reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Grudniowe mamy 2016

Nie mam z nią praktycznie żadnego kontaktu... nigdy nie złapalysmy nici porozumienia...

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To lepiej bedzie jak Twoj mąż zwróci bratu uwage.. albo po prpstu olej to i nie zwracaj uwagj na takie wiadomosci. Nie odpisuj na to itd.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Lisia trudno powiedzieć, niegrzeczne to napewno nie jest, ale pytanie czy się szwagier nie obrazi ? Jakie masz z nim relacje ? Wiesz ludzie różnie reagują jeśli odrzuca się ich chęci dzielenia się swoim szczęściem . Ja generalnie ubralabym w to wsojego M. jesli to jego brat ? Czy z Twojej strony ? No takie jest moje zdanie ...

No wlasnie chciałam to wcisnąć mojemu M do wysłania [emoji12] wiadomo ba brata sie tak nie obrazi, a delikatnych aluzji juz maz próbował i nic nie dało

Ten szwagier w ogole jest dziwny. Wczoraj założył swojemu ojcu, który nawet nie umie komputera obsługiwać konto na fb i nawrzucał tam 126 zdjec ojca i matki. I to takich, ze widac było, ze nie bedą z tego zadowoleni.... moj m sie tak wkurzył, ze wystosował mu taka reprymendę za to, ze zaraz je usunął, ale masa ludzi i tak to zobaczyła...

A macie moze jakis pomysł jak to rozwiązać? Bo my juz nie mamy pojęcia co zrobić... a serio to zrobiło sie juz tak uprzykrzajace, ze co godzinę po kilka zdjec dostajemy... dziennie sie zbiera tego tyle, ze szok...

Edit: dodam, ze maz próbował juz delikatnych aluzji, ale to nie przyniosło żadnego skutku. Stwierdzili, ze nie widujemy sie na codzień wiec oni chcą żebyśmy widzieli wszystko co sie dzieje...

Teraz do czytałam ....
W takim razie jak radzi Iza przeczekać . jeśli to dopiero 1,5 tygodnia to myślę że wkrótce będzie zaaferowany innymi sprawami i poprostu nie będzie miał.na to czasu.
A Twoja uwaga może być źle odebrana jeśli nie macie wspólnego języka.

Teraz do czytałam ....
W takim razie jak radzi Iza przeczekać . jeśli to dopiero 1,5 tygodnia to myślę że wkrótce będzie zaaferowany innymi sprawami i poprostu nie będzie miał.na to czasu.
A Twoja uwaga może być źle odebrana jeśli nie macie wspólnego języka.

Macie racje, dlatego wlasnie pytałam o radę, bo sama nie byłam pewna. Sama bym mu tego nie wysłała tylko maz by wysłał, ale doszliśmy do wniosku, ze jeszcze poczekamy. A nuz mu przejdzie za jakis czas...

A macie moze jakis pomysł jak to rozwiązać? Bo my juz nie mamy pojęcia co zrobić... a serio to zrobiło sie juz tak uprzykrzajace, ze co godzinę po kilka zdjec dostajemy... dziennie sie zbiera tego tyle, ze szok...

Edit: dodam, ze maz próbował juz delikatnych aluzji, ale to nie przyniosło żadnego skutku. Stwierdzili, ze nie widujemy sie na codzień wiec oni chcą żebyśmy widzieli wszystko co sie dzieje...

a moze zaraz Wam foto kupki synka wysle co? po co on sie dzieli takimi sprawami? nie rozumiem...

reklama
Ale mi fajnie. Nie mam skurczy, maluszek urzadza sobie jakies boksy w brzuszku, jest ok :) dobrze ze nie pojechalam do tego szpitala bo tylko bym sie wkurzala, a same wiecie jak to na weekend jechac :/ a jeszcze swieto niedlugo, olewaja wtedy wszystko bo im sie nie chce nic robic, zadnych badan ani nic.

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry