moze poobserwuj siebie w nocy i zobaczysz czy bedzie bolecTabletki juz wzielam o 18 mysle czy wziac jeszcze bo kazal 3 razy dziennie ale po nich czulam ulge jakis czas
reklama
biedna a wymiotujesz?Ale sie zle czuje dziewczyny.. tyle odpoczywalam a zamiast byc lepiej to sie gorzej czuje.. czekam na meza, wroci za poltora godziny. Dziewczynki śpią juz. A mnie boli brzuch Nie mam skurczy cale szczescie, ale boli mnie doslownie od dolu do gory.. podbrzusze, brzuch, jelita, zoladek..
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
Lucky87
Zaangażowana w BB
Dziewczyny czy wy tez macie takiego lenia? No normalnie nic mi sie nie chce[emoji14]Zrobilam liste rzeczy ktorych mi jeszcze brakuje I musze sie zmobilizowac zeby pozamawiac co nieco[emoji14]Jutro wizyta u gina, ciekawe ile wazy moj łobuz Widze, ze wszystkie walcza kreatywnie z dekoracjami super czekam na efekty To ja wam pokaze jaki dywan zrobilam[emoji14]
MyDream
Fanka BB :)
[emoji7][emoji7][emoji7] C U D O !!!!Dziewczyny czy wy tez macie takiego lenia? No normalnie nic mi sie nie chce[emoji14]Zrobilam liste rzeczy ktorych mi jeszcze brakuje I musze sie zmobilizowac zeby pozamawiac co nieco[emoji14]Jutro wizyta u gina, ciekawe ile wazy moj łobuz Widze, ze wszystkie walcza kreatywnie z dekoracjami super czekam na efekty To ja wam pokaze jaki dywan zrobilam[emoji14]
Sent from my SM-G925F using Tapatalk
jeszcze nie mialam zgagi dzis, i oby nie przyszlaTez mnie brzuch zaczal pobolewac i do tego okropna zgaga ehhh jeszcze dwa miesiace..
Jak to...zrobiłam dywan ? A tak nudziło mi się i wydziergalam dywan wooow bomba !! [emoji43]Dziewczyny czy wy tez macie takiego lenia? No normalnie nic mi sie nie chce[emoji14]Zrobilam liste rzeczy ktorych mi jeszcze brakuje I musze sie zmobilizowac zeby pozamawiac co nieco[emoji14]Jutro wizyta u gina, ciekawe ile wazy moj łobuz Widze, ze wszystkie walcza kreatywnie z dekoracjami super czekam na efekty To ja wam pokaze jaki dywan zrobilam[emoji14]
elifit
Moderatorka
Lucky87
Zaangażowana w BB
Haha no wlasnie tak bylo Jest zrobipny na duzym szydelku ze sznura bawelnianegoJak to...zrobiłam dywan ? A tak nudziło mi się i wydziergalam dywan wooow bomba !! [emoji43]
reklama
mojeboje
Fanka BB :)
Ja ostatnio mam coraz więcej problemów psychicznych. Zaczynając od tego,że zaczynam się bać porodu i generalnie życia z dzieckiem kończąc na tym,że zwariowałam juz który szpital wybrać. Mam do wyboru 3. Jeden to ten gdzie chciałam rodzic od początku ale dowiedziałam się ostatnio, że tam po cc kobieta leży z dzieckiem lub bez na sali poporodowej 4-6h i dopiero po tym czasie może przyjść maz czy mama. Drugi to ten popularny, tam męża mam od razu po porodzie, dzieko dostane na 2 godziny i później dopiero po prysznicu. A trzeci, ten którego nie brałam pod uwagę, to ten gdzie maz może być przy cc, potem od razu on dostaje dziecko a mnie jak zszyja to razem z nimi jedziemy do sali. I co ja mam zrobić. .. co wybrać. .. co jest ważne? ??? Czy po cc obecność męża natychmiast jest ważna? Czy może będę tak zmęczona, zajęta dzieckiem ze nie zauwaze tych kilku godzin bez męża? Mamuski po cc, Doradźcie proszę...
Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom
Po cc nie można się ruszać więc obecność męża jest jak najbardziej wskazana choćby żeby cokolwiek podał... Ja miałam zakaz odwiedzin w szpitalu i pierwsze godziny mogłam tylko sama leżeć jak kłoda zdana na łaskę i niełaskę położnych :| a dziecko prawdopodobnie szybko zapadnie w sen więc możesz się nudzić