę i nic to nie daje, nawet długie spacery. Jedynie zakwasy mam. Na schody to muszę po kryjomu bo mojemu bije i mi nie pozwala śmieci nawet wynieść, a sex to tylko pomazia ze mi sie płakać chce.
Na dziś zostało jedno okno do mycia i trzeba dzieciom buty kupić. Mój jak to usłyszał to wielce niezadowolony bo daleko do tego sklepu. Tez sie boje zeby po drodze wody nie odeszły, ale pójdziemy.

reklama
Dzień dobry, noc upierdliwa, ale łóżko opuściłam i tak o 10ej :)

Zbieram się na dłuższy spacer, może syn się namyśli i opuści. 10 dni do ost. terminu, a 6 dni do terminu usg!! Mam nadzieję, że chłopak dobił do 3kg.
moj o piatej rano postanowil mi pokazac kto rzadzi i spac juz nie moglam, potem jednak sie polozylam i pospalam...
pranie zrobione, obiad zaszykowany, ide umyc naczynia...na dworze mgla, ale cieplo
kiedy masz usg jeszcze przed porodem? czy juz nie masz?

Do góry