reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Grudniowe mamy 2016

Ale to znaczy, że czyms trzeba podwyzszyc materac?
Tak jeśli by się okazało , że Twoje dzidzi ulewa.
No właśnie się zastanawiam, czy mam farta, czy pecha, bo niby mnie kontrolują, ale za każdym razem jestem w domu.

Od maja

Byłam kilka dni w pracy i na L4 poszłam.
Właśnie coś się nie mogę do p. Izy dodzwonić, bo sobie pomyślałam, że nic innego mnie nie uratuje.
A co to za maść, można w ciąży stosować? Jest bez recepty?

Ja bym na Twoim miejscu pojechała.
Ta maść mi poradził fizjoterapeuta jako jedyna w ciąży. Faktycznie jak wpisałem ja w net to dużo ciężarnych z niej korzysta. To jest homeopatia więc trzeba uwierzyć:p mi pomogła... bez recepty ale droga - 40zl placilam chociaż przez net za 20pare idzie kupić ale dla mnie liczył się czas[emoji14]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom[/QUOTE]
Perla ja nie neguje to moja profesja, ale nie zajmowałam się ciężarnym po ciąży tak więc sama korzystam z porad jeśli jest taka konieczność i super , że Tobie pomogło, bo chyba nie ma nic gorszego jak ból w ciąży , na który nie możesz nic sobie zapodac ...

reklama
A cóż on winien. Taką ma głupią pracę.

No też byłam zdziwiona.

Antiope Ty to masz farta [emoji3] niby to komputer losowo wybiera i chyba jakos mocno upodobał sobie Twoje dane :)

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

[/QUOTE]
W sumie racja,mnie by chyba poniosło. Podziwiam Twoją równowagę. Prace zawsze można zmienić, no chyba że czerpie się z niej satysfakcję...:)

Na dobranoc do poczytania. Ja dziś zaczęłam przygotowania.
Link do: Jak przygotować się do porodu – ochrona krocza

cb7wugpju04jz4q8.png

Antiope ja pozwolę sobie się wtrącić. Co chodzi rwe w ciąży zamiast stosować coś na własną rękę zasiegnelabym rady specjalistow. Jeśli masz stan ostry to schladzaj nie ogrzewaj, bo poglebisz stan zapalny , a poza tym w ciąży jest zakaz rozgrzewania okolicy ledzwiowo-krzyzowej , bo istnieje zbyt duże ryzyko wcześniejszego porodu. Z tego co piszesz to co rusz Ci to dokucza... Jeśli byłabys zainteresowana to mam namiary w Krakowie na przychodnie, która moge Ci polecoc gdzie zajmują się dolegliwościami tego typu kobiet w ciąży.
Co mi jeszcze chodzi po głowie to to kinesiotaping można to w ciąży stosować.
Bardzo Ci dziękuję za chęć pomocy. Właśnie już raz kinesiotaping mnie uratował. Pisałam o p.Izie, bo ona mi taśmy zakładała i jak najbardziej, jest w tej kwestii specjalistką. Na dodatek mieszka u mnie na osiedlu, więc nie ma problemu, żeby ona podeszła do mnie, albo ja do niej. Poleciła mi ją właśnie perla8, więc skoro już raz podsunęła mi świetne rozwiązanie problemu, to zainteresowałam się maścią o której napisała. Ja absolutnie nie zamierzam niczego stosować na własną rękę jeśli nie mam pewności, że jest bezpieczne. Dlatego właśnie pytałam perli, czy można tą maść stosować w ciąży. Ja unikam nawet łykania Apapu w ciąży, bo się boję zaszkodzić małemu. Jak nie uda mi się skontaktować z p.Izą, to bardzo chętnie wezmę od Ciebie namiary na przychodnię o której piszesz. Dzięki :happy:

Ta maść mi poradził fizjoterapeuta jako jedyna w ciąży. Faktycznie jak wpisałem ja w net to dużo ciężarnych z niej korzysta. To jest homeopatia więc trzeba uwierzyć:p mi pomogła... bez recepty ale droga - 40zl placilam chociaż przez net za 20pare idzie kupić ale dla mnie liczył się czas[emoji14]

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom
No to ja mam chyba problem z tą wiarą :sad:

Na dobranoc do poczytania. Ja dziś zaczęłam przygotowania.
Link do: Jak przygotować się do porodu – ochrona krocza

cb7wugpju04jz4q8.png
To mi przypomniało. Kupiłam sobie już jakiś czas temu olejek weleda do masażu krocza, ale codziennie zapominam, żeby go użyć. :sad:

reklama
Do góry