reklama
Lenam ja bym juz nie dala rady pojsc na zakupy. Wieczorne wyjscie do Zabki mnie zmeczylo a mam ze 150m no moze 200?
u mnie na wywolanie chyba by spacery podzialaly bo czuje wyrazny nacisk wtedy. Od jutra chodze po schodach zamiast jezdzic winda a mieszkam na 4
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
u mnie na wywolanie chyba by spacery podzialaly bo czuje wyrazny nacisk wtedy. Od jutra chodze po schodach zamiast jezdzic winda a mieszkam na 4
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja mam tasiemca jakiegos, jem i konca nie widac...ale 3bita lubie i bym zezrlaJa też już nie mogę oddychac tak się nazarlam ale właśnie mąż sobie przypomniał ze kupił mi mojego ulubionego 3 bita i on tak na mnie patrzy ze chyba go jeszcze muszę wcisnac
Lola Lolitta
Fanka BB :)
Lux ty się nie martw niskim przyrostem wagi. Mój gin powiedział że kobiety powyżej 80kg powinny nawet schudnąć niż przytyć w ciąży. Spadek wagi nawet wskazany
Tuiles
A gdzie sie podzial M? zc
Utknął w pracy. Wrócił to ja już smacznie chrapalam
creativo
My dalej w dwupaku [emoji41]Iza, Creativo jak się ma sytuacja u was? Dajcie znac bo się stresuje
reklama
elifit
Moderatorka
Hej dziewczyny
No ja już jestem donoszona i wręcz mam przykazane chodzenie na spacery, sprzątanie na kolanach i aktywne przytulanie z mężem jak nie to czeka mnie szpital po terminie a tego chciałabym uniknąć.
Majka z porad położnej a mojej douli to:
- 3x2 wiesiołek w tym wieczorna dawka dopochwowo
- ćwiczenia na więzadła macicy tzw spinning babies
- 4S spacery sprzątanie seks schody
- masaż krocza (i blizny u mnie)
- dużo asertywności
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡
No ja już jestem donoszona i wręcz mam przykazane chodzenie na spacery, sprzątanie na kolanach i aktywne przytulanie z mężem jak nie to czeka mnie szpital po terminie a tego chciałabym uniknąć.
Majka z porad położnej a mojej douli to:
- 3x2 wiesiołek w tym wieczorna dawka dopochwowo
- ćwiczenia na więzadła macicy tzw spinning babies
- 4S spacery sprzątanie seks schody
- masaż krocza (i blizny u mnie)
- dużo asertywności
♡ 39 tc jeszcze dwa tygodnie do spotkania z Lilcią ♡