Dzień dobry
Była mowa o stanikach do karmienia - ja swoje zakupiłam w Esotiq, gdy była promocja -50% i jestem bardzo zadowolona
Nie odważyłabym się chyba nigdy zamówić stanika przez internet, bo muszę go najpierw na spokojnie przymierzyć, a tak to mam jeden w gratisie właściwie i leżą idealnie.
Jeśli chodzi o przyrost wagi w ciąży... to ja wczoraj zdecydowałam się wejść na wagę i z przerażeniem odkryłam, że przybrałam już 14kg! Pocieszona tekstem o 9kg dziecia, wód i łożyska od razu inaczej patrzę na dzisiejszy dzień
Jutro mam gina, to już ostatnie nasze spotkanie
ciekawa jestem jak tam szyjka, czy coś ruszyła i czy moja Pannica kochana się szykuje już do wyjścia czy też dzielnie czeka na ten początek grudnia. Spakowana jestem już od tygodni, lakier z paznokci zmyłam, trochę je skróciłam - jestem ready! A Małej się nie spieszy jeszcze, jak widać. Jedyne co mi doskwiera ostatnio to dziwne mdłości i wilczy apetyt. Nic tak jednak mi życia nie utrudnia jak wiszący brzuch
już nie wiem jak mam siedzieć na kanapie, żeby go sobie kolanami nie obijać, haha
mam wrażenie, że Zośka płynie kraulem w stronę wyjścia i rozpycha mi biodra łapkami podczas tego "pływania". Dziwne to i nie bardzo przyjemne, ale daje mi nadzieję, że rzeczywiście Malutka widzi już napis "EXIT" i pędzi w jego stronę
A jak samopoczucie u naszych Mamusiek?
@aneta_ck trzymam kciuki za Twoją Malutką, oby wyniki się poprawiły i żebyście szybko mogły się sobą cieszyć w ciszy i spokoju.
Agucha, Jasiek jest cudny! A w tym zielonym facebook'owym outficie to już w ogóle jest Żabcią do schrupania!
Podziwiałam też zdjęcia wstawione przez Olgę i Kasię - tyle słodkości! <3
Niestety ostatnio w biegu jestem i zaglądam na msg i bb sporadycznie. Na dodatek ludzie wkoło zaczynają pytać czy już urodziłam
nawet mój brat ostatnio zadzwonił i pytał czy już mam Zośkę przy sobie i kazał mi obiecać, że dam mu znać w razie czego... A ja patrzę na nasze nie-grudniowe Maluszki z zazdrością i doczekać się mojego szkraba już nie mogę!