niegrzecznie to on sie zachowuje sprzedajac swoja intymnosc, ta wiadomosc jest jak najbardziej na miesjcu, wedlug mnie spokojnie mozesz ja wyslacDziewczyny mam delikatny problem ze szwagrem, który wysyła mi i mężowi od początku porodu jego żony codziennie po kilkanaście zdjec ze wszystkich sytuacji z synem urodzonym 1,5 tygodnia temu.
Zaczyna to byc juz męczące bo nie ma u niego pojęcia takiego jak intymność. Powiedzcie czy jak mu wysle taka wiadomosc to bedzie niegrzeczne?
"moze warto zachować troche prywatności dla swojej najbliższej rodziny (żony, syna) i nie angażować wszystkich az do tego stopnia w wasze życie. Zdjecia z porodu, przewijania lub karmienia piersią mogą wg niektórych przekraczać pewne granice intymności. jeżeli jednak chcecie zapraszać innych do tak intymnych sytuacji to moze warto zalazyc zastrzeżony album na serwerze Google i tam raz w tygodniu wrzucac nowe zdjecia"
Co wy na to? Niegrzecznie?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
noemi87
Fanka BB :)
u mnie bylo to samo, juz dziala forum
Już myślałam, że tylko ja tak miałam i nawet zaczęłam sprawdzać czy komp jakiegoś wirusa nie załapał ale na szczęście jest ok
chwale sie jakis czas temu byl nawal Koreanczykow, Chinczykow i innych skosnokich na forum, blokowaly caluskie forum i czyscilam BB z tego wraz z innymi dziewczynami i wiecie, ze dostalam paczke z prezentami z BB od adminki Anki? jest mi strasznieeeee milo ♥
no kilka godzin nie szlo wejsc w ogoleJuż myślałam, że tylko ja tak miałam i nawet zaczęłam sprawdzać czy komp jakiegoś wirusa nie załapał ale na szczęście jest ok
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ciezko powiedziec. Nie wiem jaki szwagier jest. Moze porozmawiaj z jego zona ?Dziewczyny mam delikatny problem ze szwagrem, który wysyła mi i mężowi od początku porodu jego żony codziennie po kilkanaście zdjec ze wszystkich sytuacji z synem urodzonym 1,5 tygodnia temu.
Zaczyna to byc juz męczące bo nie ma u niego pojęcia takiego jak intymność. Powiedzcie czy jak mu wysle taka wiadomosc to bedzie niegrzeczne?
"moze warto zachować troche prywatności dla swojej najbliższej rodziny (żony, syna) i nie angażować wszystkich az do tego stopnia w wasze życie. Zdjecia z porodu, przewijania lub karmienia piersią mogą wg niektórych przekraczać pewne granice intymności. jeżeli jednak chcecie zapraszać innych do tak intymnych sytuacji to moze warto zalazyc zastrzeżony album na serwerze Google i tam raz w tygodniu wrzucac nowe zdjecia"
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
@LisiaMama myślę, że poczuje się urażony.
LisiaMama
Ciezko powiedziec. Nie wiem jaki szwagier jest. Moze porozmawiaj z jego zona ?
Nie mam z nią praktycznie żadnego kontaktu... nigdy nie złapalysmy nici porozumienia...
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja caly czas mogłam wejść normalnieno kilka godzin nie szlo wejsc w ogole
LisiaMama
@LisiaMama myślę, że poczuje się urażony.
A macie moze jakis pomysł jak to rozwiązać? Bo my juz nie mamy pojęcia co zrobić... a serio to zrobiło sie juz tak uprzykrzajace, ze co godzinę po kilka zdjec dostajemy... dziennie sie zbiera tego tyle, ze szok...
Edit: dodam, ze maz próbował juz delikatnych aluzji, ale to nie przyniosło żadnego skutku. Stwierdzili, ze nie widujemy sie na codzień wiec oni chcą żebyśmy widzieli wszystko co sie dzieje...
reklama
zuzanna8704
Lisia trudno powiedzieć, niegrzeczne to napewno nie jest, ale pytanie czy się szwagier nie obrazi ? Jakie masz z nim relacje ? Wiesz ludzie różnie reagują jeśli odrzuca się ich chęci dzielenia się swoim szczęściem . Ja generalnie ubralabym w to wsojego M. jesli to jego brat ? Czy z Twojej strony ? No takie jest moje zdanie ...Dziewczyny mam delikatny problem ze szwagrem, który wysyła mi i mężowi od początku porodu jego żony codziennie po kilkanaście zdjec ze wszystkich sytuacji z synem urodzonym 1,5 tygodnia temu.