reklama
elifit
Moderatorka
Może być takie wrażenie bo jesteś rozpulchniona tamJa mam wrazenie, ze w srodku tez sie wszystko zmienilo i jest mega ciasno, a moze swiruje juz i mi sie wydaje [emoji23][emoji23][emoji23] sory za moje wywody, pierdziele bez sensu, tylko spam robie [emoji23][emoji23][emoji23]
wiolciaAn
Początkująca w BB
Termin mam na 24 grudnia niestety nie chce się pokazać więc nie wiem czy chłopak czy dziewczyna. Mam w domu już syna który ma juz 7 lat.Hej :* powiedz cos wiecej o sobie, na kiedy termin, jaka plec Twojego maluszka
aneta_ck
Fanka BB :)
Budzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.
Chyba ten moj lekarz mial racje. Pomogły te tabletki. Odczuwalam tylko dobrego taki lekki dyskomfort i trochę mi palce dretwialy ale nie ma porownania do wczoraj. Raczej gdyby byla to cholestaza to kortyzon by nie pomogl. Nie wiem zresztą bo na alergie mi to nie wygladalo. Zero krostek czy zaczerwienienia.
Iza daj znac jak po obchodzie u Ciebie. Bede zagladac.
Chyba ten moj lekarz mial racje. Pomogły te tabletki. Odczuwalam tylko dobrego taki lekki dyskomfort i trochę mi palce dretwialy ale nie ma porownania do wczoraj. Raczej gdyby byla to cholestaza to kortyzon by nie pomogl. Nie wiem zresztą bo na alergie mi to nie wygladalo. Zero krostek czy zaczerwienienia.
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Dam znac, czekam na obchod i ktgBudzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dobrze ze chociaz u ciebie lepiej.Budzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.
Teraz aby tylko synka puscilo. Biedny pewnie juz wymeczony!
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Aneta_ck ale ty masz siłę! Ja dziś w nocy prawie nie spalam i odespac nie mogę bo do lekarza jadę. :/ ledwo żyję.Budzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.
Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Dzień dobry
Aneta uff ciesze się
Ksad kciuki
Dziś odpuszczamy pkole. Syn po szczepieniu niech posiedzi w domu. Jutro święto a w nd impreza brzuszkowa
Miłego dnia
Aneta uff ciesze się
Ksad kciuki
Dziś odpuszczamy pkole. Syn po szczepieniu niech posiedzi w domu. Jutro święto a w nd impreza brzuszkowa
Miłego dnia
reklama
aneta_ck
Fanka BB :)
Josh maly jest padniety. 3 dzien prawie nic nie je pilnuje tylko zeby duzo pil. W nocy tez go budzilam na piciu.
Ksad nie mam sily juz ledwo nogami poruszam.
Powiedzcie mi czy jak sie rano obudzilam z dużą iloscia śluzu podbarwionego krwia to to jest czop sluzowy? Nie bylo to geste bardzo czy zbite. Hmmm sama nie wiem. Obserwuje na razie
Ksad nie mam sily juz ledwo nogami poruszam.
Powiedzcie mi czy jak sie rano obudzilam z dużą iloscia śluzu podbarwionego krwia to to jest czop sluzowy? Nie bylo to geste bardzo czy zbite. Hmmm sama nie wiem. Obserwuje na razie