reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ja mam wrazenie, ze w srodku tez sie wszystko zmienilo i jest mega ciasno, a moze swiruje juz i mi sie wydaje [emoji23][emoji23][emoji23] sory za moje wywody, pierdziele bez sensu, tylko spam robie [emoji23][emoji23][emoji23]

reklama
Budzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.

Chyba ten moj lekarz mial racje. Pomogły te tabletki. Odczuwalam tylko dobrego taki lekki dyskomfort i trochę mi palce dretwialy ale nie ma porownania do wczoraj. Raczej gdyby byla to cholestaza to kortyzon by nie pomogl. Nie wiem zresztą bo na alergie mi to nie wygladalo. Zero krostek czy zaczerwienienia.

Iza daj znac jak po obchodzie u Ciebie. Bede zagladac.

Budzik dzwoni nie ma sily trzeba wstac. Lece z malym do lekarza. Goraczka dalej w okolicy 40 stopni. Całą noc sie budzilam i robilam mu okłady mierzylam temp.

Chyba ten moj lekarz mial racje. Pomogły te tabletki. Odczuwalam tylko dobrego taki lekki dyskomfort i trochę mi palce dretwialy ale nie ma porownania do wczoraj. Raczej gdyby byla to cholestaza to kortyzon by nie pomogl. Nie wiem zresztą bo na alergie mi to nie wygladalo. Zero krostek czy zaczerwienienia.

Dam znac, czekam na obchod i ktg

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

No to dobrze ze chociaz u ciebie lepiej.
Teraz aby tylko synka puscilo. Biedny pewnie juz wymeczony!

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Aneta_ck ale ty masz siłę! Ja dziś w nocy prawie nie spalam i odespac nie mogę bo do lekarza jadę. :/ ledwo żyję.

Napisane na E5603 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Josh maly jest padniety. 3 dzien prawie nic nie je :( pilnuje tylko zeby duzo pil. W nocy tez go budzilam na piciu.

Ksad nie mam sily juz ledwo nogami poruszam.

Powiedzcie mi czy jak sie rano obudzilam z dużą iloscia śluzu podbarwionego krwia to to jest czop sluzowy? Nie bylo to geste bardzo czy zbite. Hmmm sama nie wiem. Obserwuje na razie

Do góry