reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

reklama
@ luxuorius ty uważaj z tym chorobskiem :( Widzę nieciekawie u Ciebie...

Ja dzisiaj obudziłam się i też majty Mokre, ale chyba przez infekcje bo szczypie mnie cewka. Wyniki moczu powinny być dzisiaj, zobaczymy.

Aha mam się jutro do gina zgłosić na ktg, bo tętno małego skacze od 120 do 200 i tak co kilka minut.
Tylko kurde nie mam od kogo kasy pożyczyć, bo 29 listopada z zusu dopiero dostanę.
Trzeba pokombinowac
.......

Biorę starszego syna, nałoże huste na głowę i będę udawać cygankę pod biedrą

Jest jeszcze Kaufland, tam pewnie więcej dostanę :p

Ja napewno ruszan sie z koniecznosci [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
I to juz 9 miesiac.
Masakra lenia mam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
ja sie od 30 minut zbieram zeby isc nogi ogolic...z obiadem kuzwa polece po calosci, kupilam paczke barszczu bialego, biale kielbasy, jaja mam w lodowce....

@ luxuorius ty uważaj z tym chorobskiem :( Widzę nieciekawie u Ciebie...

Ja dzisiaj obudziłam się i też majty Mokre, ale chyba przez infekcje bo szczypie mnie cewka. Wyniki moczu powinny być dzisiaj, zobaczymy.

Aha mam się jutro do gina zgłosić na ktg, bo tętno małego skacze od 120 do 200 i tak co kilka minut.
Tylko kurde nie mam od kogo kasy pożyczyć, bo 29 listopada z zusu dopiero dostanę.
Trzeba pokombinowac
.......
ja mam dostac 25 kase niby bo sie pytalam czy jesli 27 jest w niedziele to jest wczesniej, uslyszalam, ze tak, no ciekawe....ta kasa sie rozplywa w moment, dzis na gina i okuliste pojdzie 250 zl, toz to zdzierstwo, ktg stwierdzilam, ze dzis odmowie....
ile u Cb gin kasuje?

Dzień dobry dziewczynki
Kurczaki całą ciążę miałam bez infekcji, a teraz czuję, że mi sie coś przyplątało w układzie moczowym. Idę zaraz kupić jakiś sok z żurawiny. Jutro robię badania, a w poniedziałek wizyta. Mam nadzieję, że do tego czasu nie urodzę i że objawy przejdą.
Antiope: nie baw się w Tarantino! Chociaż też powinnam pomyśleć o konczynach...
No kurcze, żebyś wiedziała, że to prawie jak u Tarantino wyglądało...

Dziewczyny Apolonia urodzila się o 6.50 dzisiaj. Od 21 do 6.50 skurcze co 2 minuty. Chyba umarłam... Masakra. Mała zdrowa 2750 i 53cm [emoji123][emoji123][emoji123]

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka
Jeszcze raz gratulacje!!! :happy::happy::happy:

Kleo Gratulacje! 3majcie sie cueplutko dziewczeta. Odpoczywajcue
O 16 lece na wizyte, zobaczymy ile moj klocus wazy
Trzymam kciuki za wizytę.

reklama
ja sie od 30 minut zbieram zeby isc nogi ogolic...z obiadem kuzwa polece po calosci, kupilam paczke barszczu bialego, biale kielbasy, jaja mam w lodowce....
U mnie gotuja sie ziemniaki na farsz do pierogow [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wstalam rano i naobieralam ze niby rano porobie bo wena bedzie [emoji23][emoji23]
I leze w pizamie dalej !
Plan byl zacny [emoji23][emoji23] pierogi ruskie.
Ciekawe czy bedziemy dzisiaj je jesc [emoji41]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry